2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr iyiakşamlar..bikaç gündür giremedim.biliosunuz evdeyim sürekli yatıorum..siz hergün uğramışsınız maşşallah döktürmüşsünüz hepsini okuyamadım.yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.nasılsınız neler yapıosunuz.

inş. canım anormal birşey olsa doktor söylerdi sanırım zaten seninki benim keratadan büyük müş kaydirigubbakcemile3

kızlar dr sorduklarmı sızınl e paylasıyım belkı yardımcı olur

balık ye haftada 2 dedı

yesıl cay ıcebılır mıyım dedım yemekten 3 saat sonra ıc dedı

baharattan acıdan uzak dur dedı

yseıllık salata tuket

sebze meyve ye

2.5 lt su ıc

aklıma geldıkce soylerm canlar

kızlar bizim mesai bitti şükür bugünde :) nöbeti burdaki kalan arkadaşlara devrediyorum :) güzel sohbetler dilerim hepinizezemuszemus

smear test sonucum da ıltıhap cıktı o yuzden ılac kullancam benım gbı olan var mı aranızda?

akıntı rengım yesılımsı gbı bu yuzden sızın de oyle mı

smear test sonucum da ıltıhap cıktı o yuzden ılac kullancam benım gbı olan var mı aranızda?

akıntı rengım yesılımsı gbı bu yuzden sızın de oyle mı

hayır canım sen enfeksiyon kapmışındır.geçmiş olsun.geçer ama aşırı temizleme o kendi kendini temizliyor zaten. banada olmuştu bi ara.

badem yağ iyi geliyomuş çatlaklara

badem yağlı bebe yağlarıda vardı ama ben üylenme falan yapar diye aklıma geldi aloe veralı aldım:)rahatlatsın dedimbayanssulusmile
fiyatıda dalin jel olan bebe yağı 15 diğer fıs fıslı jhonsonda 10 liraymış.bilmiyorumkismileşimdi fişi buldumda

ay bende acıy düşkün oldum demek acı yasakkbilmiyorumkismile

benim dr 1 avuç olarak önerdi hergün değil 1 avuç 1 tane bile zor yiyorum şimdilik :)
yiyemiyorum hatta
3 ay geçsinde sonrasında daha dikkatli yicez şuanda ne yesek kardır

evt canım bende 1 tane bile zorla yiyorum inan ikinciyi yiyemiyorum...
tabi cevizin içindeki yağ çok önemli..ama benimkide yiyebiliyosan çok ye dedi.yiyemşyosan hergün 1yumurta 1 ceviz 1 bardak süt ihmal etme dedi..haftada 1-2 defa balık dedi...
ben burdan yumurta ve balık olayını hiç şaşmadım.cevizide yine 2 günde 1 yiyorum ama süt-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

alüüüü nerdesiniz ben eve geldim mutfaktan devam ediyorum vallakaydirigubbakcemile3
sizden ayrı yapamıyorum gördüğünüz gib biraz şu yemeğe bakayım bari.arada laf yetiştiririm size..gerçi sizde pek konuşmuyosunuz yine:hulya:

ben yemek yeyıp geleyım kızlar

optm byyyyyyyyyyy

Ay ben bugün yemeğimi erkenden hazırladım. Çok iyi oluyomuş. Ana yemeği en azından(salata vs. hariç) öğlen geldiğimde hazırlamaya çalışıcam. Akşam zaten acıkınca tansiyonum düşüyor galiba; yemek kokuları açlık hepsi karışıyor ve ben çok kötü oluyorum. Uygulamaya çalışıcam bakalım. Kızlar bi de çok yalnızım evde. Bi komşum olsa, çatkapı uğrasa falan değişiklik olucak. Ama ruh gibi evde dolanıyorum akşama kadar. Akşam da eşimi ilgiye boğuyorum bu yüzden. Şikayetçi olduğunu sanmıyorum ama bazen, hormonlardan sanırım, fazlalık gibi hissediyorum. Ah bebişim bi gelse dünyama. Yalnızlığım son bulurdu. Allah o günleri de göstersin inşallah:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…