duduuu cum çok cicişler bunlar yaaa
ay dudu canim cok güzel iyi günlerde giydir üstünde de görelim oglusunun insallah
yarin bende cinsiyeti ögrencem sabah gitcem.ordan direk magazaya gitcem beyim yanimda olmuycak.onada süpriz olcak.
alidigim elbiseyi paket yapip vercem ona cinsiyetini öyle ögrensin.,kiz sa güzel kiz elbiseyi erkek se erkek elbisesi alcam.ilk kiyafetini bu sekilde alimis olcam:))
nasil fikir kizlar:))
sağol tatlımm.daha neler varrrrr ahh
insallah canimaa ne güzel olur valla.bu arada inş canım üstünde görürüz hepimiz cicileri
ay hic sorma yaa bende üsenirim:))ciciler cok guzel dudu gule gule kullanirsiniz insallah.
bende bayaga birsey aldim aama eklmeye eriniyorum
süper ya esra melike nevyas..harika şeyler almışsınız..ben daha tek tük..ama başlıcam artık:)
Esra ve melike canım cicileriniz çok güzel oğluşlar güle güle giysin inşallah üzerlerindede görürüz..
ayyy kızlar ne tatlı kıyafetler öyle yaaaa saglıkla giydirin inşş ben henüz cinsiyet bilmiyom die bişe almadım sadece annemin ördügü yelekler ve arkadşımın gödnerdigi bi yelek benimde bebegim olmadan ördügüm patik var :) ögrenince bikaç şey alıp eklerim
kızlar hayırlısı olsun bebişleriniz
allah biran öncesağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
bende 2009 ekim annesiyim.
resimleriniz grünce duygulandım gözlerim doldu
bu heyecanlarınızı geçtiğimiz yıl bizde yaşadıık :)
şimdi oğlum 8 aylık oldu bile
allah sizede nasip eder inşallah
canim h&m den aldikGüle güle kullansın minik prensesinn sağlıkla inşallahh..Hello kittylere bayıldık nerden aldın acaba ???
aminnn insallah canim sizlerle beraber insallahfeyzacım harikaymış yeni cicileri bebişinin canımmm güzel sağlıklı günlerde giydirmek nasip olsun canım
evet canim netlesti aciverdi oda bikmis:))) yavrum benimfeyzacım gözünaydın netleşmiş bebişin cinsiyeti güle güle giysin kızın
cok tsk canim ögrenince ilk isim alis verise kostum:))oyy hepsi coook güzellllllllllllllllll feycacımmmmmmmm
cok tsk canim sizin bebeklerle insallah.yarin böceklerimize gidiriyp insallah resimleri ile üstünde görürüz ayyyyyy insallahhhhhfeyzacım gule gule kullansın bebısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?