hoşbulduk tekrar can yoldaşlarım:)
ya havuz güvenilir yani zaten bize ait biryer..bol bol klorluyor büyük abimiz havuzu...
amann işte insan kendi evide olamayıncada bi rahatsızlık duyar ya..bütün gün kayınvalidemle napcam:)
bide havuza girip çıkayım tek başıma zevksiz yani..duşa gir daha iyi...
internet varsa süper olacak tabi....
kızlar ben herşeye çok isteksizim ndense..kolum kalkmıyor enerjim yok sizinde öylemi....
yemek bile zor yapıyorum canım istemiyor...yarın bigün bebeğe nasıl mama yapıcaz et kaynatıcaz bilmemne ...düzenli olarak meyve suyu sık muhallebi yap falan...inş ozamanlar halsiz olmayız.
hoşbulduk tekrar can yoldaşlarım:)
ya havuz güvenilir yani zaten bize ait biryer..bol bol klorluyor büyük abimiz havuzu...
amann işte insan kendi evide olamayıncada bi rahatsızlık duyar ya..bütün gün kayınvalidemle napcam:)
bide havuza girip çıkayım tek başıma zevksiz yani..duşa gir daha iyi...
internet varsa süper olacak tabi....
kızlar ben herşeye çok isteksizim ndense..kolum kalkmıyor enerjim yok sizinde öylemi....
yemek bile zor yapıyorum canım istemiyor...yarın bigün bebeğe nasıl mama yapıcaz et kaynatıcaz bilmemne ...düzenli olarak meyve suyu sık muhallebi yap falan...inş ozamanlar halsiz olmayız.
Canım benim çok normal bu haftalarda keyifsiz isteksiz olmamız hatta duygularda iyicene tavan yapmış durumda Ozamanlar halsiz olurmu insan senin küçük mucizen kollarının arasında ve sana muhtaç :CüvCüv:
canım bilgi aldığında paylaşırsan seviniriz
kizalr saka bir yana aklima takildi bizim mestitosh tan haberi olan varmi? ya bugun habire aklima geliyor gerci hemsom goruyorum aralardada saltanati bnck hic gormedim:=((
topigimizin ikiz anasinida gormedim:=((
Biliyorum canım bende hüngür hüngür ağladım sinirimden ama napalım Allaha havale ediyorum tüm kaynanaları annemler İstanbuldan geldiler rahatlarmı sanki yeterki ben ve uras sağlıklı dünyaya gelsin diye kaynanamlar bu kadar ilgisiz ama yinede ben suçluyum hep bazen al oğlunu başına çal demek geliyor da olmuyor..
canim ysm_ysm_ nasilsin
ay kiyamam kiz seni uzup kiriyorlarsa kör seytandan bulsunlar ,
canim sikma canini sakin uzulme,bebegini duusn guzelim,
ne güzel işte benimde sancım olmuyor ama geceleri çok çişim geliyor bazen sıkıyorum üşeniyorum lavaboya gitmeye o zaman sancım oluyor -tatlicadiarzu-kıslar ben hiç o yalancı sancılardan yaşamıyorum neden acaba...
vücudum kendini hazırlamıyormu doğum sancılarına acaba...gerçi ben normal yapmıcam ama normal yapacak olsam hiç öyle kasılma sancı neyim gelmiyo yani...
kizalr saka bir yana aklima takildi bizim mestitosh tan haberi olan varmi? ya bugun habire aklima geliyor gerci hemsom goruyorum aralardada saltanati bnck hic gormedim:=((
topigimizin ikiz anasinida gormedim:=((
inşallah int vardır..güneşlenemem ki canım ...yani kayınvalidem ayapını suya bile sokmaz bende yayılıp yatamam bahçede hamile hamile bide....ayrıca kayınvalidem çok kapalı bayan...bana karışmaz ama bende onun yanında sereserpe duramam :)temizse mopshy icin rahat rahat gir benim yerimede gir guneslen arkadasim
ins internet vardir ozletmezsin kendini arada msj at ama evde olmasada yakin yerlerde bulursun internet :)
valla canım ben ağlıycaktım kendimi zor tuttum dediğin gibi allaha havale edelim .. zaten olan kız annelerine babalarına oluyor benımkılerde ben üzülmeyim diye seslerini cıkarmıyolar allah büyüktür ne yapayım
canım benım idare edıyorum işteinsanlar art niyetli olunca olan bize oluyor üzülüyorum ki neden böyle yapıyor
kızlar ayrıca benım kızarıklıklarım tüm vücudumu sarar gibi oldu ya yüzümde ve bacaklarımda cıktılar ..göbek ve göğüslerimde zaten vardı losyon da bir işe yaramıycak galiba suratım cok çirkin oldu losyon sürdüm oda soyulma yaptı
yusecim sen ne yapıyorsun sıcaklarla bende du hafta denize gitmek istiyorum son defa bu gün eşimin yiğeni anlattı biliyorsan mersin yapraklı koyu oraya gitmişler süpermiş bende gitmek istiyorum canım istedi zemuszemus
mopshy bu popodan basa normal 18 inch 48 cm falan oluyo tam boy melegin :)
kızlar iyki varsınız sizinle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum
mesti geliyo arada... saltanat la saadet konuşmuştu sanırım iyiymiş evde neti yokmuş.... bnck de ailesinin yanında onunda neti yoktu diye hatırlıyorum..ikiz annemiz gamze kelebek te geçen geldi sınava hazırlandığı için girememiş ama iyiymiş bi problem yokkmuşş...
bende varya mahallenin ayaklı gaste siii gibii hissettim kendimi...
.işten sürekli yazamasamda takip ediyorum süreklii...
ne güzel işte benimde sancım olmuyor ama geceleri çok çişim geliyor bazen sıkıyorum üşeniyorum lavaboya gitmeye o zaman sancım oluyor -tatlicadiarzu-
meyvemi aldım geldim, bugün yetişemiyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?