2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bennnnnnnnnnnnn ben varım canım.. ne verdi ilaç sana? ben sadece magnezyum calsium ve ciğer geliştirici 4 doz iğne oldum o kadar?ayakda kalma dedi bol bol dinlen dedi ama benbugün pazara gittim:))))

Bana erken doğum olmasını engelllemk için ilaç verdi magnesyumu bacak ağrıları kıramplar için vermişti önceden...nst ye bağladı sancıda cıktı sanırım o yüsden
bennnnnnnnnnnnn ben varım canım.. ne verdi ilaç sana? ben sadece magnezyum calsium ve ciğer geliştirici 4 doz iğne oldum o kadar?ayakda kalma dedi bol bol dinlen dedi ama benbugün pazara gittim:))))

Kızlar ben çıkıyorum. Endişelenecek birşey yoktur. Bende de sancı çıkmıştı -her ne kadar ben hissetmesem de- . Doğuracak kadar yüksek değilmiş, ondan pek bir müdahale yapılmadı. Dikkat edin, fazla eğilmeyin, belinize yük vermeyin yeter.
Kendinize de iyi bakın. ıyi hafta sonları...

çok saoL tşk.ederim k.i.bak

canım ben 26 sında gırdım usg ye boyle bısı yoktu ama zaten doğum kanalına gırdığınde yanı ters donduğundede 1 ay öyle kalmıyormukı valla bılmıyorum cahılliğimi hosgörun eger kalırsada 37 kotu değil keske hepsı ozamn dan sonra gelse canım

aa ciğdemin yazısını gormemiştim maasallah canım doruk bebeğe yer onu teyzesı yer....
ben 31 haftaya baktım ciğdemcım kilo alımları eskısıne gore dusuyor yazmıs sasırdım kemık gelısımı baslıyormus bol bol kalsıyum tuketelım zaten 3 3,5 kılo olsunlar sonradan kılo alırlar acıkcası 3,5 gecerse nasıl doğururum dıye dusunmuyo değilim daha cok var kılo alımları hemen değişiyor sasırıyoruz bıtanem

bende geldim aslında pzt gidicektik doktora ama eşim yine dayanamadı bugün drda aldık soluğu çok şükür kızım iyi 27+3 olması gerekirken 28+1 çıktı kilosuda 1130 tabi sevindim ama büyüdüğü için artık tam görünmüyor usgde bide hiç durmuyor zıp zıp dr anca ölçüyor azcık yüzünü gördüm kızımın maşallah pek güzel burnu çenesi yerim ben onu. bu arada en son ben doğurucam diyordum hep doğum tarihim 30 ağustostan 26 ağustosa indi ama dr 10 ağustostan önce doğurma sakın dedi sanki 10undan sonra olabilir gibi konuştu bakalım artık. bu arada ayaklarımdaki şişmeler için 1 hafta rapor al dedi şimdi haftasonuda dahil yatıcam ev işi yemek falan yasak bakıcak şişlikler inmiş mi diye dinlenince inerse bundan sonra işe gitmem gibi yaşasın:)))) çarşamba yine drdayız
ha bide benim gibi ayakları çook şişenler varsa et ve yumurta yememi istedi dr proteinde de sorun varmış ikisi aynı anda olunca tedbir almak istedi zaten içim dışım et ama yinede yiyicekmişim

kimsecikler yok galiba haber vereyim diye geldim artık pzt falan hiç kalkmam pc başından zaten yasak kalkmak ye iç yat:)) ama iyi oldu ihtiyacım varmış pek sevindim

masallah aspırıncım kızın buyumus insallah canım yat dınlen vallahı calısan annelerımıze hep dua adıyorum nasıl dayanıyorsunuz ben ancak sabah karsı uyuyorum oda 40 kere wc falan kalkıyorum calıssam ne olurdum bılmem

calisan bir anne olarak tesekkur ederiz dualariniz icin :)
ben de isten geldim uzandim,sicaklarda da zor oluyor,insallah 2. bebegi kisa doruyim diyorum :) kismet tabii

kimsecikler yok galiba haber vereyim diye geldim artık pzt falan hiç kalkmam pc başından zaten yasak kalkmak ye iç yat:)) ama iyi oldu ihtiyacım varmış pek sevindim

Maşallah kızına canım. opuyorumnanaktan dinlenirsin artık bol bol. Ben evde olduğum için hep yiyorum,içiyorum,yatıyorum. kaydirigubbakcemile3 Ama bugün temizlik yaptık ,yoruldum biraz.Kemiklerim ağrıyo. :sinifsinif:

cok cici gorunuyor,firfirli falan :)
biz de haftasonu gidicez almaya sarachanede uygun fiyata bulunuyormus bakalım bi gidecegiz

Evet saraçhanede uygun oluyo. Ben de anakucağı bakıcam ordan bi ara. Annemlere yakın, kalmaya gittiğimde bakıcam. opuyorumnanaktan

Canımcım bu saatte sırf meraktan geldim maşallah dorukuma kocaman olmuş annesi biz abartıyoruz kilo meselesini ben de geçen sefer 1100 diye kafayı yemiştim doktor önde daha ne demişti sanırım biz inek doğurmaya çalışıyoruz ama kuzuların da bir sınırları var bitanem çok çok iyi bence sen gönlünü ferah tut kendi kkilona gelince bence evet kilo al biraz ama doruk için değil kendin için sonra halsiz düşme canım arkadaşım .Hadi ne diyim gözün aydın darsı başıma

Slm kızlar bizde dün eşimle Çilek'e uğradık harika şeyler vardı, hemen beğendik ve aldık dün akşam kızımızın odası geldi çok kaliteli ve GS belgeli kansorejen madde içermiyor. Şu anda yüzde 30 indirim var, Biz 3 kapılı dolap ve büyüyebilen karyola 1250 Tl+180 uyku seti toplamda 1430 Tl ödedik

aşağıya linki yazıyorum arkadaşlar bir bakın sizde beğenicekmisiniz?

http://www.cilek.com.tr/turkce/seri_detay.aspx?seriID=5

resimde 2 kapılı dolap ama biz 3 kapılısını aldık daha büyük olsun diye...

Aspirincim senin de gözn aydın canım kocaman olmuş bebiş ayaklara gelince ohh işte çalışmatan yırttın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…