2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay melekcim burada nasıl sinir küpü oldum anlatamam.
bu resmen terbiyesizlik ne demek oğlunu doldurup ikna etmek.yahu can mı önemli düğün dernek mi?
yazık birde babane olacak torununu düşünmnüyor.
Allah bildiği gibi yapsın böylelerini sinirden ellerim titriyo valla ayıp ya ayıp...

ben de çok kızdım ya. bana dert oldu resmen.
neyse melekçim sen bilirsin. bebişin için sakin olmaya çalış. ben 35 diye çizelgenden okudum. ama doğumun 20.08de idi onu biliyorum (babamın doğum günü)

Nevincim o sadece akrabalarına komşularına hava atmayı sever, kimseyi yürekten sevmez...

melekcim durumuna çok üzüldüm. ama iş hep geline düşüyor bence alttan alıyoruz. şimdi
gitmesen ömür boyu yüzüne vurulur. doktorun gidemezsin dediyse eşin bunu rahtlıkla reddebilir aslında. ama sen yinede için rahat yola çık. benim doktor sorunsuz gebeliklerde 35 olmadan doğum biraz zor dedi. ne olur sinirlerini bozma bebişine etkisi büyük.

Canım itiraf edeyim ellerimi kaldırdım beddua ettim. Tam ezan okunuyordu: " Allah sizi bildiği gibi yapsın, hakkımı helal etmiyorum. Sana havale ediyorum Allahım." dedim. Can önemli değil. Kadın bi yandan da kayınbabayı dolduruyor. Adam bana tapardı, kızım kızım dilinden düşürmezdi kıskandı ve yapacağını yaptı....

arkadaşlar bu arada şeker pembeyi ben de merak ediyordum.

aynı hastaneye gidiyoruz. telf açtım sordum. yok yapmamış.
neyse iyi bari azcık daha büyüsün kızı :)

melek dr ara konuş söyle
kontrole gidince sen de yolculuk yapabilirmiyim diye dr da kesinlikle hayır felan desin eşinin yanında

süpersin saadet çok güldüm ya
hayranım sana

nevin genc kizken annem babam piknige gitmek isterdi bende hic sevmem oyle ortamlari hep dua ederdim yagmur yagsin diye ne zaman gitsek yagmur yagardi annemd erdiki suratim bir karis zorla gittimya o kadar musibetsinki yagmuru yagdirdin en sonunda allahs eni bildigi gibi etsind erdi ama simdi piknik piknik diyorum gozumde tutuyo :)

Canım zaten bunların dilinden korkumdan gidiyorum. Bi ömür söylerler, inşallah kızım erken doğmaya kalkmaz, yoksa eşimi affetmem....

Canım tabii ki öyle, ben su gibi ter akıtıyorum, yeni bi giysi almak lazım. Çarşıya gidecek, deneyecek dermanım bile yok. Kimse kimsenin halinden anlamıyor. Günde iki soğuk suya giriyorum. Fazla otursam kaburgalarım batıyor, belim sızlıyor çok oturunca. Allaha havale ettim. Ama eşimin burnundan getireceğim...

melekcim deme öyle ne olur. burada hepimiz birbirimize destek olmak için varız.
asla kendini de meleğini de üzme. tamam bu döneminde ve bu sıcak havada yaptıkları doğru birşey değil ama inşallah sorunsuz gider gelirsiniz de bebişini kendi hastanende dünyaya getirirsin.
dediğin gibi, gitmezsen bi dünya laf olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…