2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ceviz günde 2 tane canım..çhergün 1veya 2 tane yiyorum.yani 9 ay boyunca hergün 1 avuç yiyince insan içi almaz ama günde 1 tane bile yeterliymiş.zeki olsun yavrularımız canım...çok önemli ceviz:)

ceviz günde 2 tane canım..çhergün 1veya 2 tane yiyorum.yani 9 ay boyunca hergün 1 avuç yiyince insan içi almaz ama günde 1 tane bile yeterliymiş.zeki olsun yavrularımız canım...çok önemli ceviz:)

amin inş cnm tşk bende başlarım hemen :)

mrblar kızlr ben de anca bıtırdım sayfaları

bu gun dr gıttım Rabbım e bınlerce sukur bebısımın kalp atıslarnı duydum:)

hamdolsn....

bir yerde okumuştum 3. aydan sonra bunu da yapacağım
Gülben Ergen formülüymüş :) badem yağı-buğday yağı-kayısı çekirdeği yağı-ve çilek aroması(nerden bulacaksam) her akşam bu karışım sürülecek ayrıca haftada 2 gün de kakao yağı eritilip sürülecekmiş aklınzda olsun kızlar denemek isterseniz.

benim dr 1 avuç olarak önerdi hergün değil 1 avuç 1 tane bile zor yiyorum şimdilik :)
yiyemiyorum hatta
3 ay geçsinde sonrasında daha dikkatli yicez şuanda ne yesek kardır

bebek arabası konusunda bıraz arastırmıstm...

4 tekerleklıler surus ıcın daha ıyıymıs

tam yatıs pozısyonun olmasına

cıft yonlu... hafıf olma ozellıklerı aramamız gerekıyrmus...

araba hakkında bıldklermı paylasayım dedım

kızımda ne balık yedim ne caviz 1 defa bile ağzıma sürmedim zehir gibi zeki maşallah :)zeki olduktan sonra oluyorlar bence ceviz balık bahane şimdinin çocukları şahane :))

mrblar kızlr ben de anca bıtırdım sayfaları

bu gun dr gıttım Rabbım e bınlerce sukur bebısımın kalp atıslarnı duydum:)

hamdolsn....
allah tamamına erdirsin cnm gözün aydın

tşkkürler cnm bilgi için bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…