2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım yaa, Allah bi daha göstermesin. Onu ben de yaşamıştım, burda da yazdım hatta. Bebişlerimizin kısmeti varsa öyle ya da böyle gelecekler dünyaya. Tabii ki dikkat etmek gerekiyor, Benim bulantılarım bitti çok şükür,12. haftadan sonrası çok güzel. Ama sinüslerim çok dolu olduğu için sanırım başağrısı çekiyorum.

canım bende baş ağrısı şikayeti ile gittim migren dedi dr dikkat et ne olur ne olmaz emi

çok geçmiş olsun lapaci canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

çok sağolun kızlar... allah kimseye yaşatmasın... 2 kez kanama oldu.. hastaneye gidene kadar kalbim duracaktı =(

lilacım.. çok sevindim geçmesine... artık herşey yoluna girer inş...

çok sağolun kızlar... inşallah geçmiştir..bir daha olmaz.. ctesi bebişi görürsem çok mutlu olucam =)))) ayy acaba hareketlenmişmidir benimkide? şeker pembe kaç haftalıktın sen o zaman? hep aynı hareketsiz görüntüsünü görüyoruz ultrasonda... ellerini ayaklarını görücez bu sefer dedi dr.. çok heyecanlıyım... bebişi görmek istiyorum belirgin bir şekilde =) hareketlerini izlemek istiyorum =)

hayırlısı olsun.. allah kavuştursun şimdiden....

Sağlıkla gitsin gelsin, bebeğin dünyaya geldiğinde daha çok ihtiyacınız olacak babaya. Rabbim daha uzun ayrılıklar vermesin...

hayırlarla kavuş inşallah kocanada bebeğinede. Bende bekledim asker yolu. bak seninle bekleyen biri daha olacak işde ne güzel.üzülmeolumunekankayizsmile

inşallah kolay olur kızlar,sağolun.Daha fazla düşkün olmaya başladım eşime.Hep yanımda olsun istiyorumŞeniz.Gittiğinde ne yapacağım hiç bilmiyorumbilmiyorumkismile

Lapacı canım 12+2 gÖrÜnÜyorduk usgde ozaman dr karnmıma usgyı bastırıp Çekınce oynadı benımkı 10,haftada hareketlenmeye baŞlıo drundan ıste usgyı hafıften bastırıp Çeksın oynuo ozaman benımkı taklaalr atıp kendı eksenınde dÖnÜyo:) Öle tatlıkı anlatamamm belkı Şanslıysan en azından aĞız hareketını fılan gÖrÜrsÜn yada parmaĞını emerken

ıpekÇım hamılelıkte sanırım bÖle oluyo bende daha bı dÜŞkÜn oldum eŞıme annemlerde kalıyorum Şuanda sesını duyunca bıle aĞlıyorum

Geçmiş olsun canım.Seni çok iyi anlıyorum.Ne heyecanlı değil mi büyüdüğünü görmek.O minicik elleri ayakları Şeniz

Kızlar aklıma bıŞey geldı bıraz daha bÜyÜdÜkten sonra karınlarımız acaba dıyorum ŞÖle 5 aylık fln olunca ıstanbulda olanlar yanı buluŞsakmı naapsak

inşallah kolay olur kızlar,sağolun.Daha fazla düşkün olmaya başladım eşime.Hep yanımda olsun istiyorumŞeniz.Gittiğinde ne yapacağım hiç bilmiyorumbilmiyorumkismile

İpekÇİm hamİlelİkte sanırım bÖle oluyo bende daha bİ dÜŞkÜn oldum eŞİme annemlerde kalıyorum Şuanda sesİnİ duyunca bİle aĞlıyorum
bende öyle kızlar paranoyak oldum resmen sürekli yanımda olsun ve sevkat göstersin istiyorum biraz sesini yükseltince aglamaya baslıyorum

Ayy kızlar Allah kavuştursun ne diyeyim içim bir tuhaf oldu valla. sağlıkla gitsin sağlıkla gelsinler inşallah.

canım bende baş ağrısı şikayeti ile gittim migren dedi dr dikkat et ne olur ne olmaz emi

Ahh ahh baş ağrısı demeyin, biraz aç kalırım ağrır, yazın güneşe çıkarım ağrır, az uyurum ağrır, çok uyurum ağrır. Düzensizliği hiç sevmez. Benimki de migrene benziyor. Bikaç senedir var bu, geçici ilaç falan bugünlere geldik...

kızlar birde cikolata yiyp gidin o zamanda hareketleniyorlar

ilk defa böyle bişey duydum hafta sonu dr a giderken yiyeyim bakalım hareketlilik görecekmiyim bebişimdeyerimseniben

Kızlar aklıma bİŞey geldİ bİraz daha bÜyÜdÜkten sonra karınlarımız acaba dİyorum ŞÖle 5 aylık fln olunca İstanbulda olanlar yanİ buluŞsakmı naapsak

Neden olmasın canım.

kızlar ben hamilelik konusunda çok bilgisizim.... siz birşeyler kullanıyormusunuz? çatlak olmasın diye..vs.. yada ne bileyim göğüsler büyüdü ne yapıyorsunuz? emzirme sütyeni falan ne zaman alınır... şu an neler yapıyorsunuz?
biraz pantolonlarım sıkmaya başladı ctesi günü kendime kıyafetler alıcam.. birde bebe yağı aldım karnımı yağlıyorum.. başkada birşey yaptığım yok... tavsiyeleriniz varmı?

dün gece mide bulantısından ve karnımın sancısından uyuyamadım yaa bu bebiş çokmu yaramazlık yaptıki anlamadım sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…