2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar mrb, ben 2 gündür Farmville oynuyorum. takıntı oldu bende. oynayan var mı?

kızlar akıntınız varmı?

Akıntı bende de çok fazla.Gerçi bu yeni bir durum değil.Hayatımın her döneminde vardı.Geçen yaz bir ara fitil kullanmıştım bir ara geçmişti ama sonra yine aynı.Rahatsız ediyor çoğu zaman ama çözüm bulamadım

melekcım ben sımır test yaptırdım ve yaralarım varmıs

hamıle olmasaydım yakılacaktı

o yuzden ıltıhap var ve akıntım sarı pütürlü sankı yesıl gbı de gelıyo bazen

Bende de yara vardı ilk evlendiğim zaman ,,, bolll akıntılı bir dönemdi , belimde ağrıyordu ,kasıklarımda , hatta ilişkiye bile giremıyorduk zavallı kocam 7-8 ay benım nazımı çekti...tabi bende hiç istekli değildim kabus gibi geliyordu can acısından , sonra doktora gittim ilk defa tabiki.... doktor geniş bir yaran var yakmalıyız dedi..
ve yaktı çok şükür kurtuldum... aslında çocuğu olmayan bayanlarda daha çok dondurmayı tercıh ederlermiş ama benimki yakmıştı...
Allahtan hamile kalmamda sorun çıkmadı...

kızlar mrb, ben 2 gündür Farmville oynuyorum. takıntı oldu bende. oynayan var mı?

ben ilk çıkığında oynuyordum sonra bıraktım saatlerce insanı esir alıyor çok sıkıldım ....birde zamanı var takip etmek zorundasın falan çok bilgisayara kilitliyor sinirimi bozdu bidahada girmedim canım...

Haftalara göre aylık hesaplama

1-6 hafta = 1 aylık hamilelik
7-10 hafta = 2 aylık hamilelik
11-14 hafta = 3 aylık hamilelik
15-18 hafta = 4 aylık hamilelik
19-22 hafta = 5 aylık hamilelik
26-26 hafta = 6 aylık hamilelik
27-31 hafta = 7 aylık hamilelik
32-35 hafta = 8 aylık hamilelik
36-40 hafta = 9 aylık hamilelik

dogru diyorsun canım. resmen bagımlılık yapıyor. simdi cilekler olmustur diye düşünüyorum :)

Ayyy cnm yaaa bağımlıklık yapıyor. bi ara eşim sürekli oynuyodu cinnet geçircektim gece ne zaman uyansam başında şifrelerini bildiğimden değiştirdim şifresini ben 1 hafta giremedi mahsüllerim çürüdü diye ne surat yaptı bana... sempatiksalakcinni Sonra öecbur verdik tabi şifreyi.. Birde çiftlik büyüdükçe bilgisayarı kilitliyor hiç işlem yapamıyorsun. Bizimki şuan çöktü aslında format atabilirim ama mahsus yapmıcam girmesin diye.

Bu arada kızlar akıntı iltihaptan olabilir ayaklarınızı sıcak tutmaya çalışın. Ben sadece çok su içiyorum ve tuvalete gidiyorum Bazeı geceler iki kere bile gittiğim oluyor.

dogru diyorsun canım. resmen bagımlılık yapıyor. simdi cilekler olmustur diye düşünüyorum :)

Bende oynuyorum canım.Ablamdan kaptım bende.Hoşuma gidiyor ama...
Eşimle beraber bakıyoruz bazen.Saatlerini ve ekeceğim şeyleri uygun zamana göre ayarlıyorum.Hatta ben bakamazsam ablamda şifrem var o bakıyor sağolsunaklinialirimsmile

muhabbet farmvilla he :)
çok kota yiyiyor eğer sınırlıysanız bir kere daha düüşünün oynamayı.

ya benim başağrılarım çoğaldı hergün ağzı çekiyorum şimdide ya

:)))) resmen sanal mutluluk yasıyoruz. sehirdeki köy hayatını tadma yolları... :)))

muhabbet farmvilla he :)
çok kota yiyiyor eğer sınırlıysanız bir kere daha düüşünün oynamayı.

ya benim başağrılarım çoğaldı hergün ağzı çekiyorum şimdide ya

Canım benim migrenim için annem vermişti ama sen bir araştırıp kullan istersen.Malum ilaç kullanamıyoruz.Biberiye otu hergün çay gibi demleyip bir bardak içiyorsun.
Dediğim gibi hamilelik dönemi için araştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…