- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Günaydın kızlarrrr,
Nasılsın bakım görüşmeyeli ben dün yoktum aranızda :sinifsinif: hastaydım kızlar işe gelemedin.
Tansiyonum çok düştü yataktan başımı kaldırmadım deli gibi dönüyordu. birde çok afedersiniz ilk defa çıkartım ayyy ne zor bişey Allah ım sürekli midesi bulanıpta çıkaran arkadaşlarımıza yardım etsin ne diyeyim. Dün sürekli yattım dinlendim öyle halsiz öyle yorgundum ki anlatamam. Neyse ki bugün şükür iyi kalktım işime geldim kızlar sağlık gibisi yok vallahi.
Mopsy ciğim çok güzel bir konu açmışsın devletle olan fiyatı öğrendiğinde bildirirsen sevinirim.
kızlar ben geldim bebeğimi gördüm şimdi dr dan geldim kolları oynamaya balşalamış sağlıklıymış çok iyiymiş
sağol sevcancım walla nasıl mutlu oldum görünce
buarada kızlar ben 2li testi yaptırmıyacağım drumlada konuştum hiçbir testi yaptırmıyorum
günaydın güzel anneler
h.g din nagihan bende seini gibi düşünmüyorum hiç bir testi.bebeğin kaç kaftalık kaç cm olmuş
bide arkadaşlar size bişey sorcam benim doktorum benden 9 tane falan test istedi 2 li test hariç.sizede yapıldımı bunlar yoksa benim doktorum mu isityo tek acaba
canım ben ekim anneleri topıc ınden gelıyorum. herkese hayırlı hamılelık dılıyorum. rıze de hangı doktora gıdıyosun. ben ıkı doktor degıstım ama memnun degılım ya
nagihancım gözünaydınnegüzel yavruşunu görmüşsünalkisalkisalkis
balum rizeden kimse yok sanırım bizim toppicte ama yinede bilgisi olan varsa yazar tabi..
sevecen bende bisürü test yaptırdım istiyorlar onları..guatrdan teknoplazmaya kadar..idrarı kanı hepsine bakılıyor...
bide arkadaşlar size bişey sorcam benim doktorum benden 9 tane falan test istedi 2 li test hariç.sizede yapıldımı bunlar yoksa benim doktorum mu isityo tek acaba
suraycım geçmiş olsun canım. tam bitiyor diyosun aniden yakalıyor dimi ..kafamçokkarıştı
nagihancım seninde gözün aydın.
nagihancım gözünaydınnegüzel yavruşunu görmüşsünalkisalkisalkis
balum rizeden kimse yok sanırım bizim toppicte ama yinede bilgisi olan varsa yazar tabi..
sevecen bende bisürü test yaptırdım istiyorlar onları..guatrdan teknoplazmaya kadar..idrarı kanı hepsine bakılıyor...
kaç haftalık hamilesin sen 6cı haftalarda yapılıyot bizlerede verdi yaptırdık onlar önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?