2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaçıncı haftada yaptırdın bide hanımlar onları sağlık ocağında yaptırabiliyomuyuz acaba fikri olan varmı

Gozun aydin canim! ben de haftaya ultrasona gittigimde babasini goturmek istiyorum. sizinki yavrusunu gorunce ne dedi?gozleri doldu mu? bizimki nasil olcak acaba cok heyecanliyim delikafadulden

kime gidiyodun canım bende ilk gebeligimde 2 doktor degiştirdim şimdi taylan beye gidiyorum.

hee aynı yerdeyız. ılk şara gıttım erhan bey aslında ıyıydı. sımdı fıgen hanıma gıdıyorum. ama ilgisiz geldi bana. bıde ultrason yanlarında degıl fılan. ama erhan beye bı daha donemem sımdı. nıye gelmedın dıcek. taylan beyı dun gordum ne uzun adam ya:)

ben 10 haftalık hamileyim.6.haftada yapılmadı.bana seniki kaç haftalık oldu bebek kaç cmmiş

bende 10+5 canım allah allah ne testiki onlar sormadınmı yada dr söylemedimi öyle bişey vermedi bana ilk yaptıklarım yaptırdım birdaha vermedi bence bi araştır neki onlar sorsaydın niçin bunlar diye bide yani 8..9 tane diysun kafamçokkarıştı

g.aydn cnm

ay ne guzel

Gozun aydin canim! ben de haftaya ultrasona gittigimde babasini goturmek istiyorum. sizinki yavrusunu gorunce ne dedi?gozleri doldu mu? bizimki nasil olcak acaba cok heyecanliyim delikafadulden

bimem hiçbirşey demedi gözlerine de oan bakamdım bebeğime bakmakla meşguldüm karşıdaki ultrosyana ben bakıyordum onlar dr la yandakine bakıyorlardı ama dikkatli izlemiş
biraz duygularını saklar eşim ama sevinmişti dr bazı şeyler soruyor bide benim aklıma gelmeyenler bebekle ilgili sağolsun eşim sayesinde ilaç yazdırdık ben unutmuştum :roflol:

:ecrin_bebek:
canım senin nekadarlıktı bende şimdi geldim dr dan ama bana ensesini bacaklarının kalınlığını söylemdi allah allah ben çok hecan yapıyorum hep unutuyorum belkide küçük diye dememiştir demi

ha buarada gözün aydın canım sende görmüşsün bebişini:ecrin_bebek:

pembecim öyle güzel bir duygu ki :))) esimin ve kendi annemin biraz moreli bozuldu ikiside erkek istiyordu ama dogsun eminimki ikiside cok sevecek

bak bi kaç tanesini yaziyim sana rutin testlermiş bunlar.kültür idara,vdrl.açlık kan şekeri,tiroid bunun gibi testler senden nie istemedi bilmiyorum ama .

canım benim tam 12 haftalık. ikili testte yaptırdık. cig köfte yediğim için toxoplazma da istedim. 5 gün sonra onlarda belli olacakmıs. sanırım seninki benim bebişten küçük.

nagıhencım g.aydın hayrlı bır sekılde kucagna da alacagn gunler gelecektr ıns

suraycm gecms olsn evet cok zor

lılacm gecms olsn

mrblarrrrrrrr sutaslarrrrrrrrr

inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhh yaaaaaaa bir kucağıma alsam hayırlısıyla normal doğumla inşallah sağlıklıca başka bişey istemem allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin allah

kızlar listeyi getireyim bidedim gözümüzün önünde dursun dimi amaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden

inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhh yaaaaaaa bir kucağıma alsam hayırlısıyla normal doğumla inşallah sağlıklıca başka bişey istemem allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin allah

insallah canım o günleride görecez

bende 2 gündür sürekli süren bir bas agrısı var sizde de oluyor mu?

Ayyyy cnm cinsiyeti ilk öğrenen sensin... Tebrik ederim cnm. İyi olmasına ayrıca sevindim...

listede aslında bebeklerin gelisimide yazsa. daha önce bir arkadas vardı o onlarıda yazıyordu.

angel53 tesekkur ederım canım yerıme donuyorum ben. herkese saglıklı hamılelık ve saglıklı bebişler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…