Aman onlarda bi saat uyanık kalıversinler :) sonra uyurlar bütün gün... Ablamda hamile benim 7 aylık... Her gördüğümde rahatsız ediyorum bebeği başlıyorum karnını mıncıklamaya sempatiksalakcinni oda başlıyo kıpırdanmaya :) kızıyo sanırım. Hiç sevmicek teyzesini.
Benimki bi 7 aylık olsun hep mıncıklıcam sevcem onu hiç uyutmucam...
Aman onlarda bi saat uyanık kalıversinler :) sonra uyurlar bütün gün... Ablamda hamile benim 7 aylık... Her gördüğümde rahatsız ediyorum bebeği başlıyorum karnını mıncıklamaya sempatiksalakcinni oda başlıyo kıpırdanmaya :) kızıyo sanırım. Hiç sevmicek teyzesini.
Benimki bi 7 aylık olsun hep mıncıklıcam sevcem onu hiç uyutmucam...
sevcan sen kızmı hissediyorsun...ben erkek hissediyorum...
eşimde uluç diyip duruyor benide inandırdı erkek olacağına..bide bana herkez erkek diyor....
eşimede dedim kız olursa üzülcen çok inandın sen erkeğe dedimde yok ya üzülürmüyüm evladıma diyor sağlıkla olsun falan diyorda gerçekten çok meraktayım....
kız olursada çok seviniriz tabi..kızlarda birtaneee ...
kızlar ben çıkıorum doktora gidiorum gelince konuşuruz.öptümmm
Valla cnm ilk öğrendiğimde erkek dedim tabi çin takvimininde etkisiyle :) Şimdi sanki kızmış gibimede geliyor anlayamıyorum açıkçası. Eşim kızım diye seviyo bazen deme öyle erkekse üzülür diyorum. Ama çok merak ediyorum.
civ civ çıkacak kus cıkacak
benim esimde erkek olacak diyip duruyor. erkek olursa gezidirirm kız olursa evde oturur diye kızdırıyor beni. emin,m kız olursa daha cok sahiplenir
kızlar anne sutunu artıran yıyecekler sunlarmıs:
tahın helva- ıncır- dut-beyaz uzum- dereotu-cılek-tere- balkabagı-anason-rezene- kerevız- balkabagı
ben bır kucuk not defterıne boyle bızım ıcın onemlı olan seylerı not edyrm
lazm olucak dıye
paylasaym dedım:)))))))))))
kızlar anne sutunu artıran yıyecekler sunlarmıs:
tahın helva- ıncır- dut-beyaz uzum- dereotu-cılek-tere- balkabagı-anason-rezene- kerevız- balkabagı
ben bır kucuk not defterıne boyle bızım ıcın onemlı olan seylerı not edyrm
lazm olucak dıye
paylasaym dedım:)))))))))))
biz giritliyiz.giritliolan varsa bilir rezenenin yemeğini yaparız biz..bizim tarafta rezeneye arapsaçı denir....nefis olur ya en sevdiğim yemeklerden birisi..hergün olsa bıkmam tabak tabak yerim o rezeneyi...inşallah emzireceğim günler gelirde bol bol yerim vallaaa
benim esimde erkek olacak diyip duruyor. erkek olursa gezidirirm kız olursa evde oturur diye kızdırıyor beni. emin,m kız olursa daha cok sahiplenir
bende bebisime biseyler almak istiyorum ama daha cinsiyetini de bilmiyoruz ne alabiliriz ki? sen ne almayi dusunuyorsun? sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?