2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay negüzel ipekçim..demek ilgi çoktukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay dur ya bende gideyim kayıt mayıt ettireyim kendimi..buhaftada doktoruma gitmicem bari orda dinlerler belki bebişkoyu.....
ee para falan istedilermi??birde doktorunu falan soruyorlarmı yani onlarmı yönlendiriyormuş...kendi mahallendeki sağlık ocağına kaydoluyorsun dimi canım

nerenin sağlık ocağıymış o ya, ben geçenlerde hastalıktan ölüodum rapor vermediler,devlet hastanesine gittim o verdi 3 gün anca.klava:

selam nazarcım naber görüşmeyeli...ay pek uğamıyorsun nerelerdesin....
akşamlarımı geliyorsun yoksa

anladım ipekcim sende kendine bir çizelge yapsana cnm :))
canım ben once 2 dusugum varda ne olur ne olmaz sonra bakıp bakıp uzuluyorum dıye pek bısey yapmıyorum
once bozonunkıne bakıyodum sımdıde sana bakarım artık 3 gun onceden gıdıyormus benım bebıs :)

selam nazarcım naber görüşmeyeli...ay pek uğamıyorsun nerelerdesin....
akşamlarımı geliyorsun yoksa
yok canım mopys cim ne zaman müsait oldum ozaman damlıyorum datlum akşamları girmiyorum nasılsın iyimisin görüşmeyeli:)
SELAM KIZLAR ÇİZELGE KONUSUNDA BANADA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ :ecrin_bebek:
bitterim ben öğrendim artıkın yardımcı olabilirim sana :))
canım ben once 2 dusugum varda ne olur ne olmaz sonra bakıp bakıp uzuluyorum dıye pek bısey yapmıyorum
once bozonunkıne bakıyodum sımdıde sana bakarım artık 3 gun onceden gıdıyormus benım bebıs :)

anladım cnm bu defa allahın izniile kucağına almak nasip olcak inş hiç moralini bozupta endişelere kapılma olurmu :teselli:hep beraber birbirimize destek olucaz burda :teselli: 9+1 3 gün önceden halimi

gıt yaptır mopsycım
bak sana bı tuyo verıyım bızım gıbı erken donemlerde dınlemıyolar cunku cok kucuk ya bebıs
ben dedımkı kalp atısı varmı benım dusuklerım var cok merak edıyorum bakarmısınız dedım baktılar yoksa bakmazlarmıs erken donemde
para fılan ıstemedıler
kendı mahallemdekı ocaga kaydoldum
drumu degılde gıttıgım hastaneyı sordular

Bende oluyor, sanırım genişliyor karnım

ben biraz önce markete gittim ceviz aldım bebeiş için.
ay aklımada bebe yağları geldi aldım 2 tane..
bi dalinin o jel bebe yağından aldım bi arkadaş bassediyordu burdan ondan aldım
birde fıs fıslı jhonson aldım...
valla bunlarıda ucuz bişi sanıyordum 8-10 lira bitanesikafamçokkarıştı

herkese iyi akşamşar bayanllarrrrr
ben artık gidiyorruumm
kendinize ve minişlere iyi baakkıınnn
opuyorumnanaktan

ben artık gidiyorruumm
opuyorumnanaktan

nerenin sağlık ocağıymış o ya, ben geçenlerde hastalıktan ölüodum rapor vermediler,devlet hastanesine gittim o verdi 3 gün anca.klava:

ben rapor almaya gıtmedım zaten
rapor verme yetkılerı olmayabılır bılgım yok bu konuda

kız onları kendin içinmialdın göbişemi sürcen?
bende ceviz alim bari hergün yemek gerekiyomuş dimi
1 avuç mu dahamı az?

ben artık gidiyorruumm
opuyorumnanaktan

sende kendine ii baklapacihihoyyyt

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.maşşalah döktürmüşsünüz anca okuyabildim geçmişi

ben nerdeyse 1 aydır her banyodan sonra sürüyorum johnson bebe yağını göbeğime basen bölgeme göğüslerime çünki çok kuru bir cildim var yağlı güreşçi gibi oluyorum :) bakalım ne kadar faydası olacak enazından yapmadım demem

anladım cnm bu defa allahın izniile kucağına almak nasip olcak inş hiç moralini bozupta endişelere kapılma olurmu :teselli:hep beraber birbirimize destek olucaz burda :teselli: 9+1 3 gün önceden halimi [/QUOTE]

yok canım oncekı halım 9+5 sanırım
sımdı 10+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…