2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde bugün çok uykum var eve gitmeye bakıyorum resmen....ama eve gidincede cin gibi olurum herhalde.bide buakşam ezel varrrrrrrrrr:lepi:

kızlar buarada arapsaçını kokusundan tanıyabilirsiniz anason kokuludur...pişerken rakı gibi anason kokar yani:)ama tadı alakası yok tabi:)

yediğimizde sarhoş olmayalım kaydirigubbakcemile3

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.

bu dönemde çalışmayan arkadaşlar şanslı valla benimde çok uykum geliyor ama masa başında fırsat bulursam kestirmeye çalışıyorum

mopsy aynen valla eve gidince cin gibiyim :)

evde ister yatarsınız, ister bacağınızı uzatır dinlenirsiniz, isterseniz dışarı çıkıp dolaşır hava alırsınız oh ne güzel valla :)

5
bu dönemde çalışmayan arkadaşlar şanslı valla benimde çok uykum geliyor ama masa başında fırsat bulursam kestirmeye çalışıyorum

mopsy aynen valla eve gidince cin gibiyim :)

gerçekten biz çalışmayanlar çok şanslıyız ben heralde bu bulantılardan çalışamazdım halsizlikten bende hamile kalmadan 1ay önce işten çıkmıştım tesadüf oldu walla

is yerinden aslında giremiyordum. yasaklı siteler içindeydi kadınlar kulubu ama bugün girebiliyorum :) umarım yarında acılır

insanın canı hiç bilmediği bişiyi istermi?
valla istedi.
mopsycim canım arapsaçı istedi.
ama beynim onu nasıl bişiy olarak görüyo biliyomusun.
ıspanak yemeği gibi söyle bol yoğurtlu ıspanak yemeği gibi:)))
valla canım istedi :))))

bende cok yorgun oluyorum kızlar. eve gidince yemek yapmaya zor gücüm oluyor. mutfagı sabah erken kalkıp topluyorum.

Evet kızlar benimde uykum geliyor işte malesef. Eve gidince erkenden uyuyorum uyumadığım akşamlarda temizlik yemek vs yapıyorum. Ama kendime hiç vakit ayıramıyorum tabi bu durumda... Allahtan pazar günü var. Onda da misafir gelmezse :)

Valla benimde canım istedi mopsy :) kızlar bence artık şu yemek yiyecek vs isimleri vermeyelim... Evde olsam koşa koşa gider (tabii param varsa) alır yapar yerdim ama bizim şirketin etrafında market bile yok en basitinden biri geçen meyve suyu dedi altı üstü meyve suyu yaa... Akşam gider gitmez aldım içtim ama ağlıyacaktım nerdeyse içemeseydim Bide canım zaten hep et türü şeyler şekiyor... ne biçim hamileysem... artık :)

5

gerçekten biz çalışmayanlar çok şanslıyız ben heralde bu bulantılardan çalışamazdım halsizlikten bende hamile kalmadan 1ay önce işten çıkmıştım tesadüf oldu walla

iyi denk gelmiş canım valla yoksa senin için zor olurdu.

lili kız benim de nezamandır yoğurlu ıspanak çekiyor yapamadım gitti annem köyden gelecekti kendi ıspanaklarımızdan getirecekti onu bekliyordum hala gelemdiler heralde ben gideceğim artık korkudan gidemiyom 4saat sürüyor

Ay kızlar oku oku anca geldim. Sütaş muhabbeti çok hoşuma gitti. Ama benim işime geliyo. Azıcık büyüsün cevizlerim. Sızlıyor üstüne yatamıyorum. Ay şu erkek çocuk hareketli olur falan demişler. Sağda solda batma. Öğrensek de rahat etsek di mi yaaa?? Yemekteyiz izliyorum sevmem ama rengarenk sebzeler falan izleyesim geliyo çok ilginç :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…