günaydın kızlar ....nasılsınız???
bugün yeni bir konu atmak istiyorum gündemimize:1rolleyes:....çok önemli bir konu bu...a.s
kordon kanı alkisalkisalkis
bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ....bebeğinizin kordon kanının bankada saklamayı düşünürmüsünüz?ben biraz araştırdım 2 banka var biri özel biri devletin...özel olan biraz pahallı ama devletinki aklımıza yattı...sağlık görevlisi bize seminer vermek istiyor nezaman istersek...siz ne düşünüyorsunuz??
şüphesiz iyi birşeydir ama bütcemiz bunu karşılamaya yetmez kim istemez yoksa değilmiboshayallersmilegünaydın kızlar ....nasılsınız???
bugün yeni bir konu atmak istiyorum gündemimize:1rolleyes:....çok önemli bir konu bu...a.s
bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ....bebeğinizin kordon kanının bankada saklamayı düşünürmüsünüz?ben biraz araştırdım 2 banka var biri özel biri devletin...özel olan biraz pahallı ama devletinki aklımıza yattı...sağlık görevlisi bize seminer vermek istiyor nezaman istersek...siz ne düşünüyorsunuz??
günaydın kızlar ....nasılsınız???
şüphesiz iyi birşeydir ama bütcemiz bunu karşılamaya yetmez kim istemez yoksa değilmiboshayallersmile
Cnm aslında çok değilmiş bi kereye mahsus 2.000 TL. çocuğuma oda vs yapmaktansa bunu yapmayı tercih ederimumarım gerçekten böyledir.
yapabilecek gücü olanlar gerçektende yapsın derim. ama ben yapabilirim diyemem malesef.
tam destek full destek:lepi:
yapabilecek gücü olanlar gerçektende yapsın derim. ama ben yapabilirim diyemem malesef.
tam destek full destek:lepi:
evt sevcancım bu civarlarda..bizim konuştuğumuz yaşam bankası...
bu devletinkiydi...bizim hastahamede on-kim in reklamlarını yapmış ama o özel ve daha pahallı..biz şimdi yaşam bankasıyla görüşeceğiz bakalım..ilk başlangıçta 1000 lira yada 1500 lira cicarında veriyorsun sonra yıllık bankada kasa tutmuşsun gibi bir taksit veriyorsun şimdi yıllık veridiğin rajamı tam bilmiyorum ama pahallı birşey değil ..150-200 lira gibi birşey olmalı..o sorun değil..1 defaya mahsus dooğum ücreti kadar bi ücret ödeniyor....
ya bizde düşünüyoruz çok önemli....birde allah korusun ama bu bebişten alınan kordon kanı yarın birgün annede babada veya kardeşte olacak hastalık içinde kullanılabiliyor..kullanımda bir defaya mahsus değil..
işte bunları anlatacakmış daha ayrıntıyla....
bencede odası falan ilk etapta çok önemli değil gerekirse 1 sene sonrada yaparız yani ..parmak kadar bebeğe bi yatak alsan 1 sene yeter diye düşündük...bakalım bütçetyi planlayacağız tabi öncelik en önemli olanlar....
1.000 TL olursa çok iyi olur gerçekten bu iş için. Hem dediğin gibi anne ve baba da da herhangi bir rahatsızlıkta faydalanabilir. Senden olumlu haberler bekliyorum cnm.
Hatta yaptırırsam bunu bebeğime karyola bile almam, alamam. Olsun olmayıversin. Zaten abimler teklif etti2,5 yaşında kızları var karyolada yatmıyormuş. Yepisyeni onu al dediler. Mantıklı gelmedi değil. 2 yıl yatacağı bişeye 400-500 TL vermek. alırsamda zaten 7 yaşına kadar kullanabileceği bişey düşünmüştüm.
Günaydın kızlarrrr,
Nasılsın bakım görüşmeyeli ben dün yoktum aranızda :sinifsinif: hastaydım kızlar işe gelemedin.
Tansiyonum çok düştü yataktan başımı kaldırmadım deli gibi dönüyordu. birde çok afedersiniz ilk defa çıkartım ayyy ne zor bişey Allah ım sürekli midesi bulanıpta çıkaran arkadaşlarımıza yardım etsin ne diyeyim. Dün sürekli yattım dinlendim öyle halsiz öyle yorgundum ki anlatamam. Neyse ki bugün şükür iyi kalktım işime geldim kızlar sağlık gibisi yok vallahi.
Mopsy ciğim çok güzel bir konu açmışsın devletle olan fiyatı öğrendiğinde bildirirsen sevinirim.
sevcan sana bursada görevli kişinin adresini bilgilerini yazayım canım...
altıparmak cad.karadağ pasajı no:40 giriş kat...tel...2246465
çağlar seziş....0532.3958014
.....0539.7699755
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?