2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Valla ben rezeneyi değilde eti aşerdim kavuruyosun falan dedin ya çok tuhaf yaa... sırnaşık şey

Canım yaa, rahatız burda çok şükür. Bebişler ne alemde?? Teyzeleri beşbuçuk santim olmuş bnm kuzum, ne hareketli görseniz. Ay bi duuuur dedim ona heheh :)))

maşallah melekciğim biz daha hareket görmedik sadece kalp atışı. bakalım ne zaman göreceğiz:)

bizz geldik sütaş annneler çok şükür bebeğim çok iyi çok güzel büyümüş,herşey yolunda dedi doktor.tehlike yok şuanda lekenmede tekrarlamamış ii dedi.18,4 mm yazıodu ultrasonda sizce çok mu küçük kafama takıldı kızlar.

Canım yaa, rahatız burda çok şükür. Bebişler ne alemde?? Teyzeleri beşbuçuk santim olmuş bnm kuzum, ne hareketli görseniz. Ay bi duuuur dedim ona heheh :)))

ay negüzel canım maşşallah....
bizde bugün gittik 4.4 cam.ama uyuyormuydu neydi hiç hareket etmedi benim fındık yaaa...

Kızlar yaaa ben gülücük ifadelerini ekleyemiyorum. Neden böyle acabaa?? Onlar olmadan yazmak çok sade oluyo...

2cm hemen hemen..hiç kafanı takma canım normal..buzamandaki boyutlar zaten ço önemlide değilmiş şeker..

Cnm 8+5 te gitmiştim doktora 16 mm di bence ufak değil...

Sehercim hafta olarak net bilemiyorum fakat sanki biz de öyleydik. Kanamanın durması çok güzel. Artık kendine gıdalarına iyice dikkat et gelişirsiniz anne yavru. Çok sevindim güzel haberlere :))

ay negüzel canım maşşallah....
bizde bugün gittik 4.4 cam.ama uyuyormuydu neydi hiç hareket etmedi benim fındık yaaa...

Tatlım siz bize bayabi fark atmışsınız benim 8+5 de daha 1,5 cm falandı. 2 hafta var seninlede aramızda sanırım. ben 13. haftamda gidince kimbilir ne kadar olacak yavrum.

Tatlım siz bize bayabi fark atmışsınız benim 8+5 de daha 1,5 cm falandı. 2 hafta var seninlede aramızda sanırım. ben 13. haftamda gidince kimbilir ne kadar olacak yavrum.

canım benim 9+2 haftayken 3cm di...ama ozaman doktorda dedi boyu biraz uzun gibi dedi...maşşallah maşşallah diyimde...seninki kaçtı..şimdi yani enson 8+5temi bakıldı

Son düzenleme:

sehercim benimkide 2.2 cm.çıktı.normal yani canım küçük değil.

sehercim peki sen bebişi net görebildnmi.bana dr. gösterdi ama çok küçük hiçbişey belli olmuyor.dr.tomurcukları bak bunlar diyo ama ben inan hiçbişey anlamadım.kalp atışı da var dedi.onu bile görmedim yani.dinletmedi de zaten ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…