pembecim benimde ellerim ayaklarım hiç ısınmıyo hep buz gibi
cemaslı canım yaş bligni verirsen sevinirim listede o eksik...
kızlar herkese merhaba,2 haftadır gıremıyorum cunkıı cok kotuyumm..(
lila sen bolemıydın bılmıyorum cnm ama senı çok ii anlıyorum...
bulantı ve kusma yuzunden kılo verdım su içsem mıdem doluyor ne yesem ne içsem cıkarıyorum ama artık ilerı derecede cunkıı oğlumda bole değildı...doktorum hastaneye yatırıcam senı dedı...dun gece 3 ekadar mıdemde bısey olmamasına ragmen cıkardım....allahım guc versın dayanılır gbı değil evden cıkamıyorum oğlumla ilgılenemıyorum,yemek değil yapmak gucsuz dustuğum için yerımden kalkamıyorum...perısan vazıyetteyım..gecsınnn artık...dua edın bana lutfennn... :gitme:
İkili testten geldim kızlar. Kan sonucum salı günü çıkacakmış. Ense kalınlığı ve burun kemiğini inceledi ultrasonda. İyiydi onlar, sorun yok dedi. Bronşiti muhakkak yenmemiz lazım dedi. Be buçuk santim olmuş kuzum. Öyle hareketliydi ki. 12 haftalık olmuşuz. 2 hafta sonra cinsiyeti söyleyebiliriz, şimdilik erken dedi. Offf hiç hayal ettiğim gibi değildi hiçbişey. Test sonucunu hemen alır cinsiyeti de öğrenir geliriz diyordum ama olmadı. Olsun bakalım. Sizler nasılsınız??
lila nasıl oldun benim çıkartmalar azaldı sabah akşam bulantı ilacı içiyorum
kızlar nasılsınız bakayım bebekler nasıl
LİL@ İPEKYOLU 3MÜZ VARIZ SADECE
evet sanırım bugün herkes izinlikaydirigubbakcemile3
Biz iyiyiz nagihancım.Biraz yorulunca,yürüyüncesositososito hemen belimiz ağrıyor.Pzt dr a gideceğiz.Ondan sonrada hemen aydına...hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Evim çok soğuk umarım döndüğümde ısınmış olur
Benimkilerde ısınmıyor.Gerçi hamilelikten öncede öyleydi benimkiler,şimdi arttı biraz.
Lilacım listede kaç kişi var.Şu nazar boncuğunun olduğu sutüna sıra numarası yazsan güzel olur sankiopuyorumnanaktan
canım şu an 64 kişiyiz ama sürekli yeni gelenler oluyor.
onun için listede yer açıyorum sayı versem bu sayılar karışacak.
ama artık numaralandırcam çünkü bu kadarda kalabiliriz yeni gebeler sonraki aya tekabül edecek sanırım.
nagişim çok sevindim canikom.
bozonunda geçmiş ohh rahatız artık demi :)
kızlar günaydın
Günaydın canım benim, nasılsın? Sen de erkencisin benim gibi:hooray:
mrb arkadasımmm evet uyku tutmadı.
bende seni merak ediyordum ikili test sonucları nasıl? seninle aynı SAT tarihimiz
bebek ne kadar olmus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?