gözünaydın şeker pembe darısı bizim başımıza inşallah :)
Slm kızlar oku oku anca geldim..Şaka maka 3 aylık oluyoruz kızlar.Biz cumartesi 3 aylık oluyoruz.Bebişim her hafta 1 gün daha öne geçiyor.:lepi:
Ben iyice gün sayma moduna girdim yabilmiyorumkismile Hergün soruyorum eşime gitmene ne kadar kaldı diye:gitme: :gitme: :gitme:
Dünde o diyor oğlum tekme atarken babası duyamayacak mı diye:gitme:
Bu arada kız isteyen babacık artık eminim oğlum olacak diyor.bayanssulusmile
ayrınlılı ultrasonu bende merak ediyorum bu hafta sonu kısmetse 2 li test için gideceğim ozaman soracağım öğrenince size söylerim.saol canım diyorum ya inşallah hepimizinn tüm testleri ii çıkar 1ay sonra 3lü için gel dedi dr inşallah oda ii çıkarda rahatlARIM NEZAMAN AYRINTILI ULTRASONA BAKIOLAR
mrb kızlaarr,,,,
neler yapıosunuz?? bayadır giremiorum nete mide bulantısından kafamı kaldıramıorumdün doktora gittim mide bulantısı için 10 günde 2 kilo vermişimmm bebişler ii ama kilo vermiş olmama kızdı doktor ilaç verdi mide bulantısı için eğer bu da geçirmezse serum takıcam dedi offfffffff
bu arada doktor bana tarama testi ile ilgili bişi sölemedi. Kontrolüm 9 martta 11 haftalık olucak o zaman heralde o zaman tarama testi yapar bana diye düşünüyorum:)
aynu günüz bizde,
ayy kocan nere gidiyor askeremi mafoldumben
Evet canım yaaaaeyvahedigeldismile askere gidiyor nisanda:gitme:
Gitsinde çabucak gelsin.sürekli stres oluyordum,gidecek mi gitmeyecekmi diye.Hayır olur inş
Gitsinde çabucak gelsin.sürekli stres oluyordum,gidecek mi gitmeyecekmi diye.Hayır olur inş
Merhaba Eylül Anne Adaylarıı a.s.
Bende epeydir giremedim nete... Geçen hafta düşük tehlikesi oldu.. Dr 1 hafta istirahat verdi. Hep yattım evde.. Çok şükür şimdi iyiyim. Ctesi rutin kontrol var.. 10 haftalık oluruz o zamana.. ellerini ayaklarını sayıcaz dedi dr.. çok heyecanlıyım.. 2 li test daha sonra yapılıyor değil mi?
Sizler nasılsınız? Geçmişi okuyamıyorum. Çoookkk uzun... Ne var ne yok? Lila geçti mi sıkıntıların? Melek senin bulantılar geçti mi?
çok geçmiş olsun canım, dikkat et
evet canım yaaaaeyvahedigeldismile askere gidiyor nisanda:gitme:
Gitsinde çabucak gelsin.sürekli stres oluyordum,gidecek mi gitmeyecekmi diye.hayır olur inş
merhaba eylül anne adaylarıı a.s.
Bende epeydir giremedim nete... Geçen hafta düşük tehlikesi oldu.. Dr 1 hafta istirahat verdi. Hep yattım evde.. çok şükür şimdi iyiyim. Ctesi rutin kontrol var.. 10 haftalık oluruz o zamana.. Ellerini ayaklarını sayıcaz dedi dr.. çok heyecanlıyım.. 2 li test daha sonra yapılıyor değil mi?
Sizler nasılsınız? Geçmişi okuyamıyorum. çoookkk uzun... Ne var ne yok? lila geçti mi sıkıntıların? melek senin bulantılar geçti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?