2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay gelebildim acil toplantıya çağırdılar yoruldum

Hoşgeldin canımmm :asigim:

Merhaba hoşgeldin. Bebişin kocaman, tombik olmuş maşallah ... Allah nazarlardan saklasın. Kiloyu da dert etme, verirsin doğumdan sonra.

sİER GÖZÜN AYDIN CANIM

Saol cnm :)))

Hoşgeldin canımmm :asigim:

Merhaba hoşgeldin. Bebişin kocaman, tombik olmuş maşallah ... Allah nazarlardan saklasın. Kiloyu da dert etme, verirsin doğumdan sonra.

Saol pisicim..eşimde diyo heralde bi tosuncuk doğurcan :)) buarada oğluş gözlerini açıp kapıyodu yaaa gördükkk..ayy ne kadar büyüyolar her gittiğimizde daha başka şeyler duyup görüyoruz..32.haftada gitcem artık kontrole hemde dr raporuda yazcak..bakalım inş.sorun olmazsa 37çhaftaya kadar çalışayım istiyorum..kilo içinde alıştım artık cnm..ama bu sefer bi derece daha iyiydi yani daha az almışım öncekilere göre..

sier maşallah canımmmm....

saolasın dorukcumm..:)))

Kızlar buarada bişey sorcam.aranızda park yatak alan varmı bilmiyorum ama biz park yatak aldık..bu yatakların içinede mobilya beşiklerin içine konan yan korumalı bağlamalı yatak setleri oluyo ya, onlardan koymak gerekiyormu acaba.bilginiz varmı.ben alırken sormadım sanırım.dün annem tfonda bana sorunca bende bilemedim.ne diyosunuz?

masallah canım
ay dogsalar da kucagımıza alıp opsek sevsek :)

siercim maşallah bebişine

bu arda pisicim benim eşimde seninki gibi uyur konuşur bakar bakar uyanık sanarsın hiç birşey hatırlamaz çok komik anılarımız var ve bir okadar korkutucu ama alıştım artık önemsemiyorum gülüp yatıyorum yada sorular soruyorum cevap veriyor :)))

siercim ben aldım o uyku setini yan bağlamaları olan ama çok saçma keşke almasaydım!
sadece yorgan yastık olanından al bence..
1.yan tarafları mobilya olmadığından çocuk oraya gitsede canı yanmaz ki o korunağın amacı da o..
2.bağlama yerleri olmadığından yani ben bir yer bulup bağladım ama çok emanet duruyor! ki park yatağa özel uyku seti sözde! normalden daha küçük! ben pişmanım sen pişman olma yazık parana..

sier maşallah canım bebişine allahım nazarlardan korusun tosununu

Saolun canlarımm :))

Aynen nurcancım ya. Diyaloğa giriyoruz biz. Gözlerini açıp bakmasa "uyuyor, neyse " diyeceğim, ama gözünü dikip bakıyor resmen. Ya insan o kadar şeyi nasıl hatırlamaz anlamıyorum. kaydirigubbakcemile3

Sier canım maşallah ya kocaman olmuş bebişin allahım nazardan saklasın.Hem boylu hem tombul ne güzel. Çıkınca da kat kat olur elleri kolları ay bayılırım tombul bebeklere ya kıtkıt kıtlayacaksın her yerini onların oyyy....

Ayy cnm çok saol cevap için.valla annemin içine dert olmuş onu sorup duruyodu bana.bide abimlerde bebek bekliyo onlaarda park yatak aldılar annemde onlarda alsınlarmı açısından soruyodu bana..ama dediğin gibi pek gerekli görünmüyo zaten cnm.yumuşak kumaş tarzı bişey olduğu için bu yataklar anlamsız olur gibi gelmişti banada..dediğin gibi normal yorganı yastığı alındı sadece cnm..çok teşekkürler cevabın için..

Kıyamammm :asigim: . Benim daha tontişimi görmeme bir hafta var. Çok özledim bebişimi. Kiloyu ben de dert etmiyorum. Ağzım boş durmuyor, "alırsam da alırım" diyorum. Bebeğim doğduktan sonra o kiloyu vermek için önümde uzuuun bir zaman olacak nasılsa. Zaten topu topu 8-8,5 kilo almışımdır. 10 kilo alsam toplam: 3 bebeğe 3 suyuna 6, pisliğine de 2 kilo desek 8. 2 kiloyu da havada karada veririm.

Aynen nurcancım ya. Diyaloğa giriyoruz biz. Gözlerini açıp bakmasa "uyuyor, neyse " diyeceğim, ama gözünü dikip bakıyor resmen. Ya insan o kadar şeyi nasıl hatırlamaz anlamıyorum. kaydirigubbakcemile3

aynen öyle canım bakıyor konuşuyor bazen emirler veriyor git yap falan diyo sonra kalkıyor yatakta oturuyor birşeyler tamir ediyor ne yapıyorsun diyorum körmüsün diye kızı yo bizimki elektirik teknisyeni gündüz işte ne yapıyorsa akşamları onu tekarlıyor herhalde :)))sempatiksalakcinni:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…