2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yalnız olmadıgıma sevındım ama sızde benım gıbı bu gÜzel havada calıstıgınız ıÇın ÜzÜldÜm bu gÜzel havada kızımı suraya tıkıyorum ya sÖyle gıtsek denız kenarında yÜrÜsek babamızı gÖrsek azıcık cıcıler alsak fılan ne gÜzel olurdu :))))

canım ben çalışabilir alacağım için sadece kimliğinle hastaneye gel sonra vereceğimiz kağıdı işyerine götür dediler başka şeyi bilmiyorum ama izine çıkıcak olsam hastaneye vizite kağıdı ile gitmem gerekiyormuş sanırım

ben de çalışabilir alacağım,doktor bana 32.hafta baslangıc tarihli vizitenle gel demisti

Valla öyle dediler canım bana ama ben her ihtimale karşı istedim hazırlayacaklar vizite kağıdı şimdi

bende kısmetse temmuz 20-25 e kadar calışmak istiyorum doğumdan sonra daha fazla kullanırım inş.
:))

ıyilik be onatcım, sen nasılsın?

Salıncağa gelince fisher price'ın yağmur ormanlarını düşünüyorum ama 300tl civarı biraz tereddüt ettim 9 kga kadar biniyormuş ama çok eğlenceliymiş alıcam herhalde bir fikrinizi sorıyım dedim

bende ıyıyım sıcaklar benı cok bunaltıyor gecelerıde artık cok ıyı uyuyamıyorum ben sımdılık salıncak almıycam ben nazara cok ınanıyorum ve acayıp davranıyor mıllet ya aa hersey tamam daha abartma deyıp cok kotu bakıyorlar aldıklarıma ee alınanıda saklıyamıyrsun ole yanı alıp saklıycam bundan sonra :)

aynen öyle herkes bir yandan almayın yeter diye bağırıyo birde su lafa cok kızıyorum daha hediye de gelicek ne yapacaksın okadar seyi kızımın üstünü günde 3 defa 4 defa değiştircem size ne gelirse gelir ya gelmezse iki tane seyle mi kalsıın birde bak bizim zamanımızda hiçbirşey yoktu ben iki pijamayla büyüttüm demiyorlamı cıldırıyourm annesi babası niye calısıyo ben hala iki canlı niye calısıyorum kızıma herşeyi daha iyisini almak için bende bilirim evde yatmayı

deliriyorum millete ya ben yine başkası birşey almışsa cok sevinirim ne güzel güle güle giysin derim ya ben cok safım ya da millet

deliriyorum millete ya ben yine başkası birşey almışsa cok sevinirim ne güzel güle güle giysin derim ya ben cok safım ya da millet

buyukler dıyor hadı anlarsın yaslılar bıraz cımrılesıyr ama bıde arkadasların aaa herseyıde tamam deyıp haset hast bakmıyorlarmı cıldırıyorum ya ayıp bı maşallah deyın.nasılsın seker bu arada ?

didem su dunkı sıte vardıya seker,yastık vb 100tl dıye nasıl o sen gıttım demıstın cokmu dandık sekerlemelerı falan???

Çok dandik değil canım ben beğenmiştim hatta sadece 50tane için bana mantıksız geldi ben de sonuçta 100tlye yaptırdım sepet ve 100adet mevlutta dağıtacağım şekerim var. Kapı süsü filan koydukları şeyleri toplasan eminönünde ancak 40tl eder. Yani aynı hesaba çıkıyor.

her an çıkabilirim haberiniz olsun kızlar şimdidemn iyi hafta sonları hepinize

saol canım ya bızım burda hersey cok pahalı keske bende ıstanbulda olsaydım ben kap susunu aldım cok cıcıs oldu sadece o 35 tl ben o setı karsı komsuma dıyecektım o yuzden sana bı danısayım dedım ıyı hafta sonları seker

Onatcım beğendiğin bir şey olursa sen yerini söyle ben alıp yollarım sana yakınımdaysa:))

saol canım cok tesekkur ederım düşünmen benı çok sevındırdı :CüvCüv: karsı komsum sparıs eder heralde fıyat ıyı dıyordu ona gore bende getırtırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…