- 10 Temmuz 2009
- 609
- 0
- 96
ne hamaratsınız anam yaaaaaa
:)) ah beni gelip görsen canım hamaratlık kim ben kim annem zamanında derdi gel kızım öğren kızım dinleyen kim iş başa düştü öğrendik :)) bi tane olsun kendi yaptığım olsun istedim :hulya::hulya:
ya ben kabus gibiyim ilmek dahi atamıyorum:hulya:
kızlar akıntınız varmı?
kızlar akıntınız varmı?
kızlar akıntınız varmı?
benım yaralarımdan dolayı akıntım var
vajınal tablet kulalndım ama yıne aynı
arkadaşlar buraya üye olduğum ve sizi tanıdığım için çok mutluyum. aynı dönemleri yaşayıp ta benzer yada birbirimizden farklıda olsa yaşadıklarımız, enazından görmesekte destek olmak çok güzel bir duygu. Bu dönemlerimizde bizi bizden başkası anlayamazzemuszemushergün bişeyler öğreniyoruz kendi tecrüblerimiz gördüklerimiz yaşadıklarımızla. Başkalarına soramadığım yada soracak birini bulamadğım çevremde birçok konuyu burda sizler sayesinde bilgi edindim. İyiki varsınız kızlar.vereliniortak çalışma iş ortamı nedeniyle sohbetlerinize çok dahil olamasamda elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum sizleri:)
Çok doğru söylüyosun canım. Aynı hislerdeyim. Rabbim hepimizi korusun.:1hug:
arkadaşlar buraya üye olduğum ve sizi tanıdığım için çok mutluyum. aynı dönemleri yaşayıp ta benzer yada birbirimizden farklıda olsa yaşadıklarımız, enazından görmesekte destek olmak çok güzel bir duygu. Bu dönemlerimizde bizi bizden başkası anlayamazzemuszemushergün bişeyler öğreniyoruz kendi tecrüblerimiz gördüklerimiz yaşadıklarımızla. Başkalarına soramadığım yada soracak birini bulamadğım çevremde birçok konuyu burda sizler sayesinde bilgi edindim. İyiki varsınız kızlar.vereliniortak çalışma iş ortamı nedeniyle sohbetlerinize çok dahil olamasamda elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum sizleri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?