2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pembecim benimde ellerim ayaklarım hiç ısınmıyo hep buz gibi

cemaslı canım yaş bligni verirsen sevinirim listede o eksik...

pembecim benimde ellerim ayaklarım hiç ısınmıyo hep buz gibi

cemaslı canım yaş bligni verirsen sevinirim listede o eksik...

Benimkilerde ısınmıyor.Gerçi hamilelikten öncede öyleydi benimkiler,şimdi arttı biraz.
Lilacım listede kaç kişi var.Şu nazar boncuğunun olduğu sutüna sıra numarası yazsan güzel olur sankiopuyorumnanaktan

ay canım walla çok zor bir durum bende çok çektim allah sabır versin artık insanlıktan çıkmıştım hiç yemek yiyemiyordum

ilaç kullan bana ilaç iyi geldi

hadi gözün aydın canım bide ben gitsem görsem sen kaç haftalıkken gittin

ya ben 3hafta oluyor gideli 1ay sonra mı ne geldedi zamanını söylemedi bende 12 haftalık olunca gitsemmiki diye düşünüyorum

lila nasıl oldun benim çıkartmalar azaldı sabah akşam bulantı ilacı içiyorum

geçmiş olsun canım bulantıların geçmiş çok şükür 2gündür bende rahatım ilaç kullanıyorum artık yediklerim miğdemde sadece sabahları çıkartıyorum çok şükür

kızlar nasılsınız bakayım bebekler nasıl

LİL@ İPEKYOLU 3MÜZ VARIZ SADECE

evet sanırım bugün herkes izinlikaydirigubbakcemile3
Biz iyiyiz nagihancım.Biraz yorulunca,yürüyüncesositososito hemen belimiz ağrıyor.Pzt dr a gideceğiz.Ondan sonrada hemen aydına...hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Evim çok soğuk umarım döndüğümde ısınmış olur

aydında annenlere mi gidiyorsun kombimi var evde normal sobamı

bende nisanda taşınacağım çocuk için benimde ısınmıyor evim yada kombiyi fazla açmam gerekiyor oda imkansız molum bakalım taşınacağız nasip olursa

şimdiden memleketime hoşgeldin.ben de aydınlıyım ama kuşadasında oturuyorum

canım şu an 64 kişiyiz ama sürekli yeni gelenler oluyor.
onun için listede yer açıyorum sayı versem bu sayılar karışacak.
ama artık numaralandırcam çünkü bu kadarda kalabiliriz yeni gebeler sonraki aya tekabül edecek sanırım.

nagişim çok sevindim canikom.
bozonunda geçmiş ohh rahatız artık demi :)

çok şükür ya şimdiye kadar bu ilaqcı verselerdi bukadar acı çekmiyecektim
ama şükürler olsun gene var ama okadar değilkaydirigubbakcemile5

mrb arkadasımmm evet uyku tutmadı.
bende seni merak ediyordum ikili test sonucları nasıl? seninle aynı SAT tarihimiz
bebek ne kadar olmus?

Canım ikili teste dün girdim, kan sonucunu salı günü vericekler. Burun kemiğini gördü doktorumuz, ense kalınlığını sanırım iki buçuk cm. olarak kaydettirdi asistanına. Nasıl hareketliydi kucuzum, sanki taklalar atıyodu. 12 haftalık olmuşuz, senin de yakındır testin. Eli kolu besbelli olmuş. Ayy çok heyecanı yaa. Muhakkak görmelisin. Büyümüştür seninki deŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…