ben burdayım, forumda yeni olduğum için ısınma aşamasındayım
alüüüü nerdesiniz ben eve geldim mutfaktan devam ediyorum vallakaydirigubbakcemile3
sizden ayrı yapamıyorum gördüğünüz gib biraz şu yemeğe bakayım bari.arada laf yetiştiririm size..gerçi sizde pek konuşmuyosunuz yine:hulya:
acı hemeroıd azdırır demıstı mopsycm
kızlar nane ve maydonoz gebelık baslangcnda zararlı mı dedım
dr salataya katabılırsn dedı
kımısı sırf maydonoz yıyo o belkı zarar olabılır mıktar onemlı dedı
selam kızlar iyi muhabbetler...
benim doktorum bayan..3 tane oğlu var 40 yaşlarında.çok cimcime bir kadın yaa çok sevimli cıvıl cıvıl birşey.çok seviyorum doktorumu.esprili falan tam kafama uygun..inşallah sonuna kaar böyle gider..daha önce kürtajımıda bu bayan yapmıştı eli çok hafif ne ağrıkesici kullandım ne başka birşey yani ok şükür ağrı sızı olmadı..doğumdan sonrada öyle olsa keşke:ecrin_bebek:özelden gidiyorum canım ben...ama dğumu sgk dan faydalandırtacak sanırım ..konuşcam yani.
ay kocam gelmiş site kapısındaymış.kızlar öptüm sizi byyy.............
slm arkadaşlar...a.s. nasılsınız.Maşallahınız var.4-5 gün yok oldum 100 sayfadan fazla yazmışsınız.delikafadulden Annemlerde çok güzel birkaç gün geçirdim.Dün akşam döndüm.:gitme: Yolculuk biraz yordu bizi.Dönüş daha kolaydı,giderken belim çok ağrıdı.
Ablam ebe olduğu için gitmişken gösterelim seni dedi.Dr progestan kullanmaya devam et dedisempatiksalakcinni Burdaki dr um bıraktırmıştı.Ne yapacağımı şaşırdım vallakafamçokkarıştı
Bu arada bebişim büyümüş.Azıcık kuyruğu kalmıştı.Bu haftada burdaki dr uma gitmeyi düşünüyorum.
ipekçim hoşgeldin azıcık kuyruğu kalmıştı demişssin o ne demek..bu arada bebişine sevindimm büyüsünlerde zaman bi çırpıda geçsinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?