2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy dur demetcim valla sen böle tasvir ettikçe acayip sevesim krizim geldi şimdi..nerden bulcaz şimdi bi bebek yaaa :))))) bende bebişlerin el ve ayaklarına hastayımdır.gebertirim valla onları severken öleeee....

Aynen nurcancım ya. Diyaloğa giriyoruz biz. Gözlerini açıp bakmasa "uyuyor, neyse " diyeceğim, ama gözünü dikip bakıyor resmen. Ya insan o kadar şeyi nasıl hatırlamaz anlamıyorum. kaydirigubbakcemile3

Anam o nee pisicim yaa..valla korkarım ben öle şeylerden..bizimki zor uyur hemen bi tık a uyanır ölee hayattaaa yaniii..olursada korkarım vallahhh ben anneee:1ninca:

kızlar hepimize iyi haftasonları sakın hafta sonunda hazır izinliyim d9oğurayım demeyin hepinizi çok öptümmmm.

park yatak alanlar
hangi marka/model aldınız acaba?
bi de nerden aldınız fiyat bilgisi de verirseniz sevinirim :)

Evet cnm zaten doğum yapanlarda öle söylüyolar yani bi 7-8 kilo gidiyomuş doğum sonrası..senin zaten gayet güzel cnm kilon..kıskanıyom valla sizleriii..kız ben öle çok ta yemiyorum.sen diyon ya ağzım boş durmuyo..bende öle bişey de yok yanii..valla aynen eskiden ne yiyosam aynı şekilde devam ama alıyorum işte.neyse demekki herkes faklı işte cnm..

Annnnnnneeeeeeeeee :1shok: :1shok: :1ninca:

kızlar hepimize iyi haftasonları sakın hafta sonunda hazır izinliyim d9oğurayım demeyin hepinizi çok öptümmmm.

Sanada iyi tatiller pınar cım görüşmek üzere tekrar.öpüldüünnnnnnn a.s.

Tabi ki sana sesleniyorum, kaç gündür sesin çıkmıyor. Cadı patroniçe klavyeni kırdı sandım. Niye konuşmuyorsun bakiiim sen gamyoncuiremsu

canım sabah açıyorum öyle bir bakıyorum... sonra sayfayı simge durumuna getiriyorum öylece kalıyor sonra bir bakıyorum saat öğlen olmuş sayfalar ilerlemişde ilerlemiş :) okumak daha zevkli geliyor sonra yazmıyorum... :) herzaman da okuyamıyorum açıkçası... işler aynıı anlayış yok bir ton iş yardımcı yok... yine de şükür diyorum... erken doğum meselesi konuşulmaya başlayınca hepten kapatıyorum sayfayı çünkü çok kötü etkileniyorum o konuşmalardan... hemen kendimi dinlemeye başlıyorum pek iyi olmuyor... böle yani canım hep burdayım aslında okuyorum ama yazmıyorum... herşey yolunda gidiyor bunu bilmek de mutluluk verici...opuyorumnanaktan

Benimki de teknisyen; bir gece kalktı dürttü beni "o şeyleri aldın mı yanına" dedi. Ben de "hee aldım anam" dedim. "İyi" dedi. Döndü arkasını uyudu. Sabah da hiçbir şey hatırlamıyordu.

Anam o nee pisicim yaa..valla korkarım ben öle şeylerden..bizimki zor uyur hemen bi tık a uyanır ölee hayattaaa yaniii..olursada korkarım vallahhh ben anneee:1ninca:

Benimki kalkar pencere bile açar, sonra sabah bana sorar "sen mi açtın?" diye. Bir süre sonra alışıyorsun. Ama tabi uyku durumunda pek anlayamıyorsun, gözünü de açıyor ya...

Kendine iyi bak şekerim. İyi haftasonları sana da...

Ne bileyim, paso yiyorum ben. Ben de şaşıyorum kendime. Bu kadar yemeyle duba olmam lazımdı, olmadım. akannehir

park yataa uyku seti almadım ben nevresim takımı aldım cici cici.. yorganlarımızıda yaptırdık ince yünden üşümesin bebişlerim... çok sevimli oldu öle... tavsiye ederim....

selam kızlar ben geldim ama yazıp çıkıcam hemen.yorumlarınızı sonra okurum...
Bugün doktordaydık.Çok şükür herşey yolunda.Bebeğim 1600 gr olmuş ben daha
fazla bekliyordum.Gramı düşük mü diye sordum dr.kötü kötü baktı yüzüme daha ne
istiyorsun haftasına göre gayet iyi dedi.8 gün önde görünüyor...25 günde yaklaşık 500 gr almış ama yinede bana az gibi geldi.....Biraz moralim bozulduohaoldumsmile
açıkçası ama ne yapalım dr.iyi diyorsa iyi demek ki....

Hastaenenin baş anestezistiyle görüştük eşimin kuzeni hemşire demiştim ya onunla
beraber gittik tanıdığı için adam bizi çok iyi karşıladı.Epid.anesteziyle norm.doğum istediğimisöyledim sezeryandan çok çok iyi bir karar dedi.Anestezili normal doğumun türkiyede çokdüşük neden çok az kişinin tercih ettiğini anlamıyorum dedi..Tam da benim istediğimcevapları aldm.İçimi çok rahatlattı.Anestezisiz normal doğumun çok zor olduğunu söyledi(erkek olduğu halde)Gündüz sürekli orada olduğu için doğum sancıların gündüz tutarsahiç merak etme dedi.ama gece tutup hastaneye gelirsem onu aramamızı söyledi.iyi bir anestezi uzmanını görevlendiricem dedi.Gerçekten içim çok rahatladı...

Sonra odaları gezdik.Sağolsun eşimin kuzeninin heryerde tanıdığı var.Zaten doğuma da
onunla girmek istiyorum.Doğum katındaki odalara baktık gayet güzel herşeyi var odanın.
Suit oda baktık eğer o tarihte boş olursa hemen oraya geçiririz seni dediler..
Sonra bize hastanenin hediye paketlerinden verdi hemşire.içinde şampuan bez falan var
bebek için küçük hediyeler.lohusa şerbetimiz olacakmış.Bir de kapıları süslemişler
gayet güzeldi.kuaför falan da geliyormuş..Yalnız hepsi 1000 tl tabi içinde bebek için
özel s.sigortasıda mevcut.

Haaa bu arada doktorum 36.haftaya kadar koru kendini dedi.ağır iş yapma ani hareketlerden kaçın dedi.
36.haftayı görmeliyiz mutlaka dedi.İşin iyi tarafı bunları k.validemin yanında söyledi...kaydirigubbakcemile3

Neyse benden haberler bu kadar..Yarın oğluşumun odası geliyor..pazartesi görüşürüz kızlar
öpüyorum sizi Şeniz

siercim ben alıştım artık valla korkmuyorum normal konuşuyorum olmadı gülüp yatıyorum yapacakbirşey yok önceden daha kötüydü şimdi o kadar değil belki dediğim gibi alıştım artık

park yatak alanlar
hangi marka/model aldınız acaba?
bi de nerden aldınız fiyat bilgisi de verirseniz sevinirim :)

Cnm biz baby max aldık.kraft ın ürünüymüş zaten.modele netten bakayım bulursam göndereyim.200 e aldık içinde yatağıda hediyeydi..kampanya döneminde aldık..normaldeki fiyatı 260 dı..

Ben de biri sana birşey dedi de küstürdü sandım. Bari bir selam ver yavru kuşum :asigim: . Evet sancılarımız oluyor, garip şeyler yaşıyoruz ama yine de hayırlısını versin Allah. Sen takma kafana böyle şeyleri. Minnoşum benim.

Bu arada ben 35günde sadece 900 gr almışım.Acaba kilo almamam bebeğin kilosunuda
yavaşlatıyor mu bilemedim..Bu ay hedefim 3 kg laelaelaelaelaealmam lazım en azından içimi rahatlatırım diye düşünüyorum

Canım merhaba, güzel haberler verdin, mutlu ettin bizi. Bebiş süpermiş. Doktorunun dediği gibi kendine dikkat et, 36. haftadan sonra küveze gerek kalmıyormuş. 36 yı çıkarınca "oh be" diyeceğiz sanırım. Pazartesi görüşmek üzere pisimmm, kendine iyi bak :asigim: . Öptüm yanaktan, bebişi de gıdıkladım.

Bu arada ben 35günde sadece 900 gr almışım.Acaba kilo almamam bebeğin kilosunuda
yavaşlatıyor mu bilemedim..Bu ay hedefim 3 kg laelaelaelaelaealmam lazım en azından içimi rahatlatırım diye düşünüyorum

Gayet normal hayatım. Kiloyu bebek almış demek ki. Haftada en aşağı 200 gr alırmış bu aylardan itibaren.

Defne canım gözünaydın olsun maşallah bebişe desana da. negüzel bebeğinin kilosu gayet güzel bence kafana takma hiç. Sen ddeçok güzel kilo almışsın ne güzel. keşke bizde öyle olsak valla uzun zamandır kantara çıkmadım korkuyorum. Allahım hayırlısını versininşallah

çiğdemcim maşallah bebişine hayatım çok iii çıkmış kilosu ama insan ister istemez yinede tereddüt ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…