2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasılsınız güzel anneler, yemek yemeye mi dağıldınız? Ben kocişi bekliyorum yemek için, karnım çok acıktı ama napıyım. Yalnız yemekten iyidir. Ya bi de koca turşu bidonunun kapağı gevşekmiş mutfakta bi düştü; her taraf mahvoldu. Temizlemekten belim kırıldı. Durduk yere çok yoruldum. Normalde evimin işini yapamıyorum bu çok fazla geldi. Sirke kokusu çıksın diye iyice temizleyip havalandırıyorum offfff!!!!!!!!

gözün aydın canım bende bugün gördüm bebegimi. doktor bisey dedi mi cinsiyet hakkında. benimde 5 gün sonra cıkacak ikili test sonucu
benimde 1 hafta sonra cnm sonuç
cinsiyet hakkında bişey demedi gelecek ay belli olurr
folic asidi bıraktım yerine vitaminle kan hapı verdi

inşallah cnm inşallah desene senin bebişuykucu olacak:)

melekcim kolay gelsin kendine iş çıkarmışsın ama çok yorma kendini cnm
bu arada iyisindir inş

bunu öğrendiğim iyioldu yaa ayn endişe bende de vardı
ben yüz üstü yatmayınca asla uyuyamıyorum ki gözlerim açık bekliyorum bekliyorum yok
yüz üstü yattığım an dalıyorum uykuya

kızlarrr ben tahlil sonuçlarımı göstermek için doktora gittim
sonuçlar normal doktor gelmişken geç bide bakayım dedi
halbuki daha 1 hafta önce muayene olmuştum
çok güzel oldu ama sık sık görüyom bebeğimi
artık ayda bir gitme vakti geldi
cinsiyeti bellimi dedim baktı görünmedi dedi
bir dahaki gittiğimde belli olurmuş
bebiş yine çok haraaketliydi usg den haraketlerine bakarken gülümsemekten kendimi alıkoyamadım :)

Selam kızlar,şu yatış problemi bende de vardı yarın kontrolde soracaktım yazmanız çok iyi olmuş çok saolun..Ayse cim tahlil sonuçlarının iyi olmasına sevindim darısı bize olsun inşallah..Kızlar bişey sorucam benim hamilelik haftamdayken ara sıra kasıklarınızda sızlama oluyomuydu?

melekcim kolay gelsin kendine iş çıkarmışsın ama çok yorma kendini cnm
bu arada iyisindir inş

Ya sorma gitsin, kapağı kim gevşek bırakmış onu elime geçirsem zaten :))
Ama genel olarak iyiyim çok şükür, bronşiti atlattım sayılır. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım kızlar, inşallah yavruma zarar vermemiştir.

ayyyyyyy ne kadar gıcık bır durum ya Allah tan toplamıssın:)

melek bende antibiyotik kullandım. insalah birsey olmaz. sen,n kan sonucların cıkmadı mı?

canım benim 12 haftalık. ben ilk aylardan kilo almaya basladım. cok fazla mide bulantım olmadı ve iştahım hep acıktı. kilo ,le ne kadar baglantısı var bilmiyorum ama doktoruma cok güveniyorum.

kızlar ben 9 haftalık hamileyim ama karnım belim çok genişledi bir bütün oldu karnım 4 aylık gibi sanki çokmu yağ bağladım anlamıyorum karın 9 haftalıkken büyürmü

kızlarr iste benim kızımmmmm sizde eklesenize bebişlerinizi tanıstıralım burda onları.

3 boyutlu olanda eli agzında :)) cok utangac bir kızım olacak ya eliyle yüzünü kapatıyor yada eli agzında :)) ilk resimde profilden burnu bile belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…