2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay kızlar geceleri tuvalaete uyanmaktan bıktım. Bi de saatimi 6ya kuruyorum sabahları ama 5te uyanıyorum. Uyumak istiyorum ama yok. Ne yataktan kalkabiliyorum ne uyuyabiliyorum. Metabolizmam çok değişti benim...

melek bende 5 te uyanıyorum ne hikmetse. sonra uyuyabilirsem uyuyorum uyuyamassam 7 ye kadar ora dön bura dön. 1 gün bile sekmedi ama 2 haftadır böyle haftaiçi haftasonu aynı.

anneme sölüom iyi işde kalk namaz kıl diye kızıyor bana kaydirigubbakcemile2

he he valla bende aynıyım her gece sabaha doğru bı tuvalet faslımız var...
bu sabahta 5,30 da kaltık bebişimle....
artık gece su bile içmek istemıyorum ...
ama sanırım bu durum gittikçe daha da sıklaşacak...
;:))

Ya gerçekten ben çürüğe ayrıldım artık sanıyorum. Baş ağrısı, gece sık tuvalete kalkma, sinüzitim çok arttı yine; eğilemiyorum bile. Belim hemen ağrımaya hazır; bi eğilip iş yapmayayım yeter ki. Bel fıtığım var zaten, acaba normal doğum yapmama engel olacak mı bunu da çok merak ediyorum...

lila nasıl oldun
benin 2 gündür maşallahım var acıkıyorum istediğimi yiyorum dünya varmış:))) inşllh böyle devam eder artık
bi tek kahvaltıda zorlanıyorum

bende 5 te uyananlardanm ben memnunum ne guzel melekler bızı bebgımıze dua etmemız ıcın uyandırıyo

namaz vaktınde..:)

bozocum iyiyim şükür yani eskisine göre daha iyiyim ama illaki sabah bir posta aç karınla çıkarıcm yoksa gün boyu bulantım oluyor.
bu sabahta oldu şimdi rahatım.
artık yiyip içebiliyorum şükür mutfağada girbiliyorum koku duyarlılığım gitti sadece baş ağrılarım oluyor akşamları ona razıyım bulantı olmasında....

sana maşallah diyorum canım...
inşallah artık rahatlarsın sen hepimizden daha çok çektin çünkü...

kızlar bende bu ara pek gıremyrm nete yazı yazacak hal bulamıyrm yatyrm

normalde hapsıran bırı degıldım ama hamıle olalı her gun hapsıryrm cok ılgnc gelıyo bana..

usutmuyrm kesınlıkle ama sızde hapsıryr musunz benm gbı dıkkatnzı cekıyo mu

inşllh hepimiz rahatlarız
sabahları ben de kalkar kalkmaz çıkarıyorum o rahatlatıyor kahvaltıda zorlanıyorum
ee haftaya 3 aylık oluyoruz ne çabuk geçti boshayallersmile

aa sizinde mi kanıyor bende de kanama oluyor ara ara az da olsa demek sizde de oluyor ala ala enteresan dr gittiğimde sorayım bakalım ne diyecek.

selam kızlar nasılsınız 2li test sonucumuzu aldık herşey normalmiş 3 gündür kusmuyordum dün yine fenalaştım acile gittik 3 şişe serum taktılar bugün iiim çok şükür dün gece ewe geldikrten sonra hemen uyudum 1,5 2 saat sonra kalktım deli gibi acıkmışım benim ufaklık çoook aç oluyo böle durumlarda kokular hala kötü gelio bANA buarada birde migren çıktı başıma dün bebişimin cinsiyetinede bakmak istedi dr teyzemiz ama ufaklık çömelmişti göstermedi yani ayyy ne çok şey yazdım ben bea

aynen ben de acayip hapşuruyorum öyle grip felan da yok kuru kuru hapşuruyorum habire

kızlar doktor aradı beni biraz önce. ikili test sonucları iyi cıkmıs. 14.000 de 1 dedi.

gözün aydın canım, ben de dün görüştüm doktorumla. Değerler normal dedi ama kaç diye sormak aklıma gelmedi:) Ne zaman doktorumla görüşsem soracağım herşeyi unutuyorum yaa

ay bozocum dimiii 3 aylık olacakz nasipse..
ne zor geçti şu 3 ay inşallah sonraki aylarımız sıkıntısız geçer...

şeker pembe gözün aydı darısı bizim başımıza canım..
bu arada listemizde senin yaş eksik kaç yaşındasın hemen ekliyim söylede...

canım yaş 22 allahım inşallah hepimizin tüm testlerini ii çıkarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…