37 haftamız doldu canım, inadına gideceğim ben de nolursa olsun. Tek benim mi çocuğum...
melek valla grin olmasada surekli agrin varmis numarasi yap seni goturdugune pisman olsun hepsinin burnundan gelsin ..
ay melekcim burada nasıl sinir küpü oldum anlatamam.
bu resmen terbiyesizlik ne demek oğlunu doldurup ikna etmek.yahu can mı önemli düğün dernek mi?
yazık birde babane olacak torununu düşünmnüyor.
Allah bildiği gibi yapsın böylelerini sinirden ellerim titriyo valla ayıp ya ayıp...
Nevincim o sadece akrabalarına komşularına hava atmayı sever, kimseyi yürekten sevmez...
ay melekcim burada nasıl sinir küpü oldum anlatamam.
bu resmen terbiyesizlik ne demek oğlunu doldurup ikna etmek.yahu can mı önemli düğün dernek mi?
yazık birde babane olacak torununu düşünmnüyor.
Allah bildiği gibi yapsın böylelerini sinirden ellerim titriyo valla ayıp ya ayıp...
arkadaşlar bu arada şeker pembeyi ben de merak ediyordum.
aynı hastaneye gidiyoruz. telf açtım sordum. yok yapmamış.
neyse iyi bari azcık daha büyüsün kızı :)
süpersin saadet çok güldüm ya
hayranım sana
melekcim durumuna çok üzüldüm. ama iş hep geline düşüyor bence alttan alıyoruz. şimdi
gitmesen ömür boyu yüzüne vurulur. doktorun gidemezsin dediyse eşin bunu rahtlıkla reddebilir aslında. ama sen yinede için rahat yola çık. benim doktor sorunsuz gebeliklerde 35 olmadan doğum biraz zor dedi. ne olur sinirlerini bozma bebişine etkisi büyük.
bildiğim kadarıyla sinde idi senin doğumun. eşinle konuş. için rahat edecek mi diye sor. netice de karnın burnunda bir sürüarın var. öyle evinden uzak nasıl rahatsız edeceksin?
hele bu sıcakta. insan ikide bir yıkanıyor, soyunuyor, değişiyor bilmem ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?