2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepinize gunaydinlar guzel bir gun gecirin kizlar:=))
ben erkenciyim vallahi uyuyamadim:=(( kalktim bir kahve iceyim dedim yagmurda yagiyordu guzel oldu,ya uykuya hasret kaldim ya,dus alsamda kar etmiyor en iyisi uyku hapi alayim:=))dr,soyleyimde yazsin yoksa uykusuzluktan cildiracam:=) hani sicakta yok soguk ama uykum yine yok,,offfofff

normalde bimin sitesinde aktüel ürünler gösteriliyor.
ama şimdi baktıgımda johnson's baby seti göremedim?? :sm_confused:
sen nerede gördün ki tatlım? bende almak istiyorum da opuyorumnanaktan

ay evet canım sen söyleyince bakayım bi dedim sitesinde aktüel ürünlerde yok.
ben hem katoloğunda görmüştüm hemde kapısındaki büyük afişte.
hatta oradan bi arkadaşa bana ayırtmasını söylemiştim mutlaka alırım diye.
acaba bi anlaşmazlıkmı oldu ki broşürlerinde olduğu halde siteden kaldırmışlar. :çok üzgünüm:
neyse tatlım ben takipteyim sana haber veririm sorup soruşturup a.s.

ozkem ekledim canım bu arada Tuğra ismi çok güzel ve asil bir isim.
osmanlı Tuğrası...
Emir ismide yanına başka bir ağırlık katmış çok yakışmış.
Tuğra Emir'imiz sağlıkla gelsin canım...a.s.

Son düzenleme:
dün gece uyuymuşum yaaa kandili kaçırdım bende okuycaktım halbuki ((
sabah gözlerimi bi açtım eyvah dedim.
bir gece öncesi hiç uyumamıştım ya hani baygın güçsüz düştüm galiba bide yağmurdan dolayı hava serin olunca uyumuşum ama sola yatmaktan heryerim ağrıyo off....

bende şimdi evi toparlıyım kocam gitti saat 9:00 gibide hastaneye gidicem...
artık her salı ordayım ...

dua edin kızlar hayırlı habelerle geleyim ...
nefret ediyorum ultrasona girmekten hastaneye gitmekten.

günaydın cnm inş. hiç bir sorunda çıkmaz herşey yolundadır

bende uykusuzum ya başım ağrıyor uykusuzluktan çok sıcak kısmetcim yat serin serin benim yerimede ya

üst komşuda sabahın 5nde bişeyler var uyuyamadım ağlamalar felan ambulansta gelmişti hayırdır inş.

günaydın kızlar 10 da randevum var kendi doktorum yurt dışına çıkmış ve 3 ay yokmuş nasıl sinir oldum bilemezsiniz!!!! hastalarına hiç bi haber vermeden çekmiş gitmiş hanımefendi!!! bu küçücük yerde doğru dürüst dr yok ne yazıkki başka bi dr var herkesin övdüğü dün aradım randevu alayım diye 1 hafta sonraya ancak verebiliyor YOĞUNLUKTAN Yuhh! dedim ya bana acil bişi olsa bakması gerekse ! mecburen kimsenin tavsiye etmediği bi Dr a Gidiyoruz (( Allahım Yardım Et bana napıcam doğumda bilmiyorum .............. oofffooooooooooooof

ah canım yaaa bilirim bu duyguyu...insanlar bu kadar önemli işte...üzülme ama vardır bunda da bir hayır...
benimkide bize hiç söylemedi özel hastaneye geçmiş üstelik acıbademe,acıbademde doğumda sgk yı kabul etmiyomuş,ölürmüsün öldürürmüsün şimdi?her ay parayı almayı biliyolar ama

Canım iyi söylüyorsunda bi çocuk park yatakta 4-5 yaşında kadar yatar mı kiCADIARZU
Bilmiyorum ama en fazla 2 yaşına kadar kullanabilirz diye düşünüyorum.
Dediğin gibi mobilyanın hantallığıda var,ayrıca büyüyen yatakların enleride dar oluyormuş çocuk büyüdğünde orasını burasını çarpıyormuş falan...ooff bilmiyorum ya kafamçokkarıştı

Canım güzel haberlerle dön inşallah....

dr gittim cnm bi sorun yok çok şükür, bende b,l,yordumda en azından içim rahat etti

misafir işe aldıracağım kız ve annesiydi, ona sınav sorularını gösterdim püf noktalarını anlattım, şube müdürü beğendi insan kaynklarında sınavda şuanda, inş kazanır :)
sen nasılsın

canım ben buyuyen yatak aldım 90 a 190 genıslıgı ve boyu dar degıl normal tek kısılık yatak genıslıgınde ...80 e 1.80 dar oluyor onları uzmanlar onermıyor alırsanız 90 a 1.90 alın

günaydın melekcim dr gittim cnm bişi yok çok şükür,

evet dün hava serindi bende güzel uyudum, kızımı bi kaç gecedir babası götürüyor tuvalete :) ben kalkıp doğrulmakta artık zorlanıyorum haliyle,
dün gecede su istedi gene kalktı babası verdi canım benim yaaa bi kızına birde bana getirmiş susamışımdır diye :))))

günaydın arkadaşler kızlar sizde sancı çekiyomusunuz bende çok oluyu belimden kasıklarıma doğru adet sancısının biraz fazlası bazende sağ bacağıma vuruyo ay sancısmıki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…