2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de hiç alttan bakmadı kızlar keseyi de kalp atışınıda normal usg de gördü :) ikili testt napar bilmiorummm:????

geçmişi okuyordum kızlar
soonuçları ii çıkan arkadaşların gözü aydın darısı hepimizin başına inş

Kızlar ikili test sonuçları temiz çıkanlara çok sevindim darısı henüz yaptırmamış olanlaraboshayallersmiledua edin kızlar:1rolleyes:

Kızlar ikili test sonuçları temiz çıkanlara çok sevindim darısı henüz yaptırmamış olanlaraboshayallersmiledua edin kızlar:1rolleyes:

hepimizin temiz çıkar inşallah.opuyorumnanaktan

kızlar bugün katılamadım doğru dürüst, halsizim ve mdiem kötü yine. tam bitti diyorum 13. haftaya giriyorum ama geçmiyor bi türlü ya.

kan hapını falan içmedim bugün belki ağır geliyordur die ama aynı .

canım yaaa çok kötü bişi şu kusmalarımız bi bitseydi hayırlısıyla...
bid bişi sorucam şu kan hapı vitamin fln doktorum vrmedii banaaa yaa neden vermedi herkes kullanıoooo... bi de benim ikizz iki kere kullanmam gerekiooo ne zamandan beri kullanıosun kan hapını??

Tekrar meaba kızlar, evi topladım, süpürdüm. Geldim. Yine de iş bitmedi. Wc banyo var. Tezgahın üstü full, blaşıkları makineye kaldırıp yemek yapıcam daha offff. Keşke haftalık bi kadın alabilsem ama bebiş gelince masraf 2 katına çıkar di mi?? Ya ben de cinsiyeti çok merak ediyormeyvahedigeldismile

merhaba melekcim kolay gelsinnnn benimde yapılcak birsürüüü işim var yarın misafr gelicek kendime yemek yapasım yokken kaç çeşit hazırlıcam offff kafamçokkarıştı

merhaba melekciğim nöbeti sana devrediyorum sırnaşık şey çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar yarın görüşürük.:jeyyar:

Bitterim nerelerdesin sen, denk gelmiyoruz hiç. ınşallah iyisindir. Sraycım mesain bitti demek, ne güzel. Şeniz
Bitterim bana yarın kayınvalidem gelecek memleketten. O yüzden çok inceliyorm lülülülülülü
Ama misafir gelmesi iyi oluyor, ev temizleniyo mis gibi hihoyyyt

valla benden kan testi idrar testi flan istemişti onun sonucuna göre eksik çıkan değerlere göre verdi. belki sende eksik olan yoktur. bi sor bakalım doktoruna.

Bana kan tahliline göre değil, rutin olarak verdi. Ama benim yüzüme bakınca rengimden belli olyor nelere ihtiyacım olduğu:umursamaz:

offffff ya ne zor bu ev işiiiallah yardım etsin tatlımmyerimseniben
ben çalışırken kadın geliodu oh rahattı şimdi çalışmıorum die çağırmıorum kadın ama bebekler olunca(çalışmaya tekrar başlıcammm inşş)) yatılı bi kadın almayı planlıorum bakalım bence asıl bebekler olduktan sonra kadına ihtiyacın olucak masraflarr fln o zaman gözüne görünmezzhihoyyyt

gözünaydın melekcimm kaynanan ne var ne yok toplar getirir artık sana sempatiksalakcinni benm kaynanamda beni bekliyo dörtgözle ama eşim göndermiyooooo bilmiyorumkismile çok sıkıldım burda kafamçokkarıştı

Yatılı alma fikri fena değil ama evimde yabancı istemem Gamzecim yaa, düşünmek lazımbilmiyorumkismile

Bittercim kaynanam getirir mutlaka. Burda da elimden gelmeyen şeyleri yapar yedirir. Sağolsun, iyidir. Ama sizden günlerce ayrı kalıcam. Onun yanında fazla nete girmeyi düşünmüyorum. Eminim karnının üstüne koyma diye kızacakbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…