2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşime herşeyi söyledim, "gidiyorum ama sen herşeyi biliyorsun, doktorun katiyen gidemezsin dediğini biliyorsun" dedim. İnşallah orda doğururum dedim. Canım biliyorum dikkatli gideriz söz diyo yazık. Zaten ona kıyabilsem neler yapardım.

evet anne olunca şefkat ve sakinlik çöker diyorlar insana. umarım çocukları da atmaya kalkışmayız camdan ağlayınca :)
annem bir kez beni çok ağlıyorum diye battaniyeye sarmış ve camdan atmaya kalkışmış, teyzem kurtarmış elinden :) annem hep der, inadından ağlardın, insanı çileden çıkarırdın ağlamaya başlayınca diye. onun dışında uslu bir bebektin ama ağlayınca çıldırtırdın der. bakalım benim oğlum nasıl olacak :)

herkese merhaba. ne zamandır benim de sinirleirm çok çok bozuktu giremiyodum.

çok sinir oluyorum şöyle kaynanalara.
canım sen gitmek istemiyorsun. ara madem doktorunu. eşine de de ki doktor gitme dedi.neticede 35 haftalık hamilesin. bu sıcakta ne işin var yollarda

ben de işte ilaç içmiyim diye zorluyorum kendimi
sakızı çok severdim ama hamileliğim boyunca nefret ettim nedense

melekcim o kadın oğlunuda torununuda sevmiyor düşünmüyor

Yok canım elin evladı ele ucuz der annem şimdi anlıyorum. Annemi aradım, nasıl olgun karşıladı anlatamam. Beni sakinleşttiriyor. "Kızım son kardeşinin nişanı geliver nolacak sana orda iş mi yaptırıyolar" falan diyor canım. Biz kendi ailemizde gelinlere nasıl kıymet veririz anlatamam. İnsan ektiğini biçemiyor maalesef...

kimileri bebek saçlı olunca mide çok yanar der ama kimisi de bu uydurma diyor. bilmiyorum. eğer biz saçlı bebek doğurursak kanıtlamış oluruz eğer doğruysa :)

o zaman benimkide kabak olucak demek kaydirigubbakcemile3
eğer öyleyse demekki miğde yanmasıyla alakası var deriz zemuszemus

benim annemde bana derki bebekken hep agalrmisim 24 saat doktora goturmusler doktor bir seyi yok demis ama benim annem 15 yasinda anne olmus belkide derdimi anlamadi sorunum falan vardi benim karakterimde sorun su orta duygum yok cok sevincliyim cok uzgunum yada cok kizginim ortasi yok 20 saat guler sakalar yaparim 4 saat aglarim esim diyoki sen duygu kontrolunu yapamiyosun insallah bebekten sonra daha durgunlasicam yani eglenceliyimdir aslinda ama tuttumu damarim tutuyo hele hamileyken daha kotu oldum su aylari atlatsam daha kendime gelirim herhalde :)

SLM KOCA AYAKLARRRRRRRRRRRR delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Off yaa oku oku ancak yetiştim 5 gündür..
Netimde sorun vardı...Gece ağlıycaktım.. mafoldumben
Aşkımmmmmm ben arkadaşlarımı özledim diye..

sakız asit yapar midede boşuna şeker felanda öyle mide hazırlar kendini bişeyler inecek diye mideye ama asit birikir boşuna ama iyi geliyosa bişey diyemem çok zor mide yanması

burada hava sıcak olunca daha çok yanıyor midem benim dün hiç esmiyordu akşam üzeri bile 40 dereceydi ev fırın gibi ya (

benim sag kaburga batmam hala devam ediyo yusem ya cok ama cok canim yaniyo yani 24 saat keisntisiz sanki bicak yaram var ufak ufak sizliyo sisim yok romatizma agrim yok magnezyum bile almiyorum her sey guzel sag tarafim bicak yarasi ..

Nevincim o sadece akrabalarına komşularına hava atmayı sever, kimseyi yürekten sevmez...

bildiğim kadarıyla sinde idi senin doğumun. eşinle konuş. için rahat edecek mi diye sor. netice de karnın burnunda bir sürüarın var. öyle evinden uzak nasıl rahatsız edeceksin?
hele bu sıcakta. insan ikide bir yıkanıyor, soyunuyor, değişiyor bilmem ne..

herkese merhaba

canım bende 33 haftalık hamileyim hala ayak gelişli, doğum anında bile dönermiş bebek, birde geçenlerde tv 8 de bir programa maille katıldım. bebişin hala dönmediğini söyledim. doktor %40-50 döner dedi. o yüzden içim rahat. hayırlısı olsun. dönmezsede yapacak bişe yok. çok şükür ki çözümü var sezeryan olur

37 haftamız doldu canım, inadına gideceğim ben de nolursa olsun. Tek benim mi çocuğum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…