ayyy o gunlerr bian önce geldsın ıstıyorum valla.....inşallah giydirir de koyarım cnm...bebişin sağlıkla giysin cnm. doğunca böcekli haliyle çeker koyarsın buraya:)
ayy portakall sorma giydiripde o poposuna gelen ugur böcegi görmek ve poposuna poposuna vurmak öpmek ısırmak gelıyo içimdennn:teytey:..amın cnm amınnay Allahım yerim onun uğur böceklerini.. çok güzel canım yaa.. Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin. sonra da sevsin portakal teyzesi o minnoşu..
çok saol cnm ...nohutlu pılav cok tatlılar yaa gülegüle giyinsin canımm
güle güle giysin cnm çok tatlıar
çok teşekkür ederiz teyzesii..bizde çok sevdık ugur böcügünüünohutlupilav cokkk guzelmis kuzunun cicileriisağlıkla giydirmek nasip olsun canım uğurböceğine bayıldımmm :)
ayy çok sagol cnm benım ....bende çok çok begenerek aldım inan.hatta büyügü olsa onu da alıcaktım bunu anca 3 ay falan giydirebilicem çünkü..hayırlısıylaabittiiim bu uğur böcüklüye.....sağlıkla giysin.
ikizleri olacaklar yokmuydu aramızda kontes di sanırım.oda birkaç birşey koysa çift çift görsek.:)))
ikizleri olacaklar yokmuydu aramızda kontes di sanırım.oda birkaç birşey koysa çift çift görsek.:)))
bu kızıma aldıgım battANİYE
BUDA ZIBINI
ÖNDEN
ARKADAN
saol cnmohutlupilav güle güle giysin kzın sağlıklı günlerde çok güzeller cicileriniz
evet cnm yazlık artık ne kadar gıydırebılırsem giydiricem...cok guzelmıs canım saglıkla gıysın ..bunlar yazlık degılmı ne zaman gıydırcen
oyy bayıldım Nohutlupilav:) Mevlam iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?