dün akşam belim ve kasıklarım acayip ağrıdı bugün iyiyim allaha şükürler olsun ama şu çatı kemik ağrıları beni iyice zorluyor birde sadece lavaboya gitmeme karşı yürüsem işe gitsem ne olur bilmiyorum
dün akşam belim ve kasıklarım acayip ağrıdı bugün iyiyim allaha şükürler olsun ama şu çatı kemik ağrıları beni iyice zorluyor birde sadece lavaboya gitmeme karşı yürüsem işe gitsem ne olur bilmiyorum
bısey sorcam kızlar benım son sat 25 ekım 2009 doktor benı acaba nemzn sezeryana alır bılgısı olan varmı_?
gecmıs olsun canım bendede oluyor kasık agrıları bıde sıcak bunalttıkca bunaltıyor catlıycam ya
geçmiş olsun
bende de çok ayakta durup iş yapınca felan oluyor alt kemik agrisi
bısey sorcam kızlar benım son sat 25 ekım 2009 doktor benı acaba nemzn sezeryana alır bılgısı olan varmı_?
O kemik ağrısı bende de başladı, geçmek bilmiyo bi türlü. Yürüdükçe artıyo .akannehir
aynen canım geçmiyor yürüdükçe batıyor sızlıyor ağrıyor ne zormuş yaa şu hamilelik bide işin içine korku girince dahada tedirgin oluyorsun erken doğmasın etmesin sağlıklı olsun noksansız kusursuz olsun istiyorsun
Selam canlarr..
Canım bnmde son sat 25 ekimdi doktorum inş.erken doğum olmas we sezeryana da gerek kalmaz ama olduda sezeryan olcak 20 temmuzda alırız dedi.
ayy benimde 24 ekim satım bende 20 temmuzdan sonra bekliyorum oğluşumu valla hayırlısıyla gelsinlerde bendede bel ağrısı çok oluyor kasıklarımda sızlıyor
Slm kızlar bizde dün eşimle Çilek'e uğradık harika şeyler vardı, hemen beğendik ve aldık dün akşam kızımızın odası geldi çok kaliteli ve GS belgeli kansorejen madde içermiyor. Şu anda yüzde 30 indirim var, Biz 3 kapılı dolap ve büyüyebilen karyola 1250 Tl+180 uyku seti toplamda 1430 Tl ödedik
aşağıya linki yazıyorum arkadaşlar bir bakın sizde beğenicekmisiniz?
Çilek Odası
resimde 2 kapılı dolap ama biz 3 kapılısını aldık daha büyük olsun diye...
Bebeğin gelişimine göre alıyolar galiba canım. Ablama da sezeryan tarihi vermişti doktor, sonra bebeğe baktığında 3 kilo 700 gram görünüyodu ultrasonda. Sezeryan tarihine kadar 4 kiloyu geçer deyip 10 gün öncesine aldı sezeryan tarihini. Ama 3 kilo 450 gram doğdu bebişimiz. Tabi şimdi 4 yaşında.opuyorumnanaktan
canlarım çok sağolun önemli bir sıkıntı olmasında bu ağrıları çekmeye razıyım valla yeterki bebişler erken gelmesinler vakitlice sağlıklı sıhhatli gelsinler
canım benimde 25 ekim aynı gün seninle banada doktorum daha hiçbir tarih vermedi ben kendim 15-20 temmuz arası düşünüyorum 16 haziranda randevum var bakalım o zaman söyleyebilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?