2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canımmm,güle güle kullanın. Çoooook güzelmiş. opuyorumnanaktan

Canım benim :1hug:evet haklısın galiba sen bana demiştin 1500 bekle fazla gelirse
sevinirsin diye ama ben 1700 den aşağı beklemiyordum.ama neyse ki normal miş
çok ta takmamak lazım gramına..üstelik 8 günde önde görünüyor.
ama şöylede birşey var nette okuyorum şimdi birkaç yerde hep genelde annenin
kg alması bebeğin kg alması ile doğrudan ilişkilidir diyor.diğer durumlar istisnadır
yani genelde böyle oluyor.Birkaç yerde okudum mutlaka belli bir oranda kg almak
gerekli yani...Almam gerekiyor bunu anladım doktorum bişey demesede...

ayy özledim sizi yaavv 1 günde..
Bu arada bütün yazan arkadaşlara teşekkürlerŞeniz.
İnşallah herkesin bebeği en az 3500 gr olur.hepimiz istiyoruz çünkü bunu.
Neyse pazartesi görüşmek üzere hoşçakalın..Şeniz.

Canımcım sen niye sordun ki şimdi böyle memnun
kalmayan mı var acaba?Bence herşey gayet güzeldi..
Çok çok güzeldi bence hatta tuhaf ve çok hoş bir duygusırnaşık şey
Ben çok memnun kaldım açıkçası tekrarlanmasını da isterim.
Üstelik hiç bir sorun da yaşamadım ben kendi adıma...:sm_cool:

defne 25 geçmiş olsun çok üzüldüm çok şükür önemli bişey değil inşallah.geçtiğimiz günlerde ben de yazmıştım.16 yaşındaki erkek kardeşimin göğüs boşluğunda kitle tespit edildi ama biyopsi sonucuna göre henüz tam tanı konmamış olmasına rağmen bize adını anmak istemediğimiz o hastalık büyük ihtimalle çıkacak dendi.kardeş başka bişeymiş.çok canım yanıyo.allahın mucizesine ihtiyacımız var.umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız.bide kendimi annemin yerine koyuyorum .aman allahım içim dahada yanıyo.allah kimseyi evladıyla hastalıkla sınamasın.

çok geçmiş olsun canım benim inşallah herşey yolunda gider allahım acil şifalar versin kardeşine :Saruboceq:

12-13 gibi çıkıcam ama babaanem kızıma aldıklarını getirecekmiş bugün yani masalın çeyizi geliyor:)

gunayydın kızlarr bizde burdaayızz inşallahh son günüm işte izne cıkıyorum 15 gun sonrda 32. haftam oluyor zaten raporumu alıyorum ınsallahhh...sızler nasılsınızzz kızlaar..Ankara coook sıcak dayanamıyorummm bayılcak gıbı oluyorummm(

Valla bugün benim de soon iş günüm normalde ptesi 32. hafta raporunu almaya gidicem hem kızımı 1 ay sonra görücem işallah ama ben 4 hafta daha çalışmak istiyorum sonraya ekliycem. Tabi doktorum izin verirse:)

Günaydın kızlarrr...

gunaydinlarrr
ne guzel izne cikiyorsun,ben 37 ye kadar calisayim diyorum bakalim 32. haftada nasil olacak bakalim durum :)

gunaydinlarrr
ne guzel izne cikiyorsun,ben 37 ye kadar calisayim diyorum bakalim 32. haftada nasil olacak bakalim durum :)

ayy dayanbılrsen calış derım cnm ben gercektenartık zorlanmaya basladım sıksam calsırım 1 ay daha ama yok dınlenmek ıstıyorum yeter bu kadar hem dogum sonu donmucem ışe.ınsallh mecbur kalmamda 1 yıl dusunmuyorum calısmayıı.zaten ozel sektörrr bura olmazda baskası olur daha sonraa. guzel bır ısım olsaydı yada memeur olsaydım bende sizin gıbı dusunebılrdım..
bide şeyı sorcam kızlarr raporu alınca işyerınemı werıoruz sadece baska seylerde yapmamız gerekyıormu?:1rolleyes: esas ssk ya muraacaat doum yaptıktan sonr oluyor deglmı?

Son düzenleme:

walla ben daha o zamana gelmedigim icin tam bilmiyorum da,sanirim raporu isyerine vermen yeterli oluyor
bu linkte de sorular sormuslar balki isine yarar..

Soru - Cevap - Doğum izni - İNSAN GÜCÜ DANIŞMANLIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…