:):):):):)
evet ben de uzun zamandır rastlamadım lila ve pembe50 ye. inşallah bir problem yoktur ve iyilerdir.
canim ben yarin siparis vericem bana gelmesi herhalde bir hafta surer gelsin ben tum bilgileri vericem gelsin banada .Bayıldım bunlara ben ya... nerden bulabileceğimizle ilgili yokmu bi ipucu :)
Merak ettiğim birşey var. Şu anda 14 haftam bitmek üzere benim. Sizler kaç kilo aldınız?
Ben 4 kilo aldım, internet sitelerine baktığımda bu zamana kadar ideal olan 2-3 kilo deniyor. Gerçi son kontrolümde doktora sorduğumda, sorun yok iyisin demişti.
Boyum 170 , 65 ile başladım, şu anda 69 kiloyum.
Sabacığım hamile kaldığım kilodayım hala 57 kg doktorum gayet iyi dedi. Et ürünleri ile zaten pek arakam yoktu şimdi hiiiç aramıyorum maalesef. zorla yemeğe çalışıyorum. çikolatanın içine düşen ben onuda aramıyorum. ekşi tuzlu yiyecekler daha çok ilgimi çekiyorsempatiksalakcinni
Merak ettiğim birşey var. Şu anda 14 haftam bitmek üzere benim. Sizler kaç kilo aldınız?
Ben 4 kilo aldım, internet sitelerine baktığımda bu zamana kadar ideal olan 2-3 kilo deniyor. Gerçi son kontrolümde doktora sorduğumda, sorun yok iyisin demişti.
Boyum 170 , 65 ile başladım, şu anda 69 kiloyum.
Kızlar merhabalar hepinize.Eşimi baba adayı olmanın endişesi sardı sanki.Biraz durgun:çok üzgünüm:bebeği çok istiyor ama korkuyor da sorumluluğundan.Ben böyle hissediyorum yada.Sizde durumlar nasıl?
Kızlar merhabalar hepinize.Eşimi baba adayı olmanın endişesi sardı sanki.Biraz durgun:çok üzgünüm:bebeği çok istiyor ama korkuyor da sorumluluğundan.Ben böyle hissediyorum yada.Sizde durumlar nasıl?
en çok kiloo alan benim galiba bugun sabah tartıldım 71 olmuşum
15 gün önce 69 kg falandım.balon gibi şişiyorum..doktor banada iyi dedi...ne bilim yaaa..
benimde boy 1.70 63kg ile hamile kaldım.
4 ayın sonunda 8kgdelikafadulden
kızlar bu arada hepsiburada.com da indirimli bebiş kıyafetleri var yorumlarda gayet iyi..anneler içinde uygun şeyler var..ben bikaç tane bebişime sipariş veriyorum:)
henüz cinsiyetimiz belliolmadıki alalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?