2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar ve hayırlı kandiller...
uyku düzenim alt üst geçe uyuyamıyorum yeni kalktım başım ağrıyor.
neyse bi kahvaltı yapıp geleyim ben...

ya bu gün kim 2li tarama testine gidecekti bizden kafam hiç yerinde değil valla...
listeye ekliyim hemen...

ya ben kabus gibiyim ilmek dahi atamıyorum:hulya:

benim 2 hafta öncesine kadar şiddetli derecede vardı.
sanırım hamileliğimizin ilk dönemlerinden olsa gerek.
şu an daha rahatım kalmadı şükür...

Allahım bebek patiğine bak yaaa inşanın nasıl içi gidiyo..
eline emeğine sağlık canım...

arkadaşlar buraya üye olduğum ve sizi tanıdığım için çok mutluyum. aynı dönemleri yaşayıp ta benzer yada birbirimizden farklıda olsa yaşadıklarımız, enazından görmesekte destek olmak çok güzel bir duygu. Bu dönemlerimizde bizi bizden başkası anlayamazzemuszemushergün bişeyler öğreniyoruz kendi tecrüblerimiz gördüklerimiz yaşadıklarımızla. Başkalarına soramadığım yada soracak birini bulamadğım çevremde birçok konuyu burda sizler sayesinde bilgi edindim. ıyiki varsınız kızlar.vereliniortak çalışma iş ortamı nedeniyle sohbetlerinize çok dahil olamasamda elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum sizleri:)

Çok doğru söylüyosun canım. Aynı hislerdeyim. Rabbim hepimizi korusun.:1hug:

selam kızlar...a.s.
herkeze hayırlı kandiller...inş herkezin duaları kabulolur bugün...

buarada o patiklere bayıldım ne şirinmiş öyle..ben hiç beceremem örgü dantel falan ..ama çok beğendim güle güle giysin bebişler...

sevecen dualar çok güzel allah kabuletsin canım...benim bunları yapmam çok zor ama aklıma geldikçe içimden bende dua ediyorum elimden geldiğince..allah kabuletsin hepimizin dualerını..ama akşam neden aynaya bakılmıyor ben onu anlamadım ben aynaya bakmazsam çatlarım vallakaydirigubbakcemile3

melekcım ben sımır test yaptırdım ve yaralarım varmıs

hamıle olmasaydım yakılacaktı

o yuzden ıltıhap var ve akıntım sarı pütürlü sankı yesıl gbı de gelıyo bazen

al benden de o kadar suray... kaydirigubbakcemile5
bende aynı senin gibiyim.. aklım hep burada.. çok katılamıyorum işten dolayı.. ama buradaki sohbeti çok seviyorum :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…