2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

bayıldım esracım çok güzeller
sağlıkla giysin bebişin
inşallah üstlerindeki hallerini de koyarız buraya

saolun teyzelerı tsk ederizzz ınsallah rabbım gıydırdıgımız gunlerde gosterır
civil bebe ye gıdın kıslar cok guzel seyler var

nohutlupilav harika cicileriniz hele ugur böcüklü olan cok seker :)))
esracım sizinkiler de cok güzel tavsanlı olan harika.! eltimin bebegininde vardı cok yakısıyordu giydigin de :)))))))))
güle güle giyinsin kuzular..

aldıklarınınz cok hos kızlar gercekten ...

bızde herseyımızı hemen hemen tamamladık sayılırız bakım malzemelerımızle odamız eksık onun dısında kıyafetlerımızde eksıklerımız cok az kaldı.arabamızı . pusetımızı bıle aldık...yanlız acele mı ettık demıstım ama bugun anladım cok ıyı bı zamanlama secmısım cunku bu sıcaklarda ben bunları almak ıcın dolaamazdım herhalde ..bıde zaman gectıkce agırlasacagımız ıcın hıc ıyı gecmezdı alısverıs herhalde....hazıranın basındada boyayı yapıcaz ancak kokusu gıder boya yapılırken odayı sıparıs etcem ..ıyıkı onuda begenmısım bı tek sıparıs kalıyor teslımat 3 hafta suruyor..temmuzda da onlar gelır boya ve mobılya kokusu ancak gıder ve dolap ıclerıne ortu dıkılecek onlarla ugrasmam gerekecek ve yıkama ve utuleme yerlestırme kalıyor gerıye ...ramazanda herseyımız tamamlanmıs olur ınsallah.doktorumzda eylul 20den sonra dogum beklenır demıstı en azında ıkı ay dınlenırım :)

sıcaklara bırakmayın cok zor olur yavas yavas tamamlayn arkadaslar :)

nohutlumm cok gusell kızzz bayıldımmm saglıklı gunlerde gıyer ınsallah canımm

melısııra senınkılere de bayıldımm canımm cok guseller

Chicco'nun deposundan aldıklarımız.
Anakucagımız 90tl

Biberonlarımız 5'er tl. Emziklerimiz 1'er tl süt sağma pompamız 10tl.

Onca kalabalığın içinden alabildigim tek tulum 5tl

Buda tulumun arkası :)

Hepsi çok güzel canım güle güle kullansın inşallah dediğin gibi oyuncak kısmı ayrı satılıyormuş alır takarsın..Sen 1 tulum bulmuşsun yine ben onuda bulamamıştım delikafadulden

o süt sağma pompası cidden nette o kadar pahalımı ya
ne kadar uyguna almışsınız hem onu
hemde anakucağını delikafadulden

Hepsi çok güzel canım güle güle kullansın inşallah dediğin gibi oyuncak kısmı ayrı satılıyormuş alır takarsın..Sen 1 tulum bulmuşsun yine ben onuda bulamamıştım delikafadulden

sormaaaaaaaa elimi attım kutunun icine elime o tulum geldii ondada eşim ona da söylendi bir sürü ay sormaa cok komikti kafamçokkarıştı
teşekkür ederiz teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii daha güzelleri sizlerin olssuunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…