Ay gelebildim acil toplantıya çağırdılar yoruldum
Selam kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir..
Benim de bugün dr randevum vardı..herşey çok güzel ve normal çok şükür.oğlumuz 1520 gr olmuş.boyu da 38 cm civarı dedi dr umuz..kilosu baya iyiymiş dr iri olcak dedi güldü..böyle giderse 4 kg bulur dedi..haftamız da herzamanki gibi 1 hafta önden gidiyo yine..başaşağı pozisyonda duruyomuş bebişim..valla ben ne kadar korksamda normal doğumu istiyor gibiyim ama bebiş 4 kg filan olursa nasıl doğurabilirm onuda bilemiyorum..buarada 1,5 kg daha aldım..o kadar yürüyüş yapıyoz herakşam 1 saat hareketliyimde ama kilo alımı devam ediyor anlamadım gitti..tam 69 kiloyum şu an..15 kg almış oluyorum yani..bundan sonra bari almasam diyorum ama zor gözüküyoo(
Neyse canlarım bendeki gelişmeler böyle bugün..az bişey sizin yazdıklarınızıda okuyayım bakayım bugün neler konuşulmuş :))))))
sİER GÖZÜN AYDIN CANIM
Hoşgeldin canımmm :asigim:
Merhaba hoşgeldin. Bebişin kocaman, tombik olmuş maşallah... Allah nazarlardan saklasın. Kiloyu da dert etme, verirsin doğumdan sonra.
sier maşallah canımmmm....
Selam kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir..
Benim de bugün dr randevum vardı..herşey çok güzel ve normal çok şükür.oğlumuz 1520 gr olmuş.boyu da 38 cm civarı dedi dr umuz..kilosu baya iyiymiş dr iri olcak dedi güldü..böyle giderse 4 kg bulur dedi..haftamız da herzamanki gibi 1 hafta önden gidiyo yine..başaşağı pozisyonda duruyomuş bebişim..valla ben ne kadar korksamda normal doğumu istiyor gibiyim ama bebiş 4 kg filan olursa nasıl doğurabilirm onuda bilemiyorum..buarada 1,5 kg daha aldım..o kadar yürüyüş yapıyoz herakşam 1 saat hareketliyimde ama kilo alımı devam ediyor anlamadım gitti..tam 69 kiloyum şu an..15 kg almış oluyorum yani..bundan sonra bari almasam diyorum ama zor gözüküyoo(
Neyse canlarım bendeki gelişmeler böyle bugün..az bişey sizin yazdıklarınızıda okuyayım bakayım bugün neler konuşulmuş :))))))
siercim maşallah gözün aydınnn kuzummm
masallah canım
ay dogsalar da kucagımıza alıp opsek sevsek :)
canım bana mı sesleniyorsun? :)))
siercim maşallah bebişine
bu arda pisicim benim eşimde seninki gibi uyur konuşur bakar bakar uyanık sanarsın hiç birşey hatırlamaz çok komik anılarımız var ve bir okadar korkutucu ama alıştım artık önemsemiyorum gülüp yatıyorum yada sorular soruyorum cevap veriyor :)))
sier maşallah canım bebişine allahım nazarlardan korusun tosununu
siercim maşallah bebişine
bu arda pisicim benim eşimde seninki gibi uyur konuşur bakar bakar uyanık sanarsın hiç birşey hatırlamaz çok komik anılarımız var ve bir okadar korkutucu ama alıştım artık önemsemiyorum gülüp yatıyorum yada sorular soruyorum cevap veriyor :)))
siercim ben aldım o uyku setini yan bağlamaları olan ama çok saçma keşke almasaydım!
sadece yorgan yastık olanından al bence..
1.yan tarafları mobilya olmadığından çocuk oraya gitsede canı yanmaz ki o korunağın amacı da o..
2.bağlama yerleri olmadığından yani ben bir yer bulup bağladım ama çok emanet duruyor! ki park yatağa özel uyku seti sözde! normalden daha küçük! ben pişmanım sen pişman olma yazık parana..
Saol pisicim..eşimde diyo heralde bi tosuncuk doğurcan :)) buarada oğluş gözlerini açıp kapıyodu yaaa gördükkk..ayy ne kadar büyüyolar her gittiğimizde daha başka şeyler duyup görüyoruz..32.haftada gitcem artık kontrole hemde dr raporuda yazcak..bakalım inş.sorun olmazsa 37çhaftaya kadar çalışayım istiyorum..kilo içinde alıştım artık cnm..ama bu sefer bi derece daha iyiydi yani daha az almışım öncekilere göre..
Aynen nurcancım ya. Diyaloğa giriyoruz biz. Gözlerini açıp bakmasa "uyuyor, neyse " diyeceğim, ama gözünü dikip bakıyor resmen. Ya insan o kadar şeyi nasıl hatırlamaz anlamıyorum. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?