2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ıyı senınkıler cevızmıs kardesmn de kucuktu sımdı hamılelıkte buyudu

kardesm kucukken:roflol: noktalarım benlerım dıye sevıyrdu:)))))))))

QUOTE=melek.boz;11600842]Ay kızlar oku oku anca geldim. Sütaş muhabbeti çok hoşuma gitti. Ama benim işime geliyo. Azıcık büyüsün cevizlerim. Sızlıyor üstüne yatamıyorum. Ay şu erkek çocuk hareketli olur falan demişler. Sağda solda batma. Öğrensek de rahat etsek di mi yaaa?? Yemekteyiz izliyorum sevmem ama rengarenk sebzeler falan izleyesim geliyo çok ilginç :))[/QUOTE]

Canım sağ sol olayı doğru değil. Doktorlarda çocuğun sağı solu olmaz diyolar. Ayrıca 3 arkadaşım vardı hamile. onlarda da tutmadı örneğin 2 sinin de sağdaydı biri kız biri erkek. Bi ara bende bayabi yormuştum da :)

bu:CüvCüv: durumda da misafirmi ağırlanır canım :) bana kimse gelmiyor yorulmayayım diye. bi hafta sonu yat dinlen diyorlar.yerimseniben

bu:CüvCüv: durumda da misafirmi ağırlanır canım :) bana kimse gelmiyor yorulmayayım diye. bi hafta sonu yat dinlen diyorlar.yerimseniben

Çok şükür hamileliğimden beri banada annemler dışında gelen olmadı. Valla çok severim normalde hiç eksik olmaz misafirim ama çok temizlik yapamıyorum mahçup olmak istemem kimseye...

Ya evet misafir olayına katılıyorum. Çalışan hamile kadın, dahası var mı? Ben bikez yemekli davet ettim okuldan arkadaşları, 3 aileydi. Yattığımda belim ve tabanlarım sızlıyordu. Yok yok, ben altından kalkamıyorum. Çok çabuk yoruluyorum...

ay lilacım valla gülesim geldi hani bilmediği yemeği insanın canııda çekiyormuş demek hamileyken)))))
bilmem yoğurtluda yenir belki canım..denemek lazım

:)))))))))) ask mösüüüüüüüüyüz biz sen?

ögretmen mööööööö:)))))))

kızarsan bu tur seylere yazmam cnm

Ay kızmam şekerim. Ben de mööööyüm tabeee. Ben İngilizce öğretmeniyim. 11.40'ta ders bitiyor 2'li öğretimde Sabahçıyım ben her daim.

yemek falan ugrasnca benm hemen belımdekı gamzem cekılıyooooooo

mısafırı su aralar ıstemıyrmmmmmmmm:)))))))))))))

duyrulur....

ama size kapım acık kızlarrrrr kımse duymasınnnnnn:))))))))))

hımm melekcım hanı hamılelıkte sınırlılık falan bu gun konustuk da

yanı kalbım temız ama soyledgme kırılıp laf soylerlerse kaldıramam art nıyetım yok cunku:)

o yuzden sonucta yenı yenı kaynasıyrz o yuzden sorayım ayagmı denk alayım dedım:)

sorma canım ya benimde minik şimdiden accayip yoruyo beni :))
pazarları hayatta gezmekten yorulmayan ben bi yoruluyorum bi yoruluyorum sorma arkadanda bi bel ağrısı
ge-ze-mi-yo-rum bileeeeeeeeeeeee kafamçokkarıştı

su sofrayı hazrlayım gelıyrm sütaslarrrrrrr:)))))

güle güle möööööööm kaydirigubbakcemile3

hımm ıngılızce cok severdım dersı

bende ınglzce okumak ıstemstm ama bolum acmadılar pıs mudurler(((((

canım bu tarif emzirme döneminde süt yapan yiyecek olarak tarif verildi.doğumdan sonra bu yemeği bol tüketmekte fayda var tam sütaş olursunuz valla...:lepi:.ayol bilmediğiniz yemeği bile aşeriyosunuz yaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bak et yemeği çekenlerde erkek doğururmuş..bir hurafe daha))))))

Çok şükür hamileliğimden beri banada annemler dışında gelen olmadı. Valla çok severim normalde hiç eksik olmaz misafirim ama çok temizlik yapamıyorum mahçup olmak istemem kimseye...

bende çok severim misafir ağırlamayı ama bu durumda çok zor oluyor bizim için zaten zor dönemlerdeyiz birde. hafta sonu normal işimi zor yapıyorum. neyseki anlayışlılar sağolsunlar.

hele bi bebiş dünya ya gelsin gelen giden eksik olmaz :)

Canım yaa, rahatız burda çok şükür. Bebişler ne alemde?? Teyzeleri beşbuçuk santim olmuş bnm kuzum, ne hareketli görseniz. Ay bi duuuur dedim ona heheh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…