2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben tam bir et delisi oldum ki eskiden 40 yıl yemesem aklıma gelmezdi..sanırım deli gibi protein ihtiyacından oluyor.benim tek tiksindiğim şeyde balık 2 aydır ağzıma sürmedim maalesef..eskiden haftada iki yerdim ama şimdi maalesef...

bende 4 kilo aldım valla ye ye doymuyorum ya( ama doktorum normal dedi,ayda 2 kilo almak yeterliymiş üstüne çıkma dedi..son kontrolde 3 kiloydum şimdi 4 olmuşumdur....gerçi evdekiyle doktordaki tutmuyor o daha hassas tartıyor galiba...

Sabacığım hamile kaldığım kilodayım hala 57 kg doktorum gayet iyi dedi. Et ürünleri ile zaten pek arakam yoktu şimdi hiiiç aramıyorum maalesef. zorla yemeğe çalışıyorum. çikolatanın içine düşen ben onuda aramıyorum. ekşi tuzlu yiyecekler daha çok ilgimi çekiyorsempatiksalakcinni

Bayıldım bunlara ben ya... nerden bulabileceğimizle ilgili yokmu bi ipucu :)
canim ben yarin siparis vericem bana gelmesi herhalde bir hafta surer gelsin ben tum bilgileri vericem gelsin banada .
ozalitcide yaptirmamiz zorsa gerekirse ben burdan alir sana yollarim cok begendiysen yada sen ordan siteden direkt siparis et yada amerikadan tanidigin varsa temin edeilirsin :)
amerikandan siparis edicem bakalim ..

Bende 5 kilo aldım cnm. ilk 4 kiloyu 2 ayda 1 kiloyuda son ayımda aldım. Doktorum normal dedi bana da.

yiyecekler konusunda ayniyim senle canim ya eski aci benki gunde kac tane cikolata yerdim gorsem igreniyorum birde et balik zorla yiyorum heleki balik ama bebegimin beyni icin cok yayrliymis ton baliklari denicem esim yapiyo normal balik igrenc geliyor bana ..
sabahtan bu yana hic bir sye yemedim daha ne yesem diye dusunuyorum ama acliktan midem bulanmaya basladi uff.

ben 7 kilo aldım. suan 17 haftalık hamileyim. 48 kilo ile basladım 55 kioyum. boyum 1.65 baya bi yuvarlandı yüzüm

Kızlar merhabalar hepinize.Eşimi baba adayı olmanın endişesi sardı sanki.Biraz durgun:çok üzgünüm:bebeği çok istiyor ama korkuyor da sorumluluğundan.Ben böyle hissediyorum yada.Sizde durumlar nasıl?

en çok kiloo alan benim galiba bugun sabah tartıldım 71 olmuşum
15 gün önce 69 kg falandım.balon gibi şişiyorum..doktor banada iyi dedi...ne bilim yaaa..
benimde boy 1.70 63kg ile hamile kaldım.
4 ayın sonunda 8kgdelikafadulden

kızlar bu arada hepsiburada.com da indirimli bebiş kıyafetleri var yorumlarda gayet iyi..anneler içinde uygun şeyler var..ben bikaç tane bebişime sipariş veriyorum:)

Kızlar merhabalar hepinize.Eşimi baba adayı olmanın endişesi sardı sanki.Biraz durgun:çok üzgünüm:bebeği çok istiyor ama korkuyor da sorumluluğundan.Ben böyle hissediyorum yada.Sizde durumlar nasıl?

sen öyle hissediyorsundur prenses, eskisinden çok daha fazla duyarlı ve hassas olduğumuz bir dönemdeyiz. kaygıların yersizdir muhtemelenkaydirigubbakcemile

canım benim. eşimi şu anda sadece sevinç ve mutluluk duyguları sarmış. karnımı severek minniğim oğlum diyor başka bişey yapmıyor. ben ondan daha endişeliyim. düşüncelerimi paylaştığımda, yapma düşünme böyle şeyler diyor. beni teselli ediyor.

dr normal olduğunu sölediyse eğer sorun yok demktir elevit kullanıyorsanız eğer iştah açtıhını sölediler sizde kullanan arkadaşlar iştahınız açıldımı?

kilo alan arkadaşlar sigara içiyormuydunuz ben içiyordum bırakınca onun etkiside oldu bende..aklıma sigara geldikçe atıştırıyorum birazda ondan oluyor galiba..bide tiksinme ve çıkarma olmayınca gelsin kilolar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…