yok alinmadim :) ben aci cekerken veya asiri sinirliyken dayanma sinirim sifira iniyo eskidende ailemede boyleydim tek esime degil yani elimde ne varsa indirirdim kim varsa karsimda babamda aynidir huy olarak bir kere sinirlenmistide babannemi tuttu kaldirdi kaidn ne oldugunu anlamadi yakasindan bende gece bunalmisim zaten bu ayalrda sikiliyorum biri pissst dese ters tepki veriyorum eskdien bir musterim vardi gumrukte cok zengin kadinin suratina telefon kapatiyordum sikayet etmis beni gumruk mud..sordualr kadinin kim oldugunu biliyosund egilmi holdingi var kadinin dedimki banane ya hic umrumdada degil mizmiz yavas konusuyo telefonda diye :) duzelicem zamanla sinir esigimi azalticam baska caresi yok esim bebek olunca sabir ogrenirsin diyo insallah dedim..
Kızlar çok sinirliyim ağlıyorum şuan, kayınvalide olacak şeytan eşimi zehirlemiş. Cumartesi Maraşa gideceğiz kesinleşti. İnşallah orda doğururum. Ama yoook sancım tutarsa yola düşürürüm kocamı. Ben kendi hastanemde doğurcam hiç çaresi yok. Allah bildiği gibi yapsın...
benim hiç miğdem yanmadı ya bilmiyorumkismile
bende de mide yanması çok oluyor. ama kendimi vivident naneli sakız çiğneyerek ikna ediyorum :) doktorum zorda kalmadıkça ilaç önermiyor bana, ki bu huyu hoşuma gidiyor. bende sakızla mide yanmasını geçiştirmeye çalışıyorum. işe de yarıyor, isterseniz bir deneyin. komik ama gerçek :)
melekciğm cumartesi dra gidecektin bence eşinle git drununizn vereceğini sanmıyorm bişey olursada allh korusun tek senin çocuğun değil o vicdanına yansın biz anayız yine olan bize oluyo yıprana üzülen gitmesen olmazmı canm eşine desn sen git o gitsin herkes senin durumunu biliyo
kimileri bebek saçlı olunca mide çok yanar der ama kimisi de bu uydurma diyor. bilmiyorum. eğer biz saçlı bebek doğurursak kanıtlamış oluruz eğer doğruysa :)
evet anne olunca şefkat ve sakinlik çöker diyorlar insana. umarım çocukları da atmaya kalkışmayız camdan ağlayınca :)
annem bir kez beni çok ağlıyorum diye battaniyeye sarmış ve camdan atmaya kalkışmış, teyzem kurtarmış elinden :) annem hep der, inadından ağlardın, insanı çileden çıkarırdın ağlamaya başlayınca diye. onun dışında uslu bir bebektin ama ağlayınca çıldırtırdın der. bakalım benim oğlum nasıl olacak :)
Nevincim o sadece akrabalarına komşularına hava atmayı sever, kimseyi yürekten sevmez...
kızlar benim bebeğim ayak gelişli hala...baştan beri hep böyleydi.
artık dönmez diyor tanıdıklarım, doktor da 34. haftada belli olur son hali dedi.
böyle giderse sezeryan gözüktü bana, hayırlısı olsun inş.
herkese merhaba. ne zamandır benim de sinirleirm çok çok bozuktu giremiyodum.
çok sinir oluyorum şöyle kaynanalara.
canım sen gitmek istemiyorsun. ara madem doktorunu. eşine de de ki doktor gitme dedi.neticede 35 haftalık hamilesin. bu sıcakta ne işin var yollarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?