Kızlar aranızda bebeği asağı inen doğum kanalına giren var mı? Ben bgün doktora gttim ve bebeğim doğum kanalına inmiş 33 haftalık henüz erken olduğunu söledi doktorum,ilaç verdi erken doğum olmasını engellemek için
bennnnnnnnnnnnn ben varım canım.. ne verdi ilaç sana? ben sadece magnezyum calsium ve ciğer geliştirici 4 doz iğne oldum o kadar?ayakda kalma dedi bol bol dinlen dedi ama benbugün pazara gittim:))))
Bana erken doğum olmasını engelllemk için ilaç verdi magnesyumu bacak ağrıları kıramplar için vermişti önceden...nst ye bağladı sancıda cıktı sanırım o yüsden
adı ne ilacın canım ??? nidilat felanmı....?
Kızlar ben çıkıyorum. Endişelenecek birşey yoktur. Bende de sancı çıkmıştı -her ne kadar ben hissetmesem de- . Doğuracak kadar yüksek değilmiş, ondan pek bir müdahale yapılmadı. Dikkat edin, fazla eğilmeyin, belinize yük vermeyin yeter.
Kendinize de iyi bakın. İyi hafta sonları...
Kızlar aranızda bebeği asağı inen doğum kanalına giren var mı? Ben bgün doktora gttim ve bebeğim doğum kanalına inmiş 33 haftalık henüz erken olduğunu söledi doktorum,ilaç verdi erken doğum olmasını engellemek için
bende geldim aslında pzt gidicektik doktora ama eşim yine dayanamadı bugün drda aldık soluğu çok şükür kızım iyi 27+3 olması gerekirken 28+1 çıktı kilosuda 1130 tabi sevindim ama büyüdüğü için artık tam görünmüyor usgde bide hiç durmuyor zıp zıp dr anca ölçüyor azcık yüzünü gördüm kızımın maşallah pek güzel burnu çenesi yerim ben onu. bu arada en son ben doğurucam diyordum hep doğum tarihim 30 ağustostan 26 ağustosa indi ama dr 10 ağustostan önce doğurma sakın dedi sanki 10undan sonra olabilir gibi konuştu bakalım artık. bu arada ayaklarımdaki şişmeler için 1 hafta rapor al dedi şimdi haftasonuda dahil yatıcam ev işi yemek falan yasak bakıcak şişlikler inmiş mi diye dinlenince inerse bundan sonra işe gitmem gibi yaşasın:)))) çarşamba yine drdayız
ha bide benim gibi ayakları çook şişenler varsa et ve yumurta yememi istedi dr proteinde de sorun varmış ikisi aynı anda olunca tedbir almak istedi zaten içim dışım et ama yinede yiyicekmişim
masallah aspırıncım kızın buyumus insallah canım yat dınlen vallahı calısan annelerımıze hep dua adıyorum nasıl dayanıyorsunuz ben ancak sabah karsı uyuyorum oda 40 kere wc falan kalkıyorum calıssam ne olurdum bılmem
bende geldim aslında pzt gidicektik doktora ama eşim yine dayanamadı bugün drda aldık soluğu çok şükür kızım iyi 27+3 olması gerekirken 28+1 çıktı kilosuda 1130 tabi sevindim ama büyüdüğü için artık tam görünmüyor usgde bide hiç durmuyor zıp zıp dr anca ölçüyor azcık yüzünü gördüm kızımın maşallah pek güzel burnu çenesi yerim ben onu. bu arada en son ben doğurucam diyordum hep doğum tarihim 30 ağustostan 26 ağustosa indi ama dr 10 ağustostan önce doğurma sakın dedi sanki 10undan sonra olabilir gibi konuştu bakalım artık. bu arada ayaklarımdaki şişmeler için 1 hafta rapor al dedi şimdi haftasonuda dahil yatıcam ev işi yemek falan yasak bakıcak şişlikler inmiş mi diye dinlenince inerse bundan sonra işe gitmem gibi yaşasın:)))) çarşamba yine drdayız
ha bide benim gibi ayakları çook şişenler varsa et ve yumurta yememi istedi dr proteinde de sorun varmış ikisi aynı anda olunca tedbir almak istedi zaten içim dışım et ama yinede yiyicekmişim
kimsecikler yok galiba haber vereyim diye geldim artık pzt falan hiç kalkmam pc başından zaten yasak kalkmak ye iç yat:)) ama iyi oldu ihtiyacım varmış pek sevindim
cok cici gorunuyor,firfirli falan :)
biz de haftasonu gidicez almaya sarachanede uygun fiyata bulunuyormus bakalım bi gidecegiz
selam kızlar ben geldim ama yazıp çıkıcam hemen.yorumlarınızı sonra okurum...
Bugün doktordaydık.Çok şükür herşey yolunda.Bebeğim 1600 gr olmuş ben daha
fazla bekliyordum.Gramı düşük mü diye sordum dr.kötü kötü baktı yüzüme daha ne
istiyorsun haftasına göre gayet iyi dedi.8 gün önde görünüyor...25 günde yaklaşık 500 gr almış ama yinede bana az gibi geldi.....Biraz moralim bozulduohaoldumsmile
açıkçası ama ne yapalım dr.iyi diyorsa iyi demek ki....
Hastaenenin baş anestezistiyle görüştük eşimin kuzeni hemşire demiştim ya onunla
beraber gittik tanıdığı için adam bizi çok iyi karşıladı.Epid.anesteziyle norm.doğum istediğimisöyledim sezeryandan çok çok iyi bir karar dedi.Anestezili normal doğumun türkiyede çokdüşük neden çok az kişinin tercih ettiğini anlamıyorum dedi..Tam da benim istediğimcevapları aldm.İçimi çok rahatlattı.Anestezisiz normal doğumun çok zor olduğunu söyledi(erkek olduğu halde)Gündüz sürekli orada olduğu için doğum sancıların gündüz tutarsahiç merak etme dedi.ama gece tutup hastaneye gelirsem onu aramamızı söyledi.iyi bir anestezi uzmanını görevlendiricem dedi.Gerçekten içim çok rahatladı...
Sonra odaları gezdik.Sağolsun eşimin kuzeninin heryerde tanıdığı var.Zaten doğuma da
onunla girmek istiyorum.Doğum katındaki odalara baktık gayet güzel herşeyi var odanın.
Suit oda baktık eğer o tarihte boş olursa hemen oraya geçiririz seni dediler..
Sonra bize hastanenin hediye paketlerinden verdi hemşire.içinde şampuan bez falan var
bebek için küçük hediyeler.lohusa şerbetimiz olacakmış.Bir de kapıları süslemişler
gayet güzeldi.kuaför falan da geliyormuş..Yalnız hepsi 1000 tl tabi içinde bebek için
özel s.sigortasıda mevcut.
Haaa bu arada doktorum 36.haftaya kadar koru kendini dedi.ağır iş yapma ani hareketlerden kaçın dedi.
36.haftayı görmeliyiz mutlaka dedi.İşin iyi tarafı bunları k.validemin yanında söyledi...kaydirigubbakcemile3
Neyse benden haberler bu kadar..Yarın oğluşumun odası geliyor..pazartesi görüşürüz kızlar
öpüyorum sizi Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?