2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meyvemi aldım geldim, bugün yetişemiyorum size

Bizim topic şekerciler topiciği yerimsenibenMAşallahımız var çoğumuzda şeker çıktı hayırlısıyla bır doğursaydık Hayırlı Doğumlar Ağustosun sonu gibi mi olacak nasipse bizde de çok var Ağustos gibi doğuracak ben 30 ağustos gibi ama biraz oğluşum aceleci erken gelme riskimiz var ..

gece cok kalkmiyorum ama gun icerisidne 15 dk bir tuvaletteyim sinir oluyorum markete gitsem 3 kere dirip cikiyorum guslem altima kaciriyorum ya cok suda icmiyorum icsem halim ne olur acaba seyime sozum gecmiyo

canım benımde aynı şekılde bazen gelip gelmediğinide anlamıyorum sancı gibi oluyor tuvalete gidiyorum

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Öznur ben inmeyim dedimde eşim olsuun in dedi..
her geçen bi inme dedi ama lmaz:

Kilisede bekledim aşşağı kayganmış..

Eşim diyorki:
Oğlum doğunca.....<<<<< Senin annen bir Manyaktı yavrum>>>> diycem diyor
bende: <<babanda geri kalmazdı>> derim bende dedim.. laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3canim gulmekten kirildim resmen ahaha yolda birsey olmaz allahin izniyle hahahahah,,,babam trende dogmus hahahahaha aklima o geldi ayyyy sen cok yasa emi:=))
ayrica annenin ellerinden öperim ,a.s.
ben artık ağlayarak kalkıyorum tuvalete her yarım saate bir çişi gelirmi bir insanın ya çok su içiyorum sabah eşim işe giderken 4 bardak su içtim midem bulandı

delikafaduldencanim mihricim ben altima yapacam hahahaaha korkuyorum anlarsin ya hahahakaydirigubbakcemile3ama ne yapim yaa hamielyim ameliyatlairm cok olan olmus:=)) gece zor yetkaydirigubbakcemile3istim wc ye,esim diyor kuvete yatak yap icinde uyu kaydirigubbakcemile3hakli iki bir uyan haahhha

slm canım, bizde 1 kişi doğum yaptım bi kaç arkadaştada erken doğum riski var, onun dışında herkez iyi, bir tanede ikiz annemiz var, ben kızımı 24 gün kala doğurmuştum :))) seninde az kalmış hazırlıklar tamam dimi

hımm şeker gibi bebişlerin anneleri olunca şeker çıkıyor malesef. ama ciddi bişiy değil neyseki diyetle kontrol altına alınıyor geçmiş olsun şeker annelere. benim doğum en son 27 ağustos ama sanırım kızım erken gelecek biraz sabırsız.2 haftadan beri sancım çıkıyor doğmasın diye uğraşıyoruz. yürümek bile yasak bana yiyip içip yatıyorum.

canım valla özendirdin beni adanaya gelmek istiyorum bende acaba tüm eylül anaları olarak bir kamp kursak hepimiz orda olsak nasıl oluruz acaba ama kişiye özel tuvalet olması lazım o kesin çünkü tuvalet kuyrugu olur yaa

bi eksiğimiz yok çok şükür. tek eksiğim fıstığım ama kilosu biraz düşük son ana kadar doğmaması için uğraşıyoruz.

evet varmış edeler pastanesi var evimin orada arada da varmış ama ben yemedim diyetini normal dondumadan azcık yiyorum ne yapim dayanamıyorum :icecream:
hmm ne guzeldir simdik adananin dondurmasi:=(( burda italyan dondurmasi var ayy canim cekti bak simdik:=)) afiyetler olsun kizlar,,
kismet benim goguslerim buyudu ama hic acimiyo daha ins acimaz ama dedimya acimiyo diye aksama baslar baykus gibiyimdir :)
canim benim cok aciyor yaa:=((( aman kendine nazar etme masallah de canim ,,
canım benımde aynı şekılde bazen gelip gelmediğinide anlamıyorum sancı gibi oluyor tuvalete gidiyorum

canim gecmis olsun alerjik olmusun ama o bendede var her yerimde kirmizi nokta gibi:=)) hamilelik lekesi sakin tirnaklama iz kalir.sekerim azicik daha sabir,,

bu arada kızımı ayrı yatırmaya alıştırıyorum iki gecedir,
ilk gece yatağında hiç yatmadı
dün gece 3 e kadar yattı, çişe kalkınca yanıma geldi,
inş bu gece tamamen yatağında uyur alışır,

Ysm bahsettiğim yerler hep mersin :) süper olur valla
eşimde benden kurtulmuş olur....adamcaaz evini göremiyo..hafta içi iş..hafta sonu gezi

Eylule gidersen çiş derdimiz olmaz kaydirigubbakcemile3 ...bebişler olur kucakta...
topluca bize seranat yaparlar... uyutmazlar

canim gecmis olsun alerjik olmusun ama o bendede var her yerimde kirmizi nokta gibi:=)) hamilelik lekesi sakin tirnaklama iz kalir.sekerim azicik daha sabir,,

canım sinirlenince göbeğimi öyle bir kaşıyorum ki bastıra bastıra uyuz oldum.. 5 gundur dayanamıyorum artık iz kalırsa yüzümdede kalır o zaman ya cok kaşıyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…