2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

erkek anaları olaraktan dayanışma içerisindeyizzz bayanssulusmile opuyorumnanaktan

selam aldigin kiyafetlerin aynilarini bende kizima almistim ustteki mavi kazagi pek kullanamadik yaka kismi cok genis oldu birde kollari cok uzundu kalin kazak olunca kollarini kivirinca hos durmuyordu ins. sizin kiziniza yakisir gule gule giyer..
pempe takima gelincede oda hediye gelmisti sadece 1 yikamada rengi atti benden tavsiye bu takimi makinada yikamayin .ama bu takim cok kullanisli ...

bunlarda benim kizimin ilk kiyafetleri

sizin kızlar bizim oğlusların peşinden gelmesin de ehehehe:):):)

:umursamaz: görürsünnn sennnnnn bende oğluşumu süsler püslerrimmmmmmmmm böööö

aynen sekerim bizden fena kaynana olur:):)
eeee adi üstünde kaynana kaynanin iyisi mi olur kizkaydirigubbakcemile3
hani kiz analari nerdesiniz yavvvvvv kaynanalar birslesmisnaniknanik

canim ben 6 ayliga göre aldim.belki büyük olunca rahat eder.bogoz kismida dedigin gibi
genis degil.birde cok kalin dedil.
dedigin gibi pembe takimi elle yikamak.lazim makine bozar.cok tsk canim.valla ilk lgrendigimde bir bunlar vardi aliveridim bos cikmaktansa diye:)

benim kizimda o kiyafeti giydiginde 6 aylikti :)
ins. sen memnun kalisin..

Ay harıka Şeyler valla kızlar bende aldım ama henÜz ekleyemedım buraya minikler iyi günlerde kullansın inşallah

hihoyyyt kızlar hepinizin cicilerine baktım harika şeyler..

inşallah bebişleriniz sağlıkla kullanırlar :Saruboceq:

bende koyucam yakında telaşlarım anca bitti bebişime yoğunlaşacağım artık :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…