aynen canim daha ögrenmeden gitmistim bunlari elime alip baktim.öncelikle hayırlı olsun cnım gözün aydın prenses geliyormus:)
aldıkların cok güzel Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin..
yaa kızlara göre cok güzel seyler varrr hep cinsiyet öğrenmeden kız tarafına bakardım bende:):)
he he olur kiz neden olmasin bir ciksinlar piyaseye ne ye benziycekler.ama yanaklari gamzali olur bu kesin:)Maşallah Feyzacım kızın mı olacak? Çok sevindim cicileri de pek güzelmiş, güzel sağlıklı günlerde gidir inşallah. Kız benim oğluşum olacak inşallah bakarsın kızına talip oluruz:)) sen böyle cici cici giydirirsen:))
kızımın cicişleri teyzeleri yalnız rekleri tam net çıkmadı yaa
canımm cok guzel ciciler almıssın bebişin sağlıkla giyer inşallahh
güle güle giysin e-pack çok tatlılar
güle güle giysin cnm sağlıkla inşllh :) çok güzeller
epack hepsi cok cici iyi gunlerde kullanir insalah bebisin.
epack canımmm cok güzelllerrrrrrrrrrr
ay ne varsa kızlara var zatennn süslü püslüü şeylerr :))))))
allah giydigi günleri de göstermeyi nasip etsin insallah
e pack canım gule gule gıysın cok tatlı hepsi
cok güzel seyler almisin canim.güle güle giysin minigin.bende badileri uzun kollu baktim ,kiz icin olan yoktu hep öünde araba resmi olanlar vardi uzun kollu olanlarda.kisa kollu da almak istemiyorum malüm kis bebegi olcaklar.hele taci süper :))buda benim lohusa tacım :))
he he he daha neler alcam.babasi gelmis kizima daha neler alcam diyor simdiden kiskanmaya basladim kizimi:)))feyza hello kittylere bayildim bayildim cok tatli olucak kizin bunlarla :)
siz daha durun bakalim.kizlarimizi süsleyip süsleyip koycaz resmini buraya:)))epack canımmm cok güzelllerrrrrrrrrrr
ay ne varsa kızlara var zatennn süslü püslüü şeylerr :))))))
allah giydigi günleri de göstermeyi nasip etsin insallah
kızımın cicişleri teyzeleri yalnız rekleri tam net çıkmadı yaa
çook şekerler:) Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım:)
cok güzel seyler almisin canim.güle güle giysin minigin.bende badileri uzun kollu baktim ,kiz icin olan yoktu hep öünde araba resmi olanlar vardi uzun kollu olanlarda.kisa kollu da almak istemiyorum malüm kis bebegi olcaklar.hele taci süper :))
he he he daha neler alcam.babasi gelmis kizima daha neler alcam diyor simdiden kiskanmaya basladim kizimi:)))
siz daha durun bakalim.kizlarimizi süsleyip süsleyip koycaz resmini buraya:)))
oglanlarin cani kalsin:)))
sizin kızlar bizim oğlusların peşinden gelmesin de ehehehe:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?