Merhaba Eylül Anne Adaylarıı a.s.
Bende epeydir giremedim nete... Geçen hafta düşük tehlikesi oldu.. Dr 1 hafta istirahat verdi. Hep yattım evde.. Çok şükür şimdi iyiyim. Ctesi rutin kontrol var.. 10 haftalık oluruz o zamana.. ellerini ayaklarını sayıcaz dedi dr.. çok heyecanlıyım.. 2 li test daha sonra yapılıyor değil mi?
Sizler nasılsınız? Geçmişi okuyamıyorum. Çoookkk uzun... Ne var ne yok? Lila geçti mi sıkıntıların? Melek senin bulantılar geçti mi?
canım yaa, allah bi daha göstermesin. Onu ben de yaşamıştım, burda da yazdım hatta. Bebişlerimizin kısmeti varsa öyle ya da böyle gelecekler dünyaya. Tabii ki dikkat etmek gerekiyor, benim bulantılarım bitti çok şükür,12. Haftadan sonrası çok güzel. Ama sinüslerim çok dolu olduğu için sanırım başağrısı çekiyorum.
ayy lapacı gelmiş.
nerelerdesin şekerim özlettin :)büyük geçmiş olsun canım şimdi iyi olmana sevindim.
maşallah listemize herkesin güzel gidiyor Allahım böyle sürmesini nasip etsin...
iyiz canım ne olsun bulantılarım hafifledi sayılır artık daha rahatım sabahları hariç o da normalmiş zaten.5 martta tarama testine gideceğim inşallah buradaki herkesin gibi benim sonuçlarımda güzel çıkar..
hatta inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz...
çok geçmiş olsun lapaci canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah.
Canım yaa, Allah bi daha göstermesin. Onu ben de yaşamıştım, burda da yazdım hatta. Bebişlerimizin kısmeti varsa öyle ya da böyle gelecekler dünyaya. Tabii ki dikkat etmek gerekiyor, Benim bulantılarım bitti çok şükür,12. haftadan sonrası çok güzel. Ama sinüslerim çok dolu olduğu için sanırım başağrısı çekiyorum.
canım çok geçmiş olsun geçen hafta bizde ufak bi sıkıntı atlattık bisede dr yatak dedi ama ne kötü oluyor insan bebişimi görene kadar hep ağladım şimdi aklıma geldi ya yine bi fena oldum görünce hıçkıra hıoçkıra ağlamaya başladım bebişte yüzünü kapattı ben sakinleşince takla üstüne takla attı görmen lazımdı allahım hepimizin yawrularını bağışlasın bizlere
hayırlısı olsun.. allah kavuştursun şimdiden....
Sağlıkla gitsin gelsin, bebeğin dünyaya geldiğinde daha çok ihtiyacınız olacak babaya. Rabbim daha uzun ayrılıklar vermesin...
canımmm allahıom hayırlarla gelmesini nasip etsin babişkonuz sağlıcakla gelsin benimkide yakışıklı oğlum diyor ama laf aramızda kız isimleri arıyor deli gibi anlamadım ne istiyor dün benim sıpa oturmasaydı öğrencektik ne güsel üsüldüm ya göremedik die
hayırlarla kavuş inşallah kocanada bebeğinede. Bende bekledim asker yolu. bak seninle bekleyen biri daha olacak işde ne güzel.üzülmeolumunekankayizsmile
Merhaba Eylül Anne Adaylarıı a.s.
Bende epeydir giremedim nete... Geçen hafta düşük tehlikesi oldu.. Dr 1 hafta istirahat verdi. Hep yattım evde.. Çok şükür şimdi iyiyim. Ctesi rutin kontrol var.. 10 haftalık oluruz o zamana.. ellerini ayaklarını sayıcaz dedi dr.. çok heyecanlıyım.. 2 li test daha sonra yapılıyor değil mi?
Sizler nasılsınız? Geçmişi okuyamıyorum. Çoookkk uzun... Ne var ne yok? Lila geçti mi sıkıntıların? Melek senin bulantılar geçti mi?
inşallah kolay olur kızlar,sağolun.Daha fazla düşkün olmaya başladım eşime.Hep yanımda olsun istiyorumŞeniz.Gittiğinde ne yapacağım hiç bilmiyorumbilmiyorumkismile
bende öyle kızlar paranoyak oldum resmen sürekli yanımda olsun ve sevkat göstersin istiyorum biraz sesini yükseltince aglamaya baslıyorumİpekÇİm hamİlelİkte sanırım bÖle oluyo bende daha bİ dÜŞkÜn oldum eŞİme annemlerde kalıyorum Şuanda sesİnİ duyunca bİle aĞlıyorum
kızlar birde cikolata yiyp gidin o zamanda hareketleniyorlar
canım bende baş ağrısı şikayeti ile gittim migren dedi dr dikkat et ne olur ne olmaz emi
Çok geçmiş olsun lapacı...Allah bir daha yaşatmasın
kızlar birde cikolata yiyp gidin o zamanda hareketleniyorlar
Kızlar aklıma bİŞey geldİ bİraz daha bÜyÜdÜkten sonra karınlarımız acaba dİyorum ŞÖle 5 aylık fln olunca İstanbulda olanlar yanİ buluŞsakmı naapsak
canım bende baş ağrısı şikayeti ile gittim migren dedi dr dikkat et ne olur ne olmaz emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?