2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim paşa oynadıkça direk tuvaletim geliyor :) son 1 haftadır çok olmaya başladı, ilk aylardaki gibi sık sık wc ye taşınıyorum

yusecim sağol canım inşallah bir gün buluşuruz benim evimde 2 kat ama önü kapakı hiç esmiyor bende sık sık annemler kaçıyorum onların daha serin doğal parkı biliyorsan hemen orada otuyorlar

ne güzel işte benimde sancım olmuyor ama geceleri çok çişim geliyor bazen sıkıyorum üşeniyorum lavaboya gitmeye o zaman sancım oluyor -tatlicadiarzu-

benimde gece çok geliyoo uykuya yenik düştüğüm sabahlarda acayip sancı çektiğim için artık hiç tutmuyorum hep kalıyorum..bence sende tutma allah korusun idrar yolu enfeksiyonu olursunnnlmaz:

Ayaklı gazetem harikasın :) herkesten haberin var ne güzell
Kızlar gögsümün altı pişik olmuş geçmiyor ne süreyim ne yapıyım..

canim gecmis olsun yuzunde falandami ciktilar alerji falanmi oldun doktora gittinmi nazar degdi sana galiba gecmis olsun..

saol canım benim .. doktora gittim losyon verdi sıcaklardan olabilir cok terlersen olabılır terlememeye dikkat et dedi... cok terlediğim zaman soğuk suya atıyorum kendimi dikkatt ediyorum temiliğimede dün güzdüz 3 kere duş aldım gecede 5 de uyandım duşa girdim daha napıyım bilmiyorumki bu sabah kalkıncada hemen duşa girdim ama yayılıyolar işte acaba baska bir sorun mu var

ben 2010 ağustos anneleri topiciğindenim. arada misafir oluyorum size.
benim de 9 ay 10 gün miadıyla 29 günüm kaldı hayırlısıyla.. şafak sayıyorum.
90lardayken bugünleri bekliyorduk şimdi son 1 ay geçmek bilmiyor. inş. kızımı kucağıma aldığım günü de paylaşmak nasip olur.
sizin nasıl gidiyor? sorunlu hamişlik yaşayan yoktur inş. çoğul gebelik var mı yada erken doğum yapan? bizim bebeklerimiz gelmeye başladı

ceylanim bende su face ye girem diyorum benim var ama esimle ufak sorunalrdan dolayi kapamsitim:=))
ama burdandan yaziyorum yaa kararsizim ikiz analairna cok selam soyle canim,yaa,

cikolattaaa canimm ben zaten cenesi dusuk bir baynaim kalabalik oluncada anacim masallahimiz oluyor topikta:=)) ya cok sveiyorum konsumayi sempatik bir bayanim ama duygulandimmi saatlercede konusmam ha:=))bir iki dk sustumsa oda yemek yiyorum ya ondan hahaah:=))

canim ogleden sonra elbiseyle soyle bir uzanirsin benim yerime kemiklerin isinir ben hala burda gunes gormedim ne sanssizim hani bikini falan bende babamin yaninda cekinirdim halada cekinirim babam demez bir sey ama sonucta baba denize gitsek biraz uzakta girerdim benim annemde kapali mayo ile falan girmez kapali mayosu giyer yada hic girmez uzulurdum annem siz gidin girin kardeisnle benim icin denize girmisim girmemisim farketmez derdi :) sikilirim diye sartlama kendini belki eglenceli gelir donmek iztemezsin :)

sen arabamı kullanıyosunn haallaaaaaa ??? valla ben hamiş olduğumu öğrenince bıraktım kullanmayıbilmiyorumkismile ne olur ne olmazz diyeeee...

salı annannem geldi..eniştemde nerden alınacak bilmiyo..
ben sürdüm o fırsatta arabayı
diyoki...
ben seni götürmem yolda doğurursun başıma belamı olacan ..
annemde... hastane yol üstünde bırakır gelirsin sırnaşık şey

ben artık ağlayarak kalkıyorum tuvalete her yarım saate bir çişi gelirmi bir insanın ya çok su içiyorum sabah eşim işe giderken 4 bardak su içtim midem bulandı

ceylan canim yagli krem sur birde bir bez koy yada pecete koy derim,pisik kremin e en cok yagli krem gider,yoksada sadece pecete koy bir sey surme bence gecer yarina kadar,
beim bu sütaslar buyudukce buyudu birde aciyor olecem ceylan yaa,,,:=(((

yuse inanki cok tatlisin ya,opuyorumnanaktan
okumaktan yorulmadi daha:=) helal olsunn yuregi guzell anne:=))
kaydirigubbakcemile3bazen bende okuyorum sonra sikiliyorum son sayfaya geri donuyorum ahahha
a.s.
Bugün performansın 0..yetişemiyorum size...
yaw ben hamileyim çok vicdansızsınız delikafadulden yavaş yazın yaa

Biz hemşon değilmiyiz kısmet hanım :umursamaz: :1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3canim benim canim arkadasim hemsommmmm
sende hemsomsun ya zaten aslinda kismet olursa bir gun hep bir arada bulusalim ben cok isterim yuse cigim,ben zaten adanaya cok geliyorum vallahi bakki gelmis hemsomun bir cayini icmisim:=)))hele hayirlisiyla minikleri saglikli dunyaya getirelim gerisi kolay,,
HEMSOM BENIMa.s.hahahahaa

Ayaklı gazetem harikasın :) herkesten haberin var ne güzell
Kızlar gögsümün altı pişik olmuş geçmiyor ne süreyim ne yapıyım..

canım benım de ilk öyle olmuştu geçmedi aradan zaman 1 hafta filan geçti göbeğimde ve göğüslerimdede cıktı bugün itibariylede tüm vücuduma yayılmaya basladı yüzümde dahil sakın kaşıma kaşıyınca yayılıyor sanki terlememeyede dikkat et inş hemen geçer benim gibi çekmezsin 5 gündür göbeğim gecmedi benım cok kötü durumda vucudum

ben artık ağlayarak kalkıyorum tuvalete her yarım saate bir çişi gelirmi bir insanın ya çok su içiyorum sabah eşim işe giderken 4 bardak su içtim midem bulandı

gece cok kalkmiyorum ama gun icerisidne 15 dk bir tuvaletteyim sinir oluyorum markete gitsem 3 kere dirip cikiyorum guslem altima kaciriyorum ya cok suda icmiyorum icsem halim ne olur acaba seyime sozum gecmiyo

Mihri dün çetinkayaya gittim...kapıda diyet dondurma gördüm sandım... değilmiş..hemen aklıma sen geldin..eve gidim yazim dedim...neyse aklımda olsun
evet varmış edeler pastanesi var evimin orada arada da varmış ama ben yemedim diyetini normal dondumadan azcık yiyorum ne yapim dayanamıyorum :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…