2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MOPSY ne güzel değilmi hiç odadan çıkası gelmiyor insanın doktor bıraksa akşama kadar izlenir.boshayallersmile

kızlar ben pazara gidiyorum canım çok mantar çorbası çekti ama hazır kullanmak istemiyorum mantar alıcağım ve ilk kez mantar çorbası yapacağım:)))

şekerpembe yok canım.. internetinde problem varmış...
sen nasılsın? nasıl gidiyor? bir sıkıntın var mı?

cnm çok şükür bi sıkıntımız yok
haftaya ctesi ikili teste gidicez onun heyecanı var sadece
sen nasılsın meleğin nasıl

MOPSY ne güzel değilmi hiç odadan çıkası gelmiyor insanın doktor bıraksa akşama kadar izlenir.boshayallersmile

cnm sen şu yaptırdığın pantolonların resmini koyarmısın müsait bi zamanda
belki bende yaptırırım çünkü ben kalktım erzuruma gittim hiçbişey bulamadım malesef
bi tane gördüm pantolon 99 lira çok geldi bana
alamadım

fotoğraf makinam kardeşimde getirdiğinde çeker koyarım tabi. ama gözden çıkardığın bi pantolonu götür dene çok maliyetli bişi değil.
belki benim götürdüğüm terzi gibi yapamaz belki ondan daha güzel belki çirkin yapar.
bende öyle yaptım çünkü 1 tanesini verdim baktım yapabiliyo 2 tane daha verdim. kaydirigubbakcemile5
hamile pantolonu yapılacak dersen anlıyolar zaten onlar gösteriyo bile.

selam kızlar bizde bugün 2li testimizin sonucunu alıcaktık ama sistemlerinde sorun varmış yarına kaldı
yarına randevu aldım bebişimide görürüm bi bahaneyle
daha geçen hafta görmüştüm bebişimi
zorla çikolata yiycem ben de hareketlensin açsın bacaklarını :))))

12. haftaya girmişin bozocum bulantılar azaldımı bari?

cnm çok şükür bi sıkıntımız yok
haftaya ctesi ikili teste gidicez onun heyecanı var sadece
sen nasılsın meleğin nasıl

bizde iyiyz çok şüküürrrrr.... hiç bir sıkıntımız yok bebişimle....
benimde 2 hafta sonra 2li testim var.. bende heyecanla gün sayıyorum =)

Mopsy cok güzel haberler almıssın canım. gözün aydın. bence senin erkek olacak
aaa gerçektenmizemuszemus
bende hep erkek hissediyordum aslında ama bugün kız hissettim sanki doktor ağzından kız bu diyecek zannettim:ecrin_bebek:hayırlısı olsunda allahım ense kalınlığı falan normalmiş ya başka bişi istemem sağlıkla olsun inşallah...
mopsy gözün aydın... kıpır kıpır demekki senin ufaklık =)
bende görsem şöyle hareketlerini yaa.. her gittiğimde ultrasonda hareketsiz bir siyah karartı görürüyorum hepsi bu =((
bende öyle görüyordum canım net değildi yanii..ay busefer ultrasonu koyar koymaz şak çıktı..nasıl büyümüşş....seninde 12. haftanda öyle olacak çok şaşırıyor insan....daha öncekilerde öyle duruyordu şimdi zıp zıp atlayıp duruyor çok enteresan yaa...maşşallahh bebişlerimize:ecrin_bebek:

canım renklide her gittiğimizde gösteriyor aslında ama renklide pembemsi bişi yani.....öyle çok farklı birşey değil gibi geliyor bana

12. haftaya girmişin bozocum bulantılar azaldımı bari?

bulantı oluyor
1 haftadır kusmuyordum dün kustum ama o benim suçum kızartma türünü çok yedim hoşuma gitti deli gibi yemişim ağır geldi çok bulantı yaptı

harika birşey yaa...cdye çekti ya takıp takıp izleyesim var ama işyerindeyim kaydirigubbakcemile3akşam artık......

kızlar ben pazara gidiyorum canım çok mantar çorbası çekti ama hazır kullanmak istemiyorum mantar alıcağım ve ilk kez mantar çorbası yapacağım:)))

ohh afiyetolsun canım.yapta güzel olursa bize tarifini verirsin bende bilmiyorum yapmayıaklinialirimsmile

Benim de çok az çıktı ama benimki de göbek bebek değil daha:)

benim göbek çok çıktı artık herkez anlıyor cinsiyeti bellimi diye soruyorlar...
buarada 69 kg olmuşum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
off napcaz bu kiloları yaaa...allahtan biraz boyum varda ama gidişatkötükedihüsokötükedihüso
ay sağlıkla olsunlarda ama kiloda çok iyi değil yani bi düzene girmem lazım valla...
buarada ben diz hizası elbise aldım çok şeker duruyor..hamile elbisesi değil ama bunlar baya bi idare eder..son aylarda artık büyük bedenlere takılırız...
hamile kıyafetleri çok devasal geliyor bana kafama göre bulamadım..lcw ise hiç güzel değil yani hiç beğenmedim..ben şöyle güzel elbiseler isytiyorum..çuval gibi pantolonları koymuşlar kumaşlarıda kazık gibi yani...bişeye benzetemedim ben:1ninca::1ninca::1ninca:

cnm burdaki terziler paça bile yapamıyor
benim bi komşum anlıyor dikişten biraz belki resimden anlarsa ona yaptırayım dedim cnm
resimleri beklicem

bizde iyiyz çok şüküürrrrr.... hiç bir sıkıntımız yok bebişimle....
benimde 2 hafta sonra 2li testim var.. bende heyecanla gün sayıyorum =)

ah cnm inş güzel sonuçlarla gelirsin
bu arada haberin vardır belki bafo da hamile

ben bi tane kot aldım tamamen lastik beli rahat yani 30 beden aldım daha çok kilo almamışım zayıflamşım bile

ah cnm inş güzel sonuçlarla gelirsin
bu arada haberin vardır belki bafo da hamile

innşşaallaahhh
ayy sadece bafo mu?? ayseeelllll bitan.... onlarda hamilee.. vallahi çok sevindiimmm hepsi içindeee..... sıra diğer kızlarda =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…