bak et yemeği çekenlerde erkek doğururmuş..bir hurafe daha))))))
canım bu tarif emzirme döneminde süt yapan yiyecek olarak tarif verildi.doğumdan sonra bu yemeği bol tüketmekte fayda var tam sütaş olursunuz valla...:lepi:.ayol bilmediğiniz yemeği bile aşeriyosunuz yaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım yaa, rahatız burda çok şükür. Bebişler ne alemde?? Teyzeleri beşbuçuk santim olmuş bnm kuzum, ne hareketli görseniz. Ay bi duuuur dedim ona heheh :)))
Canım yaa, rahatız burda çok şükür. Bebişler ne alemde?? Teyzeleri beşbuçuk santim olmuş bnm kuzum, ne hareketli görseniz. Ay bi duuuur dedim ona heheh :)))
bak et yemeği çekenlerde erkek doğururmuş..bir hurafe daha))))))
bizz geldik sütaş annnelerçok şükür bebeğim çok iyi çok güzel büyümüş,herşey yolunda dedi doktor.tehlike yok şuanda lekenmede tekrarlamamış ii dedi.18,4 mm yazıodu ultrasonda sizce çok mu küçük kafama takıldı kızlar.
bizz geldik sütaş annnelerçok şükür bebeğim çok iyi çok güzel büyümüş,herşey yolunda dedi doktor.tehlike yok şuanda lekenmede tekrarlamamış ii dedi.18,4 mm yazıodu ultrasonda sizce çok mu küçük kafama takıldı kızlar.
2cm hemen hemen..hiç kafanı takma canım normal..buzamandaki boyutlar zaten ço önemlide değilmiş şeker..
Cnm 8+5 te gitmiştim doktora 16 mm di bence ufak değil...
ay negüzel canım maşşallah....
bizde bugün gittik 4.4 cam.ama uyuyormuydu neydi hiç hareket etmedi benim fındık yaaa...
Tatlım siz bize bayabi fark atmışsınız benim 8+5 de daha 1,5 cm falandı. 2 hafta var seninlede aramızda sanırım. ben 13. haftamda gidince kimbilir ne kadar olacak yavrum.
maşallah melekciğim biz daha hareket görmedik sadece kalp atışı. bakalım ne zaman göreceğiz:)
Canım senin takvimindeki hafta ile beraber mi gidiyo haftanız? Doktora göre kaç haftalıksınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?