hosgeldnz sutas larrrrrrrr
Ay kızlar oku oku anca geldim. Sütaş muhabbeti çok hoşuma gitti. Ama benim işime geliyo. Azıcık büyüsün cevizlerim. Sızlıyor üstüne yatamıyorum. Ay şu erkek çocuk hareketli olur falan demişler. Sağda solda batma. Öğrensek de rahat etsek di mi yaaa?? Yemekteyiz izliyorum sevmem ama rengarenk sebzeler falan izleyesim geliyo çok ilginç :))
Evet kızlar benimde uykum geliyor işte malesef. Eve gidince erkenden uyuyorum uyumadığım akşamlarda temizlik yemek vs yapıyorum. Ama kendime hiç vakit ayıramıyorum tabi bu durumda... Allahtan pazar günü var. Onda da misafir gelmezse :)
nagihan bulantılar azaldı mı?
Hoşgördük efeeem
bu:CüvCüv: durumda da misafirmi ağırlanır canım :) bana kimse gelmiyor yorulmayayım diye. bi hafta sonu yat dinlen diyorlar.yerimseniben
insanın canı hiç bilmediği bişiyi istermi?
valla istedi.
mopsycim canım arapsaçı istedi.
ama beynim onu nasıl bişiy olarak görüyo biliyomusun.
ıspanak yemeği gibi söyle bol yoğurtlu ıspanak yemeği gibi:)))
valla canım istedi :))))
:)))))))))) ask mösüüüüüüüüyüz biz sen?
ögretmen mööööööö:)))))))
kızarsan bu tur seylere yazmam cnm
Ya evet misafir olayına katılıyorum. Çalışan hamile kadın, dahası var mı? Ben bikez yemekli davet ettim okuldan arkadaşları, 3 aileydi. Yattığımda belim ve tabanlarım sızlıyordu. Yok yok, ben altından kalkamıyorum. Çok çabuk yoruluyorum...
su sofrayı hazrlayım gelıyrm sütaslarrrrrrr:)))))
Valla benimde canım istedi mopsy :) kızlar bence artık şu yemek yiyecek vs isimleri vermeyelim... Evde olsam koşa koşa gider (tabii param varsa) alır yapar yerdim ama bizim şirketin etrafında market bile yok en basitinden biri geçen meyve suyu dedi altı üstü meyve suyu yaa... Akşam gider gitmez aldım içtim ama ağlıyacaktım nerdeyse içemeseydimBide canım zaten hep et türü şeyler şekiyor... ne biçim hamileysem... artık :)
Çok şükür hamileliğimden beri banada annemler dışında gelen olmadı. Valla çok severim normalde hiç eksik olmaz misafirim ama çok temizlik yapamıyorum mahçup olmak istemem kimseye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?