2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım benim çok normal bu haftalarda keyifsiz isteksiz olmamız hatta duygularda iyicene tavan yapmış durumda Ozamanlar halsiz olurmu insan senin küçük mucizen kollarının arasında ve sana muhtaç :CüvCüv:

kıslar ben hiç o yalancı sancılardan yaşamıyorum neden acaba...
vücudum kendini hazırlamıyormu doğum sancılarına acaba...gerçi ben normal yapmıcam ama normal yapacak olsam hiç öyle kasılma sancı neyim gelmiyo yani...

temizse mopshy icin rahat rahat gir benim yerimede gir guneslen arkadasim
ins internet vardir ozletmezsin kendini arada msj at ama evde olmasada yakin yerlerde bulursun internet :)

[

Canım benim çok normal bu haftalarda keyifsiz isteksiz olmamız hatta duygularda iyicene tavan yapmış durumda Ozamanlar halsiz olurmu insan senin küçük mucizen kollarının arasında ve sana muhtaç :CüvCüv:

evt haklısın...ozaman halsiz olmayız herhalde...
ben emzirebildiğim kadar emziricem tembel işi valla..çocuk acıktımı çıkar memeyi hemen hazır maması)))hehehe
öteki türlü git hazırla durmadan....

kizalr saka bir yana aklima takildi bizim mestitosh tan haberi olan varmi? ya bugun habire aklima geliyor gerci hemsom goruyorum aralardada saltanati bnck hic gormedim:=((
topigimizin ikiz anasinida gormedim:=((

canım ikiz anneleri facebook grupta var çünkü bi ara mesaj atıyım..

valla canım ben ağlıycaktım kendimi zor tuttum dediğin gibi allaha havale edelim .. zaten olan kız annelerine babalarına oluyor benımkılerde ben üzülmeyim diye seslerini cıkarmıyolar allah büyüktür ne yapayım

canim ysm_ysm_ nasilsin
ay kiyamam kiz seni uzup kiriyorlarsa kör seytandan bulsunlar ,
canim sikma canini sakin uzulme,bebegini duusn guzelim,

canım benım idare edıyorum işte insanlar art niyetli olunca olan bize oluyor üzülüyorum ki neden böyle yapıyor

kızlar ayrıca benım kızarıklıklarım tüm vücudumu sarar gibi oldu ya yüzümde ve bacaklarımda cıktılar ..göbek ve göğüslerimde zaten vardı losyon da bir işe yaramıycak galiba suratım cok çirkin oldu losyon sürdüm oda soyulma yaptı

ne güzel işte benimde sancım olmuyor ama geceleri çok çişim geliyor bazen sıkıyorum üşeniyorum lavaboya gitmeye o zaman sancım oluyor -tatlicadiarzu-

kizalr saka bir yana aklima takildi bizim mestitosh tan haberi olan varmi? ya bugun habire aklima geliyor gerci hemsom goruyorum aralardada saltanati bnck hic gormedim:=((
topigimizin ikiz anasinida gormedim:=((

mesti geliyo arada... saltanat la saadet konuşmuştu sanırım iyiymiş evde neti yokmuş.... bnck de ailesinin yanında onunda neti yoktu diye hatırlıyorum..ikiz annemiz gamze kelebek te geçen geldi sınava hazırlandığı için girememiş ama iyiymiş bi problem yokkmuşş...

bende varya mahallenin ayaklı gaste siii gibii hissettim kendimi...
.işten sürekli yazamasamda takip ediyorum süreklii...

temizse mopshy icin rahat rahat gir benim yerimede gir guneslen arkadasim
ins internet vardir ozletmezsin kendini arada msj at ama evde olmasada yakin yerlerde bulursun internet :)
inşallah int vardır..güneşlenemem ki canım ...yani kayınvalidem ayapını suya bile sokmaz bende yayılıp yatamam bahçede hamile hamile bide....ayrıca kayınvalidem çok kapalı bayan...bana karışmaz ama bende onun yanında sereserpe duramam :)
neyse bi gideyim .patlayıp gelirim evime:)

canim gecmis olsun yuzunde falandami ciktilar alerji falanmi oldun doktora gittinmi nazar degdi sana galiba gecmis olsun..

yusecim sen ne yapıyorsun sıcaklarla bende du hafta denize gitmek istiyorum son defa bu gün eşimin yiğeni anlattı biliyorsan mersin yapraklı koyu oraya gitmişler süpermiş bende gitmek istiyorum canım istedi zemuszemus

Mihri benim evim apt 5 katında püfür püfür esiyo şükür...Yoksa dayanamazdım..bide güney ve batı cephe
geçen gece salonda yattık..eşim üstümü örtüyo üşürüm diye..baktım herkes sıcaktan şikayet etmiş sabahına

ama işte popom ağrıyo nedense yatarken benimde..
hem sıkılıyosan bana gelsene...seni aç bırakırtım ama oturruz yinede

Yapraklı koy muhteşem...Orda muza binmiştik... çok eğlenceli
Normal deniz ama havuz gibi aynı...bende kiviyi oraya götürelim dedim..ama sonra vazgeçtim...kaleye kadar yüzmek süper oluyo çünkü :hooray:

mopshy bu popodan basa normal 18 inch 48 cm falan oluyo tam boy melegin :)

saadetcim geçmişteki msjını görmüştüm cevapta yazyordum sonra alıntı yapmamışım karıştırmışım mesajı..
canım bebek akciğer gelişimi tamamlamış galiba bu hafta dimi çok sevindim:)
boyuda güzel maşşallahh:ecrin_bebek:

kızlar iyki varsınız sizinle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum

Mihri dün çetinkayaya gittim...kapıda diyet dondurma gördüm sandım... değilmiş..hemen aklıma sen geldin..eve gidim yazim dedim...neyse aklımda olsun

opuyorumnanaktancanim oznur cugum tsklr,
vallahi cok merak ediordum ya,anladim net olmayinca tabi giremezler normal,
gamze kelebk te ay cok sevindim iyi olmasina yaa:=))
Allah razi olsun oznur bilgilendirdin iicn,,opuyorumnanaktan

ne güzel işte benimde sancım olmuyor ama geceleri çok çişim geliyor bazen sıkıyorum üşeniyorum lavaboya gitmeye o zaman sancım oluyor -tatlicadiarzu-

benimde dün gece tuvaletim gelmiş galiba uyurken bi uyandm sanki apandistim tarafında bi doluluk zor kalktım yataktan..meğer çiş gelmiş..idrar torbam şişmiş .tuvalete toğallaya topallaya gittim doğuruyorum sandım ama meğer çişmiş.yaptım rahatladım..
çişi hissetmemde değişti vallaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…