kızlar gece pek uyuyamıyorum sizdede varmı sağa sola dönmekten rahat edemiyorum ve dün gece yanlış hareketmi yaptım anlamadım yumruk gibi hissettim içimde bebeiği sanırım
hayırlısı olsun canım
eet bende dönmekten uyku uyamıyorum dönerken önce oturun arkadaşlar sonra netarafa yatacaksanız yatın birtaraftan biterafınıza kalmadan dönmeyim tehlikeli kordonu bebeğe dolanır derler ben hep öyle dönüyorum
selam kızlar dr geldik bebişimi gördüm kollarını nasıl sallıyordu
usg 10+6 çıktık
ilk devlet hastanesine gittik dr baya bi korkuttu bulantı ilacı istedi yazamam dedi çok kusarsan hastaneye yatırırız dedi bulantı ilacı diye bişey yokmuş bide kusmazsam bebek ölürmüş dedi iyice beni sinir etti ordan usg ye gönderdi ordaki kıs su iç gel kasıktan bakıcaz dedi ne alaka dedim ben hamileyim dedim dr öyle yazmış dedi sinirlendim çıktım devlet hastanesinde hiç ilgilenmiyorlar
sinirimden ağlıycaktım nerdeyse
hemen özel hastaneye gittim dr anlattım dr güldü başka bulantı ilacı yazdı günde 3 tane bile içebilirsin dedi bebişimi görünce herşyi unuttum dr hiç bi sorun gözükmüyor dedi
devlet hastanesine ancak testler için giderim
devlet hastanesin de ilgi 0
sağol canım bilmiyordum tehlikeli olduğunu dün gece rahatsız ettim bebşi galiba yumruk gibi toplandı
kızlarrr biraz önceee doktordan geldim büyük olasılıkla kız görünüyor dedi :) adasu yolda galiba :) ense kalınlıgıda normalmiş. Bas popo mesafesi 6.5cm ayaklarla 10cm e yaklasmıs dedi doktor. Sürekli eli agzında ve cok hareketli. Elevite basladık. Toxoplazma testi de istedim. Profilden cok sirin görünüyor burnu kulakları parmakları herseyi belli :)))
Ay canım yaaaa devlete gidilmez valla bana neler ettiler yazmıştım insanı korkutuyorlar neden yapıyorlar onuda bilmiyorum utrosyonları eski bide banada babak yok demiştiya bide okadar emin konuştuki ağlayarak özele kendimi zor atmıştım boşver canım sadece testler için gidelim biz devlete
cok sagol canım. Allaha emanet ol.
evet sadece testler için gidicem devlete sonucu alıp hemen özele göstericem
özel yerlerine git paraları saç nasıl ilgilenirler
adam dinlemedi bile beni sinir etti
özeldeki dr anlattım güldü
çok sinirlendim ama o an adamı parçalıyabiklirdim
bende şimid geldim dr dan bazo benim bebekte iyi koları oluşmaya başlamış ayaklarını uzatıyordu
bende 2li testi yaptırmıyorum 2li değil hiç birini dr konuştuk
kızlarrr biraz önceee doktordan geldim büyük olasılıkla kız görünüyor dedi :) adasu yolda galiba :) ense kalınlıgıda normalmiş. Bas popo mesafesi 6.5cm ayaklarla 10cm e yaklasmıs dedi doktor. Sürekli eli agzında ve cok hareketli. Elevite basladık. Toxoplazma testi de istedim. Profilden cok sirin görünüyor burnu kulakları parmakları herseyi belli :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?