Slm kızlar bizde dün eşimle Çilek'e uğradık harika şeyler vardı, hemen beğendik ve aldık dün akşam kızımızın odası geldi çok kaliteli ve GS belgeli kansorejen madde içermiyor. Şu anda yüzde 30 indirim var, Biz 3 kapılı dolap ve büyüyebilen karyola 1250 Tl+180 uyku seti toplamda 1430 Tl ödedik
aşağıya linki yazıyorum arkadaşlar bir bakın sizde beğenicekmisiniz?
http://www.cilek.com.tr/turkce/seri_detay.aspx?seriID=5
resimde 2 kapılı dolap ama biz 3 kapılısını aldık daha büyük olsun diye...
Canımcım bu saatte sırf meraktan geldim maşallah dorukuma kocaman olmuş annesi biz abartıyoruz kilo meselesini ben de geçen sefer 1100 diye kafayı yemiştim doktor önde daha ne demişti sanırım biz inek doğurmaya çalışıyoruz ama kuzuların da bir sınırları var bitanem çok çok iyi bence sen gönlünü ferah tut kendi kkilona gelince bence evet kilo al biraz ama doruk için değil kendin için sonra halsiz düşme canım arkadaşım .Hadi ne diyim gözün aydın darsı başıma
tüm arkadaşlarımmm
hediyeleşme mevzusunu hepberaber yaşadık...
bu konu içerisinde sorun yaşayan? yada iletişimsizlikten yakınan?
yardım isteyip yardım alamayan oldu mu?
yargılanan? yada tarafımdan kötü içerikli msj alanınız oldu mu?
bu konuda fikirlerinizi yazabilir misiniz..
ayy kızlar kızkardeşimle konuştum şimdi.
2.mr ın sonucunu da almış dr.damar düğümlenmesinden şüphelenmiş.
en başta felç etkisi falan yaratıyormuş o ama değilmiş çok şükür sadece
12 mm çapında bir kitleymiş.bu tip kitleler bazen 1 yıl içinde kayboluyormuş.
Birde küçültücü ışın tedavisi falan varmışbence zararsız demiş dr.ama tabi
araştırma hastanesine göstericek yine de..Şimdilik ameliyata falan gerek yok.
Bakalım zaman ne göstericek.Kötünün iyisi bişey bu da.ben daha kötü
sonuçlar alabiliriz diye düşünüyordum ama işte takip gerekiyor 6 ay da 1 mr çekilecek.
eğer büyüme sıçrama olursa allah korusun ameliyat diyecekler...
gitmeden yazıym dedim görüşürüz tekrar öptm...
defne 25 geçmiş olsun çok üzüldüm çok şükür önemli bişey değil inşallah.geçtiğimiz günlerde ben de yazmıştım.16 yaşındaki erkek kardeşimin göğüs boşluğunda kitle tespit edildi ama biyopsi sonucuna göre henüz tam tanı konmamış olmasına rağmen bize adını anmak istemediğimiz o hastalık büyük ihtimalle çıkacak dendi.kardeş başka bişeymiş.çok canım yanıyo.allahın mucizesine ihtiyacımız var.umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız.bide kendimi annemin yerine koyuyorum .aman allahım içim dahada yanıyo.allah kimseyi evladıyla hastalıkla sınamasın.
12-13 gibi çıkıcam ama babaanem kızıma aldıklarını getirecekmiş bugün yani masalın çeyizi geliyor:)
gunayydın kızlarr bizde burdaayızz inşallahh son günüm işte izne cıkıyorum 15 gun sonrda 32. haftam oluyor zaten raporumu alıyorum ınsallahhh...sızler nasılsınızzz kızlaar..Ankara coook sıcak dayanamıyorummm bayılcak gıbı oluyorummm(
Günaydın kızlarrr...
gunaydinlarrr
ne guzel izne cikiyorsun,ben 37 ye kadar calisayim diyorum bakalim 32. haftada nasil olacak bakalim durum :)
ayy dayanbılrsen calış derım cnm ben gercektenartık zorlanmaya basladım sıksam calsırım 1 ay daha ama yok dınlenmek ıstıyorum yeter bu kadar hem dogum sonu donmucem ışe.ınsallh mecbur kalmamda 1 yıl dusunmuyorum calısmayıı.zaten ozel sektörrr bura olmazda baskası olur daha sonraa. guzel bır ısım olsaydı yada memeur olsaydım bende sizin gıbı dusunebılrdım..
bide şeyı sorcam kızlarr raporu alınca işyerınemı werıoruz sadece baska seylerde yapmamız gerekyıormu?:1rolleyes: esas ssk ya muraacaat doum yaptıktan sonr oluyor deglmı?
walla ben daha o zamana gelmedigim icin tam bilmiyorum da,sanirim raporu isyerine vermen yeterli oluyor
bu linkte de sorular sormuslar balki isine yarar..
Soru - Cevap - Doğum izni - İNSAN GÜCÜ DANIŞMANLIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?