2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese iyi akşamlaarr opuyorumnanaktan
hayırlı kandiller
rabbim dualarımızı kabul etsin bu güzel gecede

Kızlar dr dan geldim bebeğimi gördüm çoookkkkk güzeldi.Maşşallah yavruma kıpır kıpırdı ilk önce uyandıramadık zorla uyandı sonra bir başladı hareketlenmeye muhteşemdi Allahım nazardan saklasın bütün bebeklerimizi.10 martta 2 li test için çağırdı dr.

melekcım ben sımır test yaptırdım ve yaralarım varmıs

hamıle olmasaydım yakılacaktı

o yuzden ıltıhap var ve akıntım sarı pütürlü sankı yesıl gbı de gelıyo bazen

Kız pembişş aynı anlattığın gibi benim de, sarı, pütürlü ve yeşil yeşil. Off çok canım yanıyo tuvalette temizlenirken bile. Hamilelikten önce de biraz vardı. İlişkide çok canım yanıyordu. Kesin yara var bende de yaa, hamilesenağlamalikte tedavi edilmeden bırakılırsa sorun olur mu??

hadi ya.Ben daha tıfılmışım ayol 18deyim

AMA bi süre sonra yavşlamaya başlıyosun...çünkü ona adamakıllı bir zaman gerkıyor çalışıyorsan o zmaanı bulamayabilirsin canım...
bide level atlaman zorlaşıyor...
ben uzun zamandrı 30 larda sürünüyorum resmen:)))

Oyyy kuzuuuum uyuyodu demek, uyusunda büyüsün :))) Gözün aydın canım inşallah ikli testin de güzel çıkar:CüvCüv:

maşallah arkadaşım gözün aydın :)

cnm ben ılıskı sırasında sızı ve ates gbı bır hıs hısssettım ve hemen dr gıttım

ıdrar testı yapar sanmıstım ama alttan muayıne ettı ve ben bu muayıne seklıne kendımı alıştrmadan gıttgm ıcın cok kasıldım

ıkı gun bacaklarım agrıdı..

cok yaran var test sonucuna gore yaktır dedı... cok uzuldum masadan kalktım kan verdım

aynı zaamanda hamıle mıyım dıye de (adetten bır gun onceydı) suphem vardı

hamıleydım yaralarım yuzunden dr cook korkuttu ve hamıle olduguma uzulmustum nerdeyse

3 gun sevınemedm baska dr a gıttım dogumdan sonra 3 ay gectıkten sonra halledılır dedı

gecen doktoruma soyledm vajınal teblet verdı 6lı ama pek degısıklık yok

bence sende gorun ben tablet kullanmasam dedım dr kullanmam gerektgını ısrarla soyledı

Rabbım sıfa versn cnm bence gorun onemlıymıs

Maşallah
Ne kadar mutlu oluyor insan görünce ahhha ahh şu 6 ay nasıl geçecekbilmiyorumkismile

once muayıne olmaya hazırlıklı ol cnm muayıne de bır sey yok da ben coooook kasıldım dr da sert davrandı o yuzden kasldım

muyıne ol bak bakalım gercekten sıkıntın ne?

tablette bır sey yok:))) komık oluyo yerlestırırıken :)

Oyyy kuzuuuum uyuyodu demek, uyusunda büyüsün :))) Gözün aydın canım inşallah ikli testin de güzel çıkar:CüvCüv:

inşallah canım ya.ayy insan kıyamıyor hem hareket edişini görmek istedim hem de dr un uyandırmasına kıyamadım.Ama benim için çok önemliydi çünki geçen sene bugün düşük yapmıştım.Bir sene sonra bugün çokkk mutlu oldum Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…