2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yalnz kaldmmmmmmmm

ben burdayım, pc açık bırakıp mrkete gitmiştim yakında geldim eve. bu arada geçmişi okudum.
ben özel hastaneye gidiyorum, doktorum kadın.
aslında erkek jinekologların daha iyi olduğunu düşünüyorum.önceki 9. haftada sonlandırılan boş gebeliğimde teşhis sürecinden kürtaj aşamasına kadar pek çok dr'a gitmeme karşın memnun olduğum sadece tek bir doktordu. o da uzakta olduğu için evime yakın özel bir hastanede araştırmalarım sonucu methini fazlasıyla duyduğum bir hanım doktora gidiyorum.
hayırlısı olsun inşaallah

ben aslında devlet hastanesi doktorlarını çok daha iyi buluyorum, bakalım ilerleyen günler neler gösterecekbilmiyorumkismile

Gunaydin kizlar! herkesten once ben geldim:)) saat farkindan dolayi en erkenci ben oluyom.. nasilsiniz? bebisleriniz nasil? benim gribim daha kotulesti ihlamur falan icyom cok meyve iyiyom ama disarisi -37 olunca araba bile dondu otobusle gitmek zorundayim ve cok usuyorum. o yuzden de gribim kolay kolay iyilesmicek gibime geliyo

Güzel anneler ben işten izin aldım eve gidip yatacağım çok kötüyüm siz kendinize ve bebişlerinize iyi bakııın öpüyorum:enbuyukkk:

Günaydın tek ikimiz varız... :) Rapor falan alma şansın yokmu cnm... Çok geçmiş olsun.

günaydııınnnnn uzun zaman sonra bende erkenciyimmm özlemişim sabahın bu saatlerini yaawww çok şükür bulantıda yok bugünnn :lepi:

günaydın kızlar ben hastaneye gidiyorum.
karaciğer emzim değerlerlerine bakılacak düzelmişmi diye...
korkuyorum.
nolur bana dua edin....

günaydın kızlar
bi günüm bi günümü tutmuyo benim
dün akşam yemek yiyemedim 1 meyve yedim ve süt içebildim
sabahta bulantıyla kalktım allaha şükür çok abartılı yok ama genede serviste içim dışıma çıkıyo kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…