kızlar akıntınız varmı?
melekcım ben sımır test yaptırdım ve yaralarım varmıs
hamıle olmasaydım yakılacaktı
o yuzden ıltıhap var ve akıntım sarı pütürlü sankı yesıl gbı de gelıyo bazen
kızlar mrb, ben 2 gündür Farmville oynuyorum. takıntı oldu bende. oynayan var mı?
kızlar mrb, ben 2 gündür Farmville oynuyorum. takıntı oldu bende. oynayan var mı?
evde olsam neler yapıcam da.. işte olunca ancak foruma ara sıra göz atabiliyorum başkada bişi yapamıyorum =(
ben ilk çıkığında oynuyordum sonra bıraktım saatlerce insanı esir alıyor çok sıkıldım ....birde zamanı var takip etmek zorundasın falan çok bilgisayara kilitliyor sinirimi bozdu bidahada girmedim canım...
dogru diyorsun canım. resmen bagımlılık yapıyor. simdi cilekler olmustur diye düşünüyorum :)
Ayyy cnm yaaa bağımlıklık yapıyor. bi ara eşim sürekli oynuyodu cinnet geçircektim gece ne zaman uyansam başında şifrelerini bildiğimden değiştirdim şifresini ben 1 hafta giremedi mahsüllerim çürüdü diye ne surat yaptı bana... sempatiksalakcinni Sonra öecbur verdik tabi şifreyi.. Birde çiftlik büyüdükçe bilgisayarı kilitliyor hiç işlem yapamıyorsun. Bizimki şuan çöktü aslında format atabilirim ama mahsus yapmıcam girmesin diye.
:)))) resmen sanal mutluluk yasıyoruz. sehirdeki köy hayatını tadma yolları... :)))
muhabbet farmvilla he :)
çok kota yiyiyor eğer sınırlıysanız bir kere daha düüşünün oynamayı.
ya benim başağrılarım çoğaldı hergün ağzı çekiyorum şimdide ya
:)))) resmen sanal mutluluk yasıyoruz. sehirdeki köy hayatını tadma yolları... :)))
ben oynuyorım 37.leveldeyım
ben oynuyorım 37.leveldeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?