2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dün akşam belim ve kasıklarım acayip ağrıdı bugün iyiyim allaha şükürler olsun ama şu çatı kemik ağrıları beni iyice zorluyor birde sadece lavaboya gitmeme karşı yürüsem işe gitsem ne olur bilmiyorum

gecmıs olsun canım bendede oluyor kasık agrıları bıde sıcak bunalttıkca bunaltıyor catlıycam ya

bısey sorcam kızlar benım son sat 25 ekım 2009 doktor benı acaba nemzn sezeryana alır bılgısı olan varmı_?

geçmiş olsun
bende de çok ayakta durup iş yapınca felan oluyor alt kemik agrisi

bısey sorcam kızlar benım son sat 25 ekım 2009 doktor benı acaba nemzn sezeryana alır bılgısı olan varmı_?

Bebeğin gelişimine göre alıyolar galiba canım. Ablama da sezeryan tarihi vermişti doktor, sonra bebeğe baktığında 3 kilo 700 gram görünüyodu ultrasonda. Sezeryan tarihine kadar 4 kiloyu geçer deyip 10 gün öncesine aldı sezeryan tarihini. Ama 3 kilo 450 gram doğdu bebişimiz. Tabi şimdi 4 yaşında.opuyorumnanaktan

O kemik ağrısı bende de başladı, geçmek bilmiyo bi türlü. Yürüdükçe artıyo .akannehir

gecmıs olsun canım bendede oluyor kasık agrıları bıde sıcak bunalttıkca bunaltıyor catlıycam ya

geçmiş olsun
bende de çok ayakta durup iş yapınca felan oluyor alt kemik agrisi

canlarım çok sağolun önemli bir sıkıntı olmasında bu ağrıları çekmeye razıyım valla yeterki bebişler erken gelmesinler vakitlice sağlıklı sıhhatli gelsinler

canım benimde 25 ekim aynı gün seninle banada doktorum daha hiçbir tarih vermedi ben kendim 15-20 temmuz arası düşünüyorum 16 haziranda randevum var bakalım o zaman söyleyebilir belki

O kemik ağrısı bende de başladı, geçmek bilmiyo bi türlü. Yürüdükçe artıyo .akannehir

aynen canım geçmiyor yürüdükçe batıyor sızlıyor ağrıyor ne zormuş yaa şu hamilelik bide işin içine korku girince dahada tedirgin oluyorsun erken doğmasın etmesin sağlıklı olsun noksansız kusursuz olsun istiyorsun

İnşallah hepimiz zamanında doğururuz. opuyorumnanaktan İlk olunca insan yaşadıklarının normal mi yoksa anormal mi olduğunu bilmiyo, korkuya kapılıyoruz o yüzden. Halbuki hamilelikte olağan şeylermiş bunlar. Doktora sordum ben o ağrıyı geçen çarşamba günü. Kemikler genişliyo ondan ağrı oluyo dedi. Ani hareketler yapma dedi. opuyorumnanaktan

ayy benimde 24 ekim satım bende 20 temmuzdan sonra bekliyorum oğluşumu valla hayırlısıyla gelsinlerde bendede bel ağrısı çok oluyor kasıklarımda sızlıyor

Canım bnmde son sat 25 ekimdi doktorum inş.erken doğum olmas we sezeryana da gerek kalmaz ama olduda sezeryan olcak 20 temmuzda alırız dedi.

ayy benimde 24 ekim satım bende 20 temmuzdan sonra bekliyorum oğluşumu valla hayırlısıyla gelsinlerde bendede bel ağrısı çok oluyor kasıklarımda sızlıyor

bende heycanlanıyorum ya az kaldı bı hayırlısıyla gecseydı su 6-8 haftamız bebıslerın kıloları nasıl sızlerın bellımı gecen hafta gttıgmde doktor bana 1770+-250demıstı

TatLım bebeşLerimize aynı oda takımını aLmışız,ben sadece çamasırlığını aLmadım oda cok pahalı geldi rafı+büyüyen yatağı+3 kapılı dolabı aLdık bende cok beğenerek aLdım diLerim ii günLerde kullanmak bebişLerimizi sağLıkla yatırmak nasip etsin ALLAH'ım

canım masallah bebıs ıyı dogmus umarım bızımkılerde 3 kıloyu gecer,bende burclara bakıyordum 23 temmuzdan once dogarsa bebıs yengec burcu 23 temmuzda dogarsa aslan burcu ben pek burclara ınanmam ama yınede bakıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…