2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok geçmiş olsun suraycım.

kızlar ben geldim bebeğimi gördüm şimdi dr dan geldim kolları oynamaya balşalamış sağlıklıymış çok iyiymiş

sağol sevcancım walla nasıl mutlu oldum görünce

buarada kızlar ben 2li testi yaptırmıyacağım drumlada konuştum hiçbir testi yaptırmıyorum

bide arkadaşlar size bişey sorcam benim doktorum benden 9 tane falan test istedi 2 li test hariç.sizede yapıldımı bunlar yoksa benim doktorum mu isityo tek acaba

h.g din nagihan bende seini gibi düşünmüyorum hiç bir testi.bebeğin kaç kaftalık kaç cm olmuş

Evet ya sordum bişey çıkarsa tedavi olması mümkünmü dedim hayır dedi aldırma gibi düşüncen yoksa gerek yok testi yapmaya dedi eğer aldırmak istersen yaptır dedi bende kesinlikle dedim ozaman yapmayalım dedi

bide arkadaşlar size bişey sorcam benim doktorum benden 9 tane falan test istedi 2 li test hariç.sizede yapıldımı bunlar yoksa benim doktorum mu isityo tek acaba

kaç haftalık hamilesin sen 6cı haftalarda yapılıyot bizlerede verdi yaptırdık onlar önemli

suraycım geçmiş olsun canım. tam bitiyor diyosun aniden yakalıyor dimi ..kafamçokkarıştı

nagihancım seninde gözün aydın.

nagihancım gözünaydınnegüzel yavruşunu görmüşsünalkisalkisalkis

balum rizeden kimse yok sanırım bizim toppicte ama yinede bilgisi olan varsa yazar tabi..

sevecen bende bisürü test yaptırdım istiyorlar onları..guatrdan teknoplazmaya kadar..idrarı kanı hepsine bakılıyor...

canım ben ekim anneleri topıc ınden gelıyorum. herkese hayırlı hamılelık dılıyorum. rıze de hangı doktora gıdıyosun. ben ıkı doktor degıstım ama memnun degılım ya

kime gidiyodun canım bende ilk gebeligimde 2 doktor degiştirdim şimdi taylan beye gidiyorum.

canım benim ben varım ya

bence cok değil..olması gereken testler var onlardır muhtemelen...hem bazı testlerıde aralıklarla isteyeceklermiş... belli bir zamandan sonra değerlerde düşmeller yaşanabilirmisiş

suraycım geçmiş olsun canım. tam bitiyor diyosun aniden yakalıyor dimi ..kafamçokkarıştı

nagihancım seninde gözün aydın.

tşler canım aslında 1haftamız vardı gitmemiz için dayanamadık eşimle gittik iyi oldu 1ay sonra gideceğim yaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

gördüm canım ya baya büyümüş kollarını oynatmaya başlamış bi tuhaf oldum öyle görünce yavruşumu babası da il defa gördü:teytey::asigim:

nagıhencım g.aydın hayrlı bır sekılde kucagna da alacagn gunler gelecektr ıns

suraycm gecms olsn evet cok zor

lılacm gecms olsn

mrblarrrrrrrr sutaslarrrrrrrrr

kızlarrr biraz önceee doktordan geldim büyük olasılıkla kız görünüyor dedi :) adasu yolda galiba :) ense kalınlıgıda normalmiş. bas popo mesafesi 6.5cm ayaklarla 10cm e yaklasmıs dedi doktor. sürekli eli agzında ve cok hareketli. elevite basladık. toxoplazma testi de istedim. profilden cok sirin görünüyor burnu kulakları parmakları herseyi belli :)))

kızlar bende kanuyuşmazlığı varya test verdi onu yaptıracağım 28 haftalıkkenmi ne iğne vuracaklarmış bana bebğe benim kanım karışsın diye korkuyorum bende ama dr korma dedi eskisi gibi değil artık dedi ama işte insan endişeleniyorbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…