2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım bu hafta sonu sordum doktorumuza benim takvimle aynı çıktı.

Canım zaten doktorlar çok soğukkanlı oldukları için herhangi bi olumsuzluğu şak diye söylüyorlar. Öyle olsa sana söyler merak etme. İlaç olarak kullandığın neler var, Folik asit elevit demir hangisini alıyorsun?

tşkler kızlar halaya hadii:teytey:

canım ben net olarak gördüm yakınlaştırdı doktor.tabi tam olaraak insan halinde deil daha erken kafası vücuduna göre daha büyük,kalbi hızlı hızlı atıyo harika bişey içimde olduğunu hissettim resmen.opuyorumnanaktan

canım benim 9+2 haftayken 3cm di...ama ozaman doktorda dedi boyu biraz uzun gibi dedi...maşşallah maşşallah diyimde...seninki kaçtı..şimdi yani enson 8+5temi bakıldı

evet cnm 8+5 de bakılmıştı. 16,7 mm di. birde sabah şöyle bi yazı okudum. 20. haftadan sonra bakalım farklar nasıl olacak.

20. haftaya kadar yapılan ultrasonografi ölçümlerinde aynı haftalardaki tüm bebekler birbirlerine yakın büyüklük ve ölçümlere sahipken 20. haftadan itibaren ırksal, kalıtsal ve anne adayına ait özellikler (sigara kullanımı, yanlış beslenme, bebeğin kilosunu etkileyen çeşitli hastalıklar) de devreye girmeye başlar ve aynı haftada bulunan bebekler arasında kilo ve boy farklılıkları belirginleşmeye başlar.

Ay evet aynı şeyi ben de yaşadım doktorun gösterdiği şeyi hiç anlayamamıştım. İşte diyor bu kol tomurcukları. Allah Allaaaah hangisi, neresiii :)) İnsan ultrasonu zamanla çözüyor. Bi karartıdan ibaret olan şeyi artık ben de anlayabiliyorum. Biraz daha büyüsün daha güzel görücez....

olumsuz bir durum olduğunu zaten düşünmüyorum dr gayet iyi gördüm dedi yaşına göre beklediğimden de iyisin dedi bu zaten bana yetti :) benim ki tembel olacak galiba:)

folik acid ve coraspin kullanıyorum 3. aydan sonra elevit vereceğim dedi dr.muz.

ya bak ben şimdi benim dr.a sinirlendim.madem yakınlaşılabiliyo niye bana öyle küçücük gösterdiki yaaa hiçbişey anlamadım ben.keşke biraz daha görmek istiyorum.kalp atışını gösterin falan deseydim bende ısrar etmedimki şimdi pişman oldum ama.elime ultrasondan çıkan resmi alıyor küçücük hiç belli değil.insan yakınlaştırır dimi.

ben de hep kızardım doktoruma ilk defa bugün yakından baktık.bidaha ki gittiğinde sölersin canım.:ecrin_bebek:

evt canım bunu bende okumuştum ..zaten doktor dedi şuanda boyu çok çok önemli değil sonradan önemli hale gelecek demişti ama yinede biraz uzungibi demişti...
mesela benimkisi 4 gün önden büyüyordu buhafta ise tam takvimdeki günü yakalamıştı..
doktorda dedi bazı haftalar öyle büyür normal şeyler dedi...

inşallah suraycımm.ozi bana 3 hafta sonra gel ikili testi yapalım dedi 8 marta gelio hesapladım.aynı hafta seninle geç deil ki seninki.

kızlar ben eve gidiyorum hepinizi bebişlerle birlikte öpüyorum...

benimki folbiol.yarım tablet içiyorum.dr.bu haftadan sonra ister iç ister içme dedi.ne demekse.
ben içiyorum.12 ye kadar içicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…