meyvemi aldım geldim, bugün yetişemiyorum size
ben 2010 ağustos anneleri topiciğindenim. arada misafir oluyorum size.
benim de 9 ay 10 gün miadıyla 29 günüm kaldı hayırlısıyla.. şafak sayıyorum.
90lardayken bugünleri bekliyorduk şimdi son 1 ay geçmek bilmiyor. inş. kızımı kucağıma aldığım günü de paylaşmak nasip olur.
sizin nasıl gidiyor? sorunlu hamişlik yaşayan yoktur inş. çoğul gebelik var mı yada erken doğum yapan? bizim bebeklerimiz gelmeye başladı
gece cok kalkmiyorum ama gun icerisidne 15 dk bir tuvaletteyim sinir oluyorum markete gitsem 3 kere dirip cikiyorum guslem altima kaciriyorum yacok suda icmiyorum icsem halim ne olur acaba seyime sozum gecmiyo
yuseeeeeeee kız naptın sen ben de görmüştüm cennet cehennemi mağaranın içine kadar nasıl inin tırmandın bu haldee ???klava: ben orayı gördüğümde bekardım ve 47 - 48 kiloydumm dilim dışarda gezdim resmen..valla bravoo iyi enerji varmış sende şimdi iki merdiven çıkınca durup dinleniyorum vallaa...ay burada bende yüzmüştümm yaaaa...süper denizii var..
kaydirigubbakcemile3canim gulmekten kirildim resmen ahaha yolda birsey olmaz allahin izniyle hahahahah,,,babam trende dogmus hahahahaha aklima o geldi ayyyy sen cok yasa emi:=))salı annannem geldi..eniştemde nerden alınacak bilmiyo..
ben sürdüm o fırsatta arabayı
diyoki...
ben seni götürmem yolda doğurursun başıma belamı olacan ..
annemde... hastane yol üstünde bırakır gelirsin sırnaşık şey
ben artık ağlayarak kalkıyorum tuvalete her yarım saate bir çişi gelirmi bir insanın ya çok su içiyorum sabah eşim işe giderken 4 bardak su içtim midem bulandı
ben 2010 ağustos anneleri topiciğindenim. arada misafir oluyorum size.
benim de 9 ay 10 gün miadıyla 29 günüm kaldı hayırlısıyla.. şafak sayıyorum.
90lardayken bugünleri bekliyorduk şimdi son 1 ay geçmek bilmiyor. inş. kızımı kucağıma aldığım günü de paylaşmak nasip olur.
sizin nasıl gidiyor? sorunlu hamişlik yaşayan yoktur inş. çoğul gebelik var mı yada erken doğum yapan? bizim bebeklerimiz gelmeye başladı
Bizim topic şekerciler topiciği yerimsenibenMAşallahımız var çoğumuzda şeker çıktı hayırlısıyla bır doğursaydık Hayırlı DoğumlarAğustosun sonu gibi mi olacak nasipse bizde de çok var Ağustos gibi doğuracak ben 30 ağustos gibi ama biraz oğluşum aceleci erken gelme riskimiz var ..
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Öznur ben inmeyim dedimde eşim olsuun in dedi..
her geçen bi inme dedi amalmaz:
Kilisede bekledim aşşağı kayganmış..
Eşim diyorki:
Oğlum doğunca.....<<<<< Senin annen bir Manyaktı yavrum>>>> diycem diyor
bende: <<babanda geri kalmazdı>> derim bende dedim.. laelaelaelaelae
Gelmeden haber ver...bebişleri götürelim.. gezsinler..yuse ne guzel yermis valla bayildim turkiyeye bir yaz gelirsem gelirim oraya insallah cok begendim :)
slm canım, bizde 1 kişi doğum yaptım bi kaç arkadaştada erken doğum riski var, onun dışında herkez iyi, bir tanede ikiz annemiz var, ben kızımı 24 gün kala doğurmuştum :))) seninde az kalmış hazırlıklar tamam dimi
hmm ne guzeldir simdik adananin dondurmasi:=(( burda italyan dondurmasi var ayy canim cekti bak simdik:=)) afiyetler olsun kizlar,,evet varmış edeler pastanesi var evimin orada arada da varmış ama ben yemedim diyetini normal dondumadan azcık yiyorum ne yapim dayanamıyorum :icecream:
canim benim cok aciyor yaa:=((( aman kendine nazar etme masallah de canim ,,kismet benim goguslerim buyudu ama hic acimiyo daha ins acimaz ama dedimya acimiyo diye aksama baslar baykus gibiyimdir :)
canım benımde aynı şekılde bazen gelip gelmediğinide anlamıyorum sancı gibi oluyor tuvalete gidiyorum
Gelmeden haber ver...bebişleri götürelim.. gezsinler..
canım valla özendirdin beni adanaya gelmek istiyorum bende acaba tüm eylül anaları olarak bir kamp kursak hepimiz orda olsak nasıl oluruz acaba ama kişiye özel tuvalet olması lazım o kesin çünkü tuvalet kuyrugu olur yaa
kismetcim bende hasta bezi takacam artık ne yapim ohaoldumsmile
bi eksiğimiz yok çok şükür. tek eksiğim fıstığım ama kilosu biraz düşük son ana kadar doğmaması için uğraşıyoruz.
canim gecmis olsun alerjik olmusun ama o bendede var her yerimde kirmizi nokta gibi:=)) hamilelik lekesi sakin tirnaklama iz kalir.sekerim azicik daha sabir,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?