yusecim sağol canım inşallah bir gün buluşuruz benim evimde 2 kat ama önü kapakı hiç esmiyor bende sık sık annemler kaçıyorum onların daha serin doğal parkı biliyorsan hemen orada otuyorlarMihri benim evim apt 5 katında püfür püfür esiyo şükür...Yoksa dayanamazdım..bide güney ve batı cephe
geçen gece salonda yattık..eşim üstümü örtüyo üşürüm diye..baktım herkes sıcaktan şikayet etmiş sabahına
ama işte popom ağrıyo nedense yatarken benimde..
hem sıkılıyosan bana gelsene...seni aç bırakırtım ama oturruz yinede
Yapraklı koy muhteşem...Orda muza binmiştik... çok eğlenceli
Normal deniz ama havuz gibi aynı...bende kiviyi oraya götürelim dedim..ama sonra vazgeçtim...kaleye kadar yüzmek süper oluyo çünkü :hooray:
ne güzel işte benimde sancım olmuyor ama geceleri çok çişim geliyor bazen sıkıyorum üşeniyorum lavaboya gitmeye o zaman sancım oluyor -tatlicadiarzu-
canim gecmis olsun yuzunde falandami ciktilar alerji falanmi oldun doktora gittinmi nazar degdi sana galiba gecmis olsun..
opuyorumnanaktancanim hemsomm mihricim iyiki sende varsin,,,
inşallah int vardır..güneşlenemem ki canım ...yani kayınvalidem ayapını suya bile sokmaz bende yayılıp yatamam bahçede hamile hamile bide....ayrıca kayınvalidem çok kapalı bayan...bana karışmaz ama bende onun yanında sereserpe duramam :)
neyse bi gideyim .patlayıp gelirim evime:)
sen arabamı kullanıyosunn haallaaaaaa ??? valla ben hamiş olduğumu öğrenince bıraktım kullanmayıbilmiyorumkismile ne olur ne olmazz diyeeee...
ben artık ağlayarak kalkıyorum tuvalete her yarım saate bir çişi gelirmi bir insanın ya çok su içiyorum sabah eşim işe giderken 4 bardak su içtim midem bulandıbenimde dün gece tuvaletim gelmiş galiba uyurken bi uyandm sanki apandistim tarafında bi doluluk zor kalktım yataktan..meğer çiş gelmiş..idrar torbam şişmiş .tuvalete toğallaya topallaya gittim doğuruyorum sandım ama meğer çişmiş.yaptım rahatladım..
çişi hissetmemde değişti vallaa:)
a.s.yuse inanki cok tatlisin ya,opuyorumnanaktan
okumaktan yorulmadi daha:=) helal olsunn yuregi guzell anne:=))
kaydirigubbakcemile3bazen bende okuyorum sonra sikiliyorum son sayfaya geri donuyorum ahahha
Biz hemşon değilmiyiz kısmet hanım :umursamaz: :1closedeyes:
Ayaklı gazetem harikasın :) herkesten haberin var ne güzell
Kızlar gögsümün altı pişik olmuş geçmiyor ne süreyim ne yapıyım..
ben artık ağlayarak kalkıyorum tuvalete her yarım saate bir çişi gelirmi bir insanın ya çok su içiyorum sabah eşim işe giderken 4 bardak su içtim midem bulandı
evet varmış edeler pastanesi var evimin orada arada da varmış ama ben yemedim diyetini normal dondumadan azcık yiyorum ne yapim dayanamıyorum :icecream:Mihri dün çetinkayaya gittim...kapıda diyet dondurma gördüm sandım... değilmiş..hemen aklıma sen geldin..eve gidim yazim dedim...neyse aklımda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?