dimi ama şekerimmm hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile3
sizin kızlar bizim oğlusların peşinden gelmesin de ehehehe:):):)
:umursamaz: görürsünnn sennnnnn bende oğluşumu süsler püslerrimmmmmmmmm böööö
eeee adi üstünde kaynana kaynanin iyisi mi olur kizkaydirigubbakcemile3aynen sekerim bizden fena kaynana olur:):)
canim ben 6 ayliga göre aldim.belki büyük olunca rahat eder.bogoz kismida dedigin gibiselam aldigin kiyafetlerin aynilarini bende kizima almistim ustteki mavi kazagi pek kullanamadik yaka kismi cok genis oldu birde kollari cok uzundu kalin kazak olunca kollarini kivirinca hos durmuyordu ins. sizin kiziniza yakisir gule gule giyer..
pempe takima gelincede oda hediye gelmisti sadece 1 yikamada rengi atti benden tavsiye bu takimi makinada yikamayin .ama bu takim cok kullanisli ...
eeee adi üstünde kaynana kaynanin iyisi mi olur kizkaydirigubbakcemile3
hani kiz analari nerdesiniz yavvvvvv kaynanalar birslesmisnaniknanik
canim ben 6 ayliga göre aldim.belki büyük olunca rahat eder.bogoz kismida dedigin gibi
genis degil.birde cok kalin dedil.
dedigin gibi pembe takimi elle yikamak.lazim makine bozar.cok tsk canim.valla ilk lgrendigimde bir bunlar vardi aliveridim bos cikmaktansa diye:)
cok tsk canimfeyzacım cokkk güzelmiş bebişinin cicileri canımmmm :)
senin kizina da daha iyi si olsun canim insallahfeyza çook güzeller hele 1. resimdekine bayıldımmm
benim kizimda o kiyafeti giydiginde 6 aylikti :)
ins. sen memnun kalisin..
feyzacım cok güzelmiş yeni cicileriiiiiiiii :)
tskler canlar basladik bakalim almaya zor bulunsada artik kislik birsey bulmak zor hep kisa kollu yazliklari koymuslar.bir ay öncesi falan olsaydi.rahat olcakti.cok guzelmıs tatlım bebsının kıyafetlerı
cok tsk canimoyy cok sirin feyzaaa bayıldım:)
insallah canim senin miniginle beraberAy harİka Şeyler valla kızlar bende aldım ama henÜz ekleyemedİm buraya minikler iyi günlerde kullansın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?