2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy canım benim gozun aydın! ben gecen hafta bebegimi gordugumde onu uykudan uyandıramamıstım insallah haftaya babasıyla gidecez. inşallah yavrusu babasına el sallayacak diye umutlanıyorum. tekrar uyanmazsa yandık doktor olçuler alması lazım

selam güzeller..ilk bebişimiz belli olmuş hayırlı olsun annesi.ne güzel eeken öğrenmişsin daısı başımıza kızlar.

bende de sivilciler cıkyo ama ben yuzdeki koyu lekelenmeler kiz oldugunun belirtisi diye biliyorum.. benim icime erkk doguyor ve cin takviminde de erkk cikyo hayirlisi bakalim..yeter ki yavrum saglikli olsun!

banada herkes erkek diyor çin takvimi kız diyor bakalım sağlıkla gelsinde hiç önemli değil.haftaya bende ikili teste gidicem ama çok erken 11 hafta oluak göremeyiz heralde.

bendede bugün sivilce çıkmış çenemde)))ay bazı belirtiler kız bazısı erkek bi öğrenseydik çatlamadan)))))
buttrfly sen çin takvimine bakmışmıydın???

benimde çenemde çıkmışşş geçen haftada alnımda çıkmıştı.... ben de erkek dıye hisseıyorum ama :)))) sağlıklı olsun yeter...:CüvCüv:

kızlar yüzdeki lekeler falan son aylara doğru artarmış tecrübeli annelerden dutmuştum

hayırlısı canım hepimze..benim bir aekadaşımın yüzü sivilcelenmişti çok kızmı acaba demiştik erkek oldu.birazda kişiye göre değişiyor galiba.

bende de acayip sivilce çıkıyor
ama benim içimden erkek geçiyor sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…