melekcım ben sımır test yaptırdım ve yaralarım varmıs
hamıle olmasaydım yakılacaktı
o yuzden ıltıhap var ve akıntım sarı pütürlü sankı yesıl gbı de gelıyo bazen
hadi ya.Ben daha tıfılmışım ayol 18deyim
Kızlar dr dan geldim bebeğimi gördüm çoookkkkk güzeldi.Maşşallah yavruma kıpır kıpırdı ilk önce uyandıramadık zorla uyandı sonra bir başladı hareketlenmeye muhteşemdi Allahım nazardan saklasın bütün bebeklerimizi.10 martta 2 li test için çağırdı dr.
Kızlar dr dan geldim bebeğimi gördüm çoookkkkk güzeldi.Maşşallah yavruma kıpır kıpırdı ilk önce uyandıramadık zorla uyandı sonra bir başladı hareketlenmeye muhteşemdi Allahım nazardan saklasın bütün bebeklerimizi.10 martta 2 li test için çağırdı dr.
11.cı haftada ıkılı test yapılır mı
maşallah arkadaşım gözün aydın :)
Kız pembişş aynı anlattığın gibi benim de, sarı, pütürlü ve yeşil yeşil. Off çok canım yanıyo tuvalette temizlenirken bile. Hamilelikten önce de biraz vardı. İlişkide çok canım yanıyordu. Kesin yara var bende de yaa, hamilesenağlamalikte tedavi edilmeden bırakılırsa sorun olur mu??
Oyyy kuzuuuum uyuyodu demek, uyusunda büyüsün :))) Gözün aydın canım inşallah ikli testin de güzel çıkar:CüvCüv:
Maşallah
Ne kadar mutlu oluyor insan görünce ahhha ahh şu 6 ay nasıl geçecekbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?