2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende duydum çok şükür.. yarında testlerimi yaptıracağım bakalım....
tekrar hoşgeldinn... allah minişi sizlere bağışlasın.. hayırlı evlat olsun inş

sağol canım, hepimiz sağlıkla ve vaktinde bebeklerimize kavusuruz dilerim.
ben de cuma günü testlerimi yaptıracağım nasipse.

tesekkürler lila.senin nasıl geciyo hamileliğin.ben de ALLAH a sükür bulantı kusma yok.ama biçok seyden tiksindim

:) sağolasın canım benim ağır geçiyor.sürekli bulantı kusma.hastaneye yatma derecesine geldim.ayakta durmaya çalışıyorum işte.
melekcim darısı bozonun benim ve nagişin başına bulantıdan en çok çekenler bizleriz
dua edinde bir an önce bitsin şu bulantılarımız yaa

bulantıları olan arkadaşlar, dilerim hayırlısıyla atlatırsınız. bende çok şükür ki bulantı pek yok.
arkadaşlar bu arada çoklu alıntı nasıl yapılıyor, bileniniz var mı?

AMİNNNN lapacı.herkes aynısını söylüyor ama ben bebek için 1 sene bekledim. çok korkuyorum o yüzden

seni anlıyorum ama bende 1 sene bekledim... aşılama için merkeze gittim ki orda öğrendim hamile olduğumu.. aşılamaya kadar da bir sürü tedavi gördüm... ne olursa olsun bunlar bebeğimi üzmem için sebep değil... anne olacağız hepimiz allah nasip ederse... güçlü olmalıyız biz...şimdiden ipin ucu giderse ilerde hiç toplayamayız... yerimseniben

kızlar karın bölgemde ara ara tatlı tatlı kaşıntı oluyor sizde de oluyor mu?

merhaba güzel annecikler ıyı gordum sizleri :)
saglık ocagına gıttım cokda ıyı etmısım
kaydımı yaptılar aman bı ılgı bı ılgı
bebısın kalp atıslarına baktıla r ellerınde kucuk bı alet var
bı sorun olursa hemen ılk bıze haber verın yonlenıdrelım sızı dedıler
kalp atıslarımız ıyı cok sukur
tansıyonum yukselmeye meyıllıymıs tuzu unu sekerı dıkkatlı alacakmısım
kıloma baktılar 1 ay sonraya gun verdıler gene gel olmazsa bız gelecegız dedıler :) zahmet etmeyın gelırım ben dedım :)
oyle ıste vaktı olanlar ıhmal etmesın

evet canım inş. güzel olacak
bakma aslında yeni bebek kariyerimide çok kötü etkiledi tam terfi etmek üzereydim ( mayısta ) ama bebekle birlikte vermezler tabiki
neyse kısmet işte :)

Boşver cnm evlatlarımız sağolsun... Banada zam gelme ihtimali vardı bu yılda almazsam 3 yıldır alamıyor olacağım... Zaten 3 kuruş bişey verceklerdir laelaelaelaelae başlarına çalsınlar...

slm nazar hoşgeldin
hb cnm nasılsın?
cnm benmya inş bir an önce kurtulursunuz çok zordur eminim sadece sabahları kötü oluyorum ben öyle olduğu halde bile zor oluyo yani
nazar hoşgeldin nasılsın
hb çikolatam nasılsın?
kızlar karın bölgemde ara ara tatlı tatlı kaşıntı oluyor sizde de oluyor mu?
evet benimde aynı kaşıma diyorlar büyükler
çatlarmış ozaman yani iz kalırmış fln

ipek ne güzel ya bende kayıt yaptırmam gerek senin ne kadardıki bebeğin her sağlıkocağında varmıdır o aletten?
başka aşı vs bişe yok dimi daha 5. ayda başlıyor diye biliyorum amabilmiyorumkismile

ben çıkıyorum müthiş bulantım başladı gene ((((
of offffffffffffffffffffffffffffffff

çık cnm çık dinlenmene bak kendini nasıliihissediyosan onu yap :teselli::teselli: geçecek bu günler

nazarboncugum
bız 10+1 haftalıgız
her saglık ocagında vardır sanıyorum cunku kucuuk bısey aslında bızde alsak olur onu kendımıze :))
henuz sımdılık ası yok onalr takıp edecekler oldugu zaman haber vercez kafanızı karıstırmak ıstemıyoruz dedıler
ıcımden aynı hassasıyetı devlet hastanelerındede beklıyoruz dedım ama tabı ıcımden dıyebıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…