Saltanat senin sat'a göre doğum tarihin bizden erken ama doğum aynı sıra, nasıl oluyor?? Hiç anlamıyorum bu sistemi...
kızlar çatlaklar için Lierac diye bir krem var..piyasada 75-80 arası İSTda olanlar için YKM de %25 indirim var kaçırmayın derim...benim gittiğimde kalmamıştı başka bi ykm ye gideceğim akşma işten çıkınca ...
deneyen 4 kişi ile konuştum sürdükleri hiç bi yer çatlamamış.... 3 aydan itibaren kullanabilirmişsniz..ama yinede doktorunuza danışın....
kızlar çatlaklar için Lierac diye bir krem var..piyasada 75-80 arası İSTda olanlar için YKM de %25 indirim var kaçırmayın derim...benim gittiğimde kalmamıştı başka bi ykm ye gideceğim akşma işten çıkınca ...
deneyen 4 kişi ile konuştum sürdükleri hiç bi yer çatlamamış.... 3 aydan itibaren kullanabilirmişsniz..ama yinede doktorunuza danışın....
anaaam o zaman agustos annesiyim... naniknanik ama burda kalabilirim dm? size alıştım ve nedense de bebişim eylulde gelecek gibi geliyor
canım gözün aydın öğrenmişsin cinsiyeti.ayyy ben de çok merak ediyorum ya.büyüklerimizin söyledikleri doğruysa erkek olacak benim
ay canım ya ne güzel cisiyetini ögrenmişşin sata göre aramızda 2 gün var canım bende 2 martta gidicem benimde belli olurmu ya çok merak ediyorum.
canım bizdede sezeryan olursak bende ağustos annesi olacağım ozaman..15gün önden aldıkları için değişebilir öyle bir durumda..o mühim değil neticede çocuklarımızın gelişimleri aynı gidiyor ve daha çok ortak konumz var
merhaba arkadaşlar bugün dr gittim
inanılmaz güzeldi bebeğim nasılda gelişmiş eller ayaklar maşallah kıpır kıpır
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasipetsin inş
2li testi de yaptıralım dedi dr yaptırdık bizde sonucu haftaya alıcaz...
gelecek ayda 4lü test yapacakmışız 3lüye gerek yok dedi dr
3lüde 3 hormana 4 lüde 4 hormona bakılıyormuş....
ayrıca bugün 11+1 olmamız gerekiyordu ama 3 gün önden gidiyormuş 11+4 müşüz
yani sat'a göe şuan 13+1 im ama en son geçen hafta ultrasonda 12 haftalık bebeğimin baş popo mesafesi 42mm dedi. bu 12 haftalık için küçük gibi.. değil mi kızlar? gerçekten biz kaç haftalık olduk ya? :1shok:
Butterfly ay ne güzel ilk kızımız belli oldu hayırlı uğurlu olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?