2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar çatlaklar için Lierac diye bir krem var..piyasada 75-80 arası ıSTda olanlar için YKM de %25 indirim var kaçırmayın derim...benim gittiğimde kalmamıştı başka bi ykm ye gideceğim akşma işten çıkınca ...
deneyen 4 kişi ile konuştum sürdükleri hiç bi yer çatlamamış.... 3 aydan itibaren kullanabilirmişsniz..ama yinede doktorunuza danışın....

Saltanat senin sat'a göre doğum tarihin bizden erken ama doğum aynı sıra, nasıl oluyor?? Hiç anlamıyorum bu sistemi...

ya evet bu durum benim de kafamı karıstıryo. kendimin kaç hafta olduğumu anlamıyorum.:1no2: SAT'a göre yaklaşık doğum tarihim 25 Ağustos olması lazım ama ultrasonda hep 2 hafta küçük gösteriyor.. benim adetim düzensizdi o yüzden geç döllenme olmuştur diye ultrasonun verilerine göre hareket ediyorum. doğru mu yanlış mı bilmiyorum her durumda sat tarihini mi baz almam mı gerekyo :sm_confused:

evet canım doğru benim ablam eczacı bizzat kendiside kullandı gerçekten çok etkili bende de 2 kutu var 3 ayımı sağsalim doldurursam başlıycam bende

yani sat'a göe şuan 13+1 im ama en son geçen hafta ultrasonda 12 haftalık bebeğimin baş popo mesafesi 42mm dedi. bu 12 haftalık için küçük gibi.. değil mi kızlar? gerçekten biz kaç haftalık olduk ya? :1shok:

Ben de almayı düşünüyorum cnm bu kremi. Demek YKM de indirim var Bursadakine bi bakayım ben de. Ne zamana kadarmış cnm indirim.

sata göre bakmak gerekiyor.ultrasonda veriler devamlı değişiyor çünkü..her hafta büyümesi gelişmesi farklı oluyor.

lierac evt güzel bi kerem..arkadaşımda kullanmıştı geçen sene..ykm de nekadar şuan??

anaaam o zaman agustos annesiyim... naniknanik ama burda kalabilirim dm? size alıştım ve nedense de bebişim eylulde gelecek gibi geliyor

bizde hep 4 gün önden gidiyorduk şimdi ise 1 gün öndeyiz...

anaaam o zaman agustos annesiyim... naniknanik ama burda kalabilirim dm? size alıştım ve nedense de bebişim eylulde gelecek gibi geliyor

canım bizdede sezeryan olursak bende ağustos annesi olacağım ozaman..15gün önden aldıkları için değişebilir öyle bir durumda..o mühim değil neticede çocuklarımızın gelişimleri aynı gidiyor ve daha çok ortak konumz var

canım gözün aydın öğrenmişsin cinsiyeti.ayyy ben de çok merak ediyorum ya.büyüklerimizin söyledikleri doğruysa erkek olacak benim

canım banada karnın sivri erkek olacak diyorlardı. ama yüzümde hiç pürüz yokken hamilelikle hem sivilce hem ucuk cıktı. kız bebek anneden güzelliğini alırmıs derlermiş. iki belirtide vardı simdilik kız görünüyor ama doktor 1 ay sonra daha net görürüz diyor.

merhaba arkadaşlar bugün dr gittim
inanılmaz güzeldi bebeğim nasılda gelişmiş eller ayaklar maşallah kıpır kıpır
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasipetsin inş
2li testi de yaptıralım dedi dr yaptırdık bizde sonucu haftaya alıcaz...
gelecek ayda 4lü test yapacakmışız 3lüye gerek yok dedi dr
3lüde 3 hormana 4 lüde 4 hormona bakılıyormuş....
ayrıca bugün 11+1 olmamız gerekiyordu ama 3 gün önden gidiyormuş 11+4 müşüz

ay canım ya ne güzel cisiyetini ögrenmişşin sata göre aramızda 2 gün var canım bende 2 martta gidicem benimde belli olurmu ya çok merak ediyorum.

2 martta kadar kesin belli olur canım :)))
senin içine ne doguyor. ben hep prensesim diye seviyordum

evet haklısın canım sağol opuyorumnanaktan

gözün aydın canım bende bugün gördüm bebegimi. doktor bisey dedi mi cinsiyet hakkında. benimde 5 gün sonra cıkacak ikili test sonucu

saltanat bende 10 haftanın içindeyim benimkide 38 mm gözüküyo fakat haftadan haftaya değişiyodur takma kafana doktorun nedediyse doğrudur anormallik olsa zaten sana söylerdi

bendede bugün sivilce çıkmış çenemde)))ay bazı belirtiler kız bazısı erkek bi öğrenseydik çatlamadan)))))
buttrfly sen çin takvimine bakmışmıydın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…