2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bız de 2 kardesz ıkımzde hammıleyz:))))))))))

sızde bız gbısınız:)))))))))))

var mı bızım gbı olan:)))))))))))))

kardesm5 aylık benım de:)))))

ıns saglıkla gelır bebıslerzemuszemus

inşallah hepimiz sağlıkla görürüz o günleri

Valla cnm ilk öğrendiğimde erkek dedim tabi çin takvimininde etkisiyle :) Şimdi sanki kızmış gibimede geliyor anlayamıyorum açıkçası. Eşim kızım diye seviyo bazen deme öyle erkekse üzülür diyorum. Ama çok merak ediyorum.

benim eşimde ilk öğrendiğinden beri hep kız diyor ama bakalım ne çıkacak

benim esimde erkek olacak diyip duruyor. erkek olursa gezidirirm kız olursa evde oturur diye kızdırıyor beni. emin,m kız olursa daha cok sahiplenir

kızlar anne sutunu artıran yıyecekler sunlarmıs:

tahın helva- ıncır- dut-beyaz uzum- dereotu-cılek-tere- balkabagı-anason-rezene- kerevız- balkabagı

ben bır kucuk not defterıne boyle bızım ıcın onemlı olan seylerı not edyrm

lazm olucak dıye

paylasaym dedım:)))))))))))

sağol canım
işimize çok yarayacak :CüvCüv:

ayva kompostosuda cok iyiymiş

biz giritliyiz.giritliolan varsa bilir rezenenin yemeğini yaparız biz..bizim tarafta rezeneye arapsaçı denir....nefis olur ya en sevdiğim yemeklerden birisi..hergün olsa bıkmam tabak tabak yerim o rezeneyi...inşallah emzireceğim günler gelirde bol bol yerim vallaaa

nasıl yapılıyor tarif edermisin canım ?

benim esimde erkek olacak diyip duruyor. erkek olursa gezidirirm kız olursa evde oturur diye kızdırıyor beni. emin,m kız olursa daha cok sahiplenir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızdırmak için neler yapıyorlar valla...benimkininde var bazen öyle laflarıkaydirigubbakcemile3

bende bebisime biseyler almak istiyorum ama daha cinsiyetini de bilmiyoruz ne alabiliriz ki? sen ne almayi dusunuyorsun? sengözlerimebaksanab

hem kız hem erkek bebeklerin giyeceği renkte badiler felan hiç bilmiyorum ki maksat bişeyler almak o heycanı yşamak :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…