benimde 1 hafta sonra cnm sonuçgözün aydın canım bende bugün gördüm bebegimi. doktor bisey dedi mi cinsiyet hakkında. benimde 5 gün sonra cıkacak ikili test sonucu
ayy canım benim gozun aydın! ben gecen hafta bebegimi gordugumde onu uykudan uyandıramamıstım insallah haftaya babasıyla gidecez. inşallah yavrusu babasına el sallayacak diye umutlanıyorum. tekrar uyanmazsa yandık doktor olçuler alması lazım
ha bozocum en son doktora gittiğimde dedimki gece yan yada sırtüstü yatırorum ama uyandığımda bir bakıyorum yüzüstü yatmışım sonra oturup üzülüyorum dedim.
doktor dediki rahat ol bebek zaten su dolu kesenin içinde hiç bişiy olmaz üzme kendini.
mesela yalnışlıkla uyurken falan eşinin dirseği falan çarparsa korkma bebeği koruyan bir kesesi var.
rahat uyu zaten ileride karnın iyice şişince istesende yatamayacaksın dedi.
onun için korkma bebek ezilir falan diye doktor aynen bunları söyledi bana...
melekcim kolay gelsin kendine iş çıkarmışsın ama çok yorma kendini cnm
bu arada iyisindir inş
Ya sorma gitsin, kapağı kim gevşek bırakmış onu elime geçirsem zaten :))
Ama genel olarak iyiyim çok şükür, bronşiti atlattım sayılır. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım kızlar, inşallah yavruma zarar vermemiştir.
Ya sorma gitsin, kapağı kim gevşek bırakmış onu elime geçirsem zaten :))
Ama genel olarak iyiyim çok şükür, bronşiti atlattım sayılır. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım kızlar, inşallah yavruma zarar vermemiştir.
ben daha hiç kilo almadım aramızda bayağı var sanırım.benimki 10.haftanın içinde daha
sen kaç haftalıksın.sanırım senin 13 falan olman lazım.ozamana kadar belki alırım bende.
kilo da mı alakalıymış peki bizim tsh la.
kızlarr iste benim kızımmmmm sizde eklesenize bebişlerinizi tanıstıralım burda onları.
8 hafta 4 gün seninki canım ne kadarlık hali bu meleğin
ne güzel bende ayın 3 de kontrole gideceğim inş. herşey normal olur 10 haftalık olacağız o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?