evet ya benimde şimdiye kadar hep alttan bakıldı da ondan sordum.
hadi diğerlerini anlarım kese için kalp atışı içindi ama bilmiyorum şimdi inşallah karnımdan bakar insan nasıl panik oluyo...
bitter tatlım çikolata yiyince bebeiş mutlu olup hareket edermiş bacaklarını açtığı için cinsiyeti görünürmüş..
sende ye git emi :)
meloşum canım gözün aydın...böyle sonuçlar güzel geldikçe dualar ediyorum valla..
şu cuma bi gelse ve bitse diye.
inşallah listedeki tüm arkadaşlarımızın sonuçları temiz çıkar...
Kızlar ikili test sonuçları temiz çıkanlara çok sevindim darısı henüz yaptırmamış olanlaraboshayallersmiledua edin kızlar:1rolleyes:
hepimizin temiz çıkar inşallah.opuyorumnanaktan
kızlar bugün katılamadım doğru dürüst, halsizim ve mdiem kötü yine. tam bitti diyorum 13. haftaya giriyorum ama geçmiyor bi türlü ya.
kan hapını falan içmedim bugün belki ağır geliyordur die ama aynı .
Tekrar meaba kızlar, evi topladım, süpürdüm. Geldim. Yine de iş bitmedi. Wc banyo var. Tezgahın üstü full, blaşıkları makineye kaldırıp yemek yapıcam daha offff. Keşke haftalık bi kadın alabilsem ama bebiş gelince masraf 2 katına çıkar di mi?? Ya ben de cinsiyeti çok merak ediyormeyvahedigeldismile
canım yaaa çok kötü bişi şu kusmalarımız bi bitseydi hayırlısıyla...
bid bişi sorucam şu kan hapı vitamin fln doktorum vrmedii banaaa yaa neden vermedi herkes kullanıoooo... bi de benim ikizz iki kere kullanmam gerekiooone zamandan beri kullanıosun kan hapını??
ikili test sonuçları kaç günde belli oluobilmiyorumkismile
Tekrar meaba kızlar, evi topladım, süpürdüm. Geldim. Yine de iş bitmedi. Wc banyo var. Tezgahın üstü full, blaşıkları makineye kaldırıp yemek yapıcam daha offff. Keşke haftalık bi kadın alabilsem ama bebiş gelince masraf 2 katına çıkar di mi?? Ya ben de cinsiyeti çok merak ediyormeyvahedigeldismile
canım ben 5 günde aldm ikli tes snucunu hatta buun saat 2de alm dr gösterdm iyi cktı darısı sizn başnza inş henizn sonuçlar güze çıkaraklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?