2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adı ne olcak ya ben heyecanlandım canım kiki;=))
çok şirin ya uy burnunu yerim ben onunopuyorumnanaktan

burcucum ankaraya gelirsen bebişimi görmeye gelirsin dimi :)

vallada billlada gelirim canım ya
yazın gelebilirim zten sınav filan oluyo orda.
allah adıyla büyütsün adı da çok güzelmiş
ilerde evlenince çalabülürmüyüm kızının isminibilmiyorumkismile
sırnaşık şey

ben hep ılgınsu koycam derdim adasu da çok güzelmiş boshayallersmile
aşeriyomusun hiç tatlım çok merak ediyorumbilmiyorumkismile

tabiki calabilirsin :)
hiç asarmedim canım ya :) sadeec bir kere kokorec kokusu cok güzel geldi aldım yedim

gel tatlım gelll
senin her zaman basımın üstünde yerin var

Allah tamamina erdirir insaallah,,,

Resimleri gordum cok duygulandim bende bu ay hamile kaldim gecen hafta kontrole gittim kesenin icinde bebegi goremediklerini soyledi doktor o zaman 7 haftalikti,bu c.tesi tekrar gidicem yine goremezlerse kurtaj diyo doktor, garip bi duygu var simdi icimde insaallah hayirlisi olur.

Umarim herkese rabbim saglikli sekilde nasip eder bebek amin///

merhaba kıazlar bende ikili test sonuçlarını aldım sonuçlar iyi çıktı çok şükür. darısı hepimize bide büyük ihtimalle oğlum olacak. biz daha ailelerimize sölememiştik bu hafta sonu herkese haberi vericez biraz heyecanlıyım öptüm hepinizizemuszemus

butterflycımmm maşallah diyelim topiğimizin ilk kızçesine :)
hakkat herşeyi belli.o ilk 2 resim normal diğeri 3 boyutlu dimi canım :)

dersem bak ne dicem canım bizim topiğimizdede bir arkadaşımıza aynı şey oldu.
hastaneye gitti demişlerki kesenin içinde bebek yok ağlaya ağlaya özel bir doktora gidiyor bakıyor doktor bebeği görüyor.
sakın hemen aldırma başka bir doktorada git inşallah bebek görünür...

oyyy gözün aydın canım maşalllah...
dur hemen listeye ekliyim ben...
ismini ne koymayı düşünüyorsun.

oyyy gözün aydın canım maşalllah...
dur hemen listeye ekliyim ben...
ismini ne koymayı düşünüyorsun.

ben nedense hep kız ismi düşünmüştüm hiç erkek ismi düşünmedik. yavaş yavaş abkıcaz artık erkek ismi bulmak sanki biraz zor gibibilmiyorumkismile

Beyz canım aynı durumdayız benimde aklımda hiç erkek ismi yok hep yoğunlaşmışım kız isimlerine.
eğer oğlum olursa çok araştırmam lazım çoook..
Aman sağlıkla gelsinlerde isim kolay :)

Beyz canım aynı durumdayız benimde aklımda hiç erkek ismi yok hep yoğunlaşmışım kız isimlerine.
eğer oğlum olursa çok araştırmam lazım çoook..
Aman sağlıkla gelsinlerde isim kolay :)

evet canım sağsağlim gelsinlerde günlerce araştırırız gerekeirse iyi geceler tatlı rüyalar bebişine ve sana

butterflycımmm maşallah diyelim topiğimizin ilk kızçesine :)
hakkat herşeyi belli.o ilk 2 resim normal diğeri 3 boyutlu dimi canım :)
tskler Lilacım. evet canım 3 boyutlu. aslında 2 boyutlularda daha belirgin
sizde eklesenize bebişlerinizi

beyz gözün aydın bende ikili test sonuclarını alsam cok rahatlayacam. senin SAT tarihin ne?

canım senin gibi olan cok doktor alalım derse hemen aldırma 2 gün sonra baska bir doktora git. eger o da aynı seyi söylerse aldır. bazen doktorlar yanılabiliyor. kesin emin ol. İNSALLAH hamilesindir bos gebelik değildir canım. Hamilelerin duaları kabul olurmus hepimiz seninleyiz...

butterfly

müthiş bunlar yaa.kocaman bir bebek olmuş.ben 8 haftanın sonunda ultrasonda hiç bişey göremedim.
demek 12 haftada bukadar değişecek inanılır gibi değil.burnu bile tamamen belli maşallah kızımıza.
elinide ağzına koymuş.allah nazarlardan korusun.çok heyecan verici.

tskler canım. benim bebişte ilk haftalarda birsey belli değildi. doktor 5 aya kadar dahada net göreceksin ondan sonra ultrasona sıgmadıgı için bu kadar iyi göremezsin dedi.

kızlarr iste benim kızımmmmm sizde eklesenize bebişlerinizi tanıstıralım burda onları.

canım yaa çok tatlı maşallah. ben 10+2 de gitmiştim seninkine göre baya küçüktü. mucize gibi ne çabuk büyüyolar. Bide bişe sorcam, doktor cinsiyet tahminini 3 boyutlu ultrasondan bakarak mı yaptı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…