2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence daha çok hareket ediyor canım... benimkinin bu 1-2 haftadır en çok hareketli oldugu dönemler.
ama daha ilerde yeri daha çok daraldıgı için daha az hareket edicektir...

canm bi kçgündür çok hareketliydi özellikle 33 32 haftalatda şuanda da ediyo ama eskisi lerini etmezse dürtüym hemn harekete geçiyokadar değil 35 haftamın içndeyim 2 sonra 36 ya gireceğim takip edyom hareketş

bence daha çok hareket ediyor canım... benimkinin bu 1-2 haftadır en çok hareketli oldugu dönemler.
ama daha ilerde yeri daha çok daraldıgı için daha az hareket edicektir...

hareketleri azaldı ama güçlendi. kendini daha güçlü hissettiriyor benim oğlum.
bir de kımıl kımıl hareket edince içim bir ürperiyor. artık içimde canlı birşey olduğunu daha yoğun hissediyorum.

saadetcim bak görecen sen hepimizden kolay doğuracan :))
sancı çekerken bi taraftanda merdane koy çantana eşine vurursun

insallah ben kolay dogurursam zaten turkiyede her kes dogurur nufus patlar
bir kere zehirlenmistim yiyecekten doktora canimin acisiyla tekme atmistim adam nasil sinirlenmisti sen bana nasil tekme atarsin diye esim doguma girmesin ya gerci anlamazlar turkce konusurum korkarsam sinirlenirsem turkce konusuyorum ing unutuyorum ben :)

melos elinden geldiğince yürü akşamları serinde sonrada güzel bir duşla uyursun
başka bişey doğumu bu kadar kolaylaştırmıyor

pembehera benim 32. haftda daha yeni döndüki belli olmaz inş. döner
ayakları aşağıdaydı dikişlere vuruyordu şimdi yerleşti ama çok şükür :))

melosa katılıyorum bende 2 aydır iyi yürüyordum ki kiloma da faydası oluyordu ama artık nadiren yürüyecek enerjiyi buluyorum. hemen kesiliyorum. ama eşime zorla da olsa çıkar beni yürüyüşe diyorum. zira zorlayınca yürümeye ikna oluyorum ve 15-20 dakika bile yürüyünce memnun oluyorum. yürüdüdüğüm için vicdanım rahat oluyor :) çok kilo almadan devam etmek istiyorum. doğumu zorlaştırmak istemiyorum kilo anlamında.

melekcim sıra senin dedim zamanında gelsinler diye kimse sırayı bozmasın diye yazık minişlerimize hastanelerde canları yanmasın....

bozo benimde çok kötüydü 2 saatte şurup içiyordum drum hap verdi mide için çok iyi geldi dün bitane aldım

saadet kız benimde alerjim var bazen 10-15 defa 20 defa hapşırıyorum arka arkaya tutunca
tabii türkçe konuş ağzına geleni söyle için rahatlar

evet sabaa cığm benkide öle çok güçlü hareketlri var ama az sürekli dalkalar halinde karnımda kocaman tepeler olşuyo bide tekme attmı fena canm yanıyo oğlumun canı sağ olsun ben tazıytm tekmeye yeterki oynasınlar

Kızlar çok sinirliyim ağlıyorum şuan, kayınvalide olacak şeytan eşimi zehirlemiş. Cumartesi Maraşa gideceğiz kesinleşti. İnşallah orda doğururum. Ama yoook sancım tutarsa yola düşürürüm kocamı. Ben kendi hastanemde doğurcam hiç çaresi yok. Allah bildiği gibi yapsın...

nevin bende de şurup var ama sevmiyorum tadı çok iğrenç dayanılmaz nokataya gelince içerim
naneli iğrenç

yok alinmadim :) ben aci cekerken veya asiri sinirliyken dayanma sinirim sifira iniyo eskidende ailemede boyleydim tek esime degil yani elimde ne varsa indirirdim kim varsa karsimda babamda aynidir huy olarak bir kere sinirlenmistide babannemi tuttu kaldirdi kaidn ne oldugunu anlamadi yakasindan bende gece bunalmisim zaten bu ayalrda sikiliyorum biri pissst dese ters tepki veriyorum eskdien bir musterim vardi gumrukte cok zengin kadinin suratina telefon kapatiyordum sikayet etmis beni gumruk mud..sordualr kadinin kim oldugunu biliyosund egilmi holdingi var kadinin dedimki banane ya hic umrumdada degil mizmiz yavas konusuyo telefonda diye :) duzelicem zamanla sinir esigimi azalticam baska caresi yok esim bebek olunca sabir ogrenirsin diyo insallah dedim..

herşeyi yönetmeseler şişerler sinir şey ((

canim sen hamilesin yani yol gidemezsen ne olucak anlayisli davranmalari lazim bunlarin ama sen sikma canini sakin ol esinle bir seferd aha konus olmazsa mecbur gider gelirsin ..

nevin bende de şurup var ama sevmiyorum tadı çok iğrenç dayanılmaz nokataya gelince içerim
naneli iğrenç

bende de mide yanması çok oluyor. ama kendimi vivident naneli sakız çiğneyerek ikna ediyorum :) doktorum zorda kalmadıkça ilaç önermiyor bana, ki bu huyu hoşuma gidiyor. bende sakızla mide yanmasını geçiştirmeye çalışıyorum. işe de yarıyor, isterseniz bir deneyin. komik ama gerçek :)

naneli iğrenç

salatalık ye bol bol dene bakalım iyiy gelecekmi bana iyi geliyor
ve kabızlığıda önlüyor o serinletiyorda ohh

melekciğm cumartesi dra gidecektin bence eşinle git drununizn vereceğini sanmıyorm bişey olursada allh korusun tek senin çocuğun değil o vicdanına yansın biz anayız yine olan bize oluyo yıprana üzülen gitmesen olmazmı canm eşine desn sen git o gitsin herkes senin durumunu biliyo

benim hiç miğdem yanmadı ya bilmiyorumkismile

benim esimin babasinin dogum gunu var agustos 15 esime sordum kim geliyor diye sadece aile varsa gidicem yok amcalari yegenleri geliyorsa gitmiyim kendini guzel hissetmiyim dedim esim sacmalama herkes seninle ilgilenir hamilesin bebegini sorar kimse sacina basina bakmaz diyo yok dedim esim tamam dedi babasi anneside hic bir sey demez hamile rahatsiz gelemez dedimi esim bitti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…