2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meraba hanımlarrr nasulsınız yeni gelişmeleri olanalr varmıı
sleepy kuyruğu kalmış demişsin :)
benimde bir kaç hafta önce aynen öyleydi ayak kısmı uzantı şeklindeydi
sonra gittimki resmen elleri ayakları oluşmuştu çok güzeldi
popiişi bile böööle yuvarlak belli oluyodu
bi dahaki gidişinde sende görürsün inşallah

yarın bende doktordayım bu arada bakalım içerdeki kanama durmuşmu
progestana devammı

selamlar heinize güzel anne adayları. nasılsınız. ben öyle sık giremiyorum kusura bakmayın. girdiğimde yazdıklarınızı okuyorum sizi bu şekilde takip etmeye çalışıyorum

ben en son 7+0 iken gittim doktora. yani iki hafta önce. çok şükür doktor herşey güzel nırmal dedi. pazartesi falan tekrar gidicem. bakalım minik kuşum ne durumda. benim doktorum erkek ama çok ilgili sağolsun. şimdiye kadar bulantı kusma falan problemlerim olmadı. ama geçen hafta kızlar size anlatamam bir mide yanması ki sormayın. nefes bile almakta zorlanıyordum inanın. göğüslerimin arası içten içten yanıyordu resmen. ama şükür ki o da geçti. şimdi iyiyim. bu aralar karnımda şişlik var öyle dolanıyorum. gaz mıdır nedşr bilmem. sizler nasılsınız kızlar...

kızlar ben çıkıyorum size iyi sohbetler. bu bebiş beni uykucu yaptı. hepinizi seviyorum kızlar... bebişlerinizi de sizi de öpüyorum. iyi geceler...

hamdolsn cnm ıyıym gunlerı kovalıyoruz:)

bebıs de cok sukur ıyyyms

pekı boyu kac mm? dr a gıttıgnde

canım gittiğimde 7+0 iken 11.02 mm idi. şimdi kaç olmuştur kimbilir. seninki kaçtı canım yazmıştın sanki ama şu anda hatırlayamadım.

maşallah canım. Allah korusun tüm bebişleri inşallah. iyi geceler canım daha sonra görüşürüz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…