bence daha çok hareket ediyor canım... benimkinin bu 1-2 haftadır en çok hareketli oldugu dönemler.
ama daha ilerde yeri daha çok daraldıgı için daha az hareket edicektir...
melekcim sıra senin inş.
bence daha çok hareket ediyor canım... benimkinin bu 1-2 haftadır en çok hareketli oldugu dönemler.
ama daha ilerde yeri daha çok daraldıgı için daha az hareket edicektir...
saadetcim bak görecen sen hepimizden kolay doğuracan :))
sancı çekerken bi taraftanda merdane koy çantana eşine vurursun
nevinciğim 1 hafta öncesi baya bi yürürdüm akşamları şimdi sancılardan dolyı hiç gözüm kesmiyo bide halsizlik gördüğüm yere oturasım geliyo nasıl yürüyeceğiz bu halde bende istiyom yprş yapmayı doğumum kolay olsun diyede olmuyo
hareketleri azaldı ama güçlendi. kendini daha güçlü hissettiriyor benim oğlum.
bir de kımıl kımıl hareket edince içim bir ürperiyor. artık içimde canlı birşey olduğunu daha yoğun hissediyorum.
eşime bunları okutsam mı acaba? benim kıymetimi bilir :)
hapşırınca bağırarak bence biraz abartıyorsunuz gibime geldi, yani şımarıklık ve kapris içiçe geçmiş gibi saadetçim :)
eşim dün anneme beni şikayet ediyordu tatlı tatlı, sıcaklayınca "camı hemen aç, çabuk aç, bayılıcam acele et" diyorum diye. halbuki diyor " sevgili eşim, camı açar mısın rica etsem" dese de camı açacağım :) dedim ki, ateş basınca rica minnet işlemiyor, üstüme üstüme geliyorlar. annem güldü halimize.
galiba ben normalde fazla kibar konuştuğum için eşime "camı hemen aç" demem kabalık geliyor, bu nedenle saadetin eşine yaptıklarını anlatayım da aklı başına gelsin :) saadetçim sakın alınma. espri yapıyorum tabi ama sende eşine biraz fazla yükleniyorsun galiba :)
Kızlar çok sinirliyim ağlıyorum şuan, kayınvalide olacak şeytan eşimi zehirlemiş. Cumartesi Maraşa gideceğiz kesinleşti. İnşallah orda doğururum. Ama yoook sancım tutarsa yola düşürürüm kocamı. Ben kendi hastanemde doğurcam hiç çaresi yok. Allah bildiği gibi yapsın...
Kızlar çok sinirliyim ağlıyorum şuan, kayınvalide olacak şeytan eşimi zehirlemiş. Cumartesi Maraşa gideceğiz kesinleşti. İnşallah orda doğururum. Ama yoook sancım tutarsa yola düşürürüm kocamı. Ben kendi hastanemde doğurcam hiç çaresi yok. Allah bildiği gibi yapsın...
nevin bende de şurup var ama sevmiyorum tadı çok iğrenç dayanılmaz nokataya gelince içerim
naneli iğrenç
nevin bende de şurup var ama sevmiyorum tadı çok iğrenç dayanılmaz nokataya gelince içerim
naneli iğrenç
bende de mide yanması çok oluyor. ama kendimi vivident naneli sakız çiğneyerek ikna ediyorum :) doktorum zorda kalmadıkça ilaç önermiyor bana, ki bu huyu hoşuma gidiyor. bende sakızla mide yanmasını geçiştirmeye çalışıyorum. işe de yarıyor, isterseniz bir deneyin. komik ama gerçek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?