2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar nane ve maydonoz gebelık baslangcnda zararlı mı dedım

dr salataya katabılırsn dedı

kımısı sırf maydonoz yıyo o belkı zarar olabılır mıktar onemlı dedı

kakao yagını duydum bende...

ya kızlar ıc karnınız genısse ve genelde esmerler catlamaz dıye bılıyrm bı de genetıkte yatkınlık
yoksa catlamaya catlamazsnz

yok beyazsanz ve yumusaksa etınız catır catır catlarsınız

ne surersenz surun

kardesmn dr tıpta catlak onleyıcı yoktur dedıalsanaalsanasmile

Ay ben de notebook elimde her odada geziyorumsempatiksalakcinni

kızlar nane ve maydonoz gebelık baslangcnda zararlı mı dedım

dr salataya katabılırsn dedı

kımısı sırf maydonoz yıyo o belkı zarar olabılır mıktar onemlı dedı

banada öyle dedi canım..daha çok c vitamini var onlarda faydalı dedi..sonuçta oturupta 1-2 demet yemiyoruz ya

benim doktorum bayan..3 tane oğlu var 40 yaşlarında.çok cimcime bir kadın yaa çok sevimli cıvıl cıvıl birşey.çok seviyorum doktorumu.esprili falan tam kafama uygun..inşallah sonuna kaar böyle gider..daha önce kürtajımıda bu bayan yapmıştı eli çok hafif ne ağrıkesici kullandım ne başka birşey yani ok şükür ağrı sızı olmadı..doğumdan sonrada öyle olsa keşke:ecrin_bebek:özelden gidiyorum canım ben...ama dğumu sgk dan faydalandırtacak sanırım ..konuşcam yani.
ay kocam gelmiş site kapısındaymış.kızlar öptüm sizi byyy.............

:a015: :a015: :a015: :a015:

slm arkadaşlar...a.s. nasılsınız.Maşallahınız var.4-5 gün yok oldum 100 sayfadan fazla yazmışsınız.delikafadulden Annemlerde çok güzel birkaç gün geçirdim.Dün akşam döndüm.:gitme: Yolculuk biraz yordu bizi.Dönüş daha kolaydı,giderken belim çok ağrıdı.
Ablam ebe olduğu için gitmişken gösterelim seni dedi.Dr progestan kullanmaya devam et dedisempatiksalakcinni Burdaki dr um bıraktırmıştı.Ne yapacağımı şaşırdım vallakafamçokkarıştı
Bu arada bebişim büyümüş.Azıcık kuyruğu kalmıştı.Bu haftada burdaki dr uma gitmeyi düşünüyorum.

vereliniortak

bende byan doktora gidiyorum yaklaşık 2 yıldır.tüm kontrollerimi herşeyimi o yapmıştı oldukça memnunum.özel hastanede benimki oraya gidiyorum..hastaneyede çok güveniyorum umarım herşey yolunda gider..

ipekçim hoşgeldin azıcık kuyruğu kalmıştı demişssin o ne demek..bu arada bebişine sevindimm büyüsünlerde zaman bi çırpıda geçsinn...

ipekçim hoşgeldin azıcık kuyruğu kalmıştı demişssin o ne demek..bu arada bebişine sevindimm büyüsünlerde zaman bi çırpıda geçsinn...

bebeklerin ayakları oluşmadan önce kuyrukları var.Ondan bahsediyorum.Zamanla onlar ayağa dönüşüyor.İnşallah çabuk büyürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…