2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy yerim ben onu :)herkes bişeyler söylüyo tatlım
hayırlı artık:)

bende hissediyorum kızlar içimde pıtır pıtır bişiyler oluyor.
ama yeni değil ben bayağıdır hissediyorum o çok kustuğum zamanlardan beri.
böyle seyirmemi derler işte öyle pıt pıt bişiyler oluyo.
off anlatmak ne zor :)

ayyy hatırladım simdi kusura bakma canım.
bende 2 hafta sonra gidecem tekrar kan tahlili verecem. doktor 3 kilodan fazla alırsan ara demişti. ben 4 kilo aldım. sen kac kilo aldın?

karıcalanma gibi mi? benim öyle oluyor

ayyy hatırladım simdi kusura bakma canım.
bende 2 hafta sonra gidecem tekrar kan tahlili verecem. doktor 3 kilodan fazla alırsan ara demişti. ben 4 kilo aldım. sen kac kilo aldın?

ben daha hiç kilo almadım aramızda bayağı var sanırım.benimki 10.haftanın içinde daha
sen kaç haftalıksın.sanırım senin 13 falan olman lazım.ozamana kadar belki alırım bende.
kilo da mı alakalıymış peki bizim tsh la.

ya evet işte öyle karıncalanma gibi böyle damar atıyomuş gibi.
hatta elimi koyuyorum elimle hissedemiyorum içimde hissediyorum ama :)
çok hoş bi duygu yaaa resmen içimizde kıpır kıpır bi can var :))))

bende hissediyorum kızlar ama daha çok yeni 3,4 gündür.birkaç ay sonra kimbili nasıl hissederiz.

kızlar yaa şaşırdım ben size.ben de hissedermiyim acaba yakında.şu an hiçbişey yok.
heyecanlandım.inşallah bende hissederim yakında.

inşallah ozicim hissedersin tabi canım :)
ama çok tatlı bi duygu böyle pür dikkat odaklanıyorsun o anda...

kızlar bişiy söylicem bi ablamız var şu an 7 aylık falan.
gece yatıyorlarmış kocasıyla kocası sırtını dönmüş uyurken kadında ona doğru dönmüş sarılmış.
bebek babasının sırtını tekmelemeye başlamış .))))
o an uyanmışlar ikiside şokta nasıl gülüyorlarmış ama gece gece
anlattı geçen gün paylaşayım dedim.
biz daha o günleri görcez nasipse yaaaaa .)

ya resmen şekil değiştşriyor karın o aylarda.ben arkadaşımda görmüştüm zaman çabuk gçiyor kızlar kısmetse görücez o günleri.

:CüvCüv::roflol:

çok güzel yaa.bizde öyle yatarız hep.ben de yapcam aynısını sempatiksalakcinni

YA ne guzel hissetmişsiniz ben bişi hissetmıyorum daha... bugun sadece karnım adet sancısı gibi ağrıdı 1-2 satt başkada bişi yok....

ay evet benimde çok hoşuma gitti birde diyoki ohooo sizler (2010 eylül annelerinden bahsediyor ona anlatmıştımda burayı)daha neler göreceksiniz.
her yeni şeyde şaşıracaksınız mutluluktan kalp atışlarınız hızlanacak çünkü sizin çoğunuzun ilk bebeği bu duyguları ilk kez yaşayacaksınız...
ama diyor dünyanın en önemli en güzel şeyi annelik biz kadınlar çok şanslıyız diyor :)

evet aynen bana da oluyor elimi kouyorum pıt pıt atıyor
çok güzel ya bnim özellikle akşamları oluyor yatarken
solda galiba benim çünkü sol tarafım biraz daha şiş
sol tarafıma doru yatınca miydem bulanıyor
eşimde diyor sol tarafına yatma çocuğu ezersin diyor

ha bozocum en son doktora gittiğimde dedimki gece yan yada sırtüstü yatırorum ama uyandığımda bir bakıyorum yüzüstü yatmışım sonra oturup üzülüyorum dedim.
doktor dediki rahat ol bebek zaten su dolu kesenin içinde hiç bişiy olmaz üzme kendini.
mesela yalnışlıkla uyurken falan eşinin dirseği falan çarparsa korkma bebeği koruyan bir kesesi var.
rahat uyu zaten ileride karnın iyice şişince istesende yatamayacaksın dedi.
onun için korkma bebek ezilir falan diye doktor aynen bunları söyledi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…