ben hamilelikte tüketilmesi şiddetle tavsiye olunan balık, süt, ceviz gibi yiyecek ve içeceklerden tiksiniyorum maalesef. bunların dışında pek çok yiyecekten, yemek kokusundan da tabi.bulantılarım birkaç gündür çok şükür geçti sayılır ama hamileliğimin başından bu yana 3,5 kg verdim.
bugün itibarıyle 13 haftalığım, takviye vitamin ve demir kullanıyorum. dr tavsiyesiyle...
sadece bayan t shirtleri yok sitede erkek t shirt kupa saat her sey var cok sirin :)
yiyecekler konusunda ayniyim senle canim ya eski aci benki gunde kac tane cikolata yerdim gorsem igreniyorum birde et balik zorla yiyorum heleki balik ama bebegimin beyni icin cok yayrliymis ton baliklari denicem esim yapiyo normal balik igrenc geliyor bana ..
sabahtan bu yana hic bir sye yemedim daha ne yesem diye dusunuyorum ama acliktan midem bulanmaya basladi uff.
kızlar, küvette banyo yapıyor musunuz?
Sevindim bu okuduklarıma. Demek ki et ve balıktan tiksinen yalnız ben değilmişim :) Gerçi ben gidince doktora soracağım. Bunları yiyemiyorsam ne yesem yerine geçer diye.
Son kontrolde süt içemediğimi söylemiştim. Ama peynir , yoğurt ve ayranla aram iyi demiştim. Doktorumda "o zaman hiç zorlama, onlar da sütün yerine geçer. Kendini süt içmek için zorlama" demişti. Umarım etlerin yerine de yiyebileceğim birşey önerir :)
uzun süre sıcakta kalmamak gerek diye biliyorum o yzden yapmıyorum.
kızlar, küvette banyo yapıyor musunuz?
en çok kiloo alan benim galiba bugun sabah tartıldım 71 olmuşum
15 gün önce 69 kg falandım.balon gibi şişiyorum..doktor banada iyi dedi...ne bilim yaaa..
benimde boy 1.70 63kg ile hamile kaldım.
4 ayın sonunda 8kgdelikafadulden
ben duş alıyorum tatlım..doktorum bebekler sıcak suyu sevmez çok sıcak suyla yıkanma dedi..normalde çok sıcak yıkanırdım ama şimdi daha az ayarlıyorum suyu...
elevit ilaç kullanıyormusunuz?iştahınızı açtımı?
ben kullanıyorum canım..valla elevittenmi bilmem ama maşşallahım var yani iştah konusunda:)))
selam kızlar ve bebişleri
nasılsınız bakalım biz dün 14 haftayı tamamladık ve resim çektik göbüş topiğinde
kızlar bakın bir yazı geldi bana süt içemeyenler için
'
bu resim gerçek mi yani bu haftada göbek böyle mi oluyor :)
dr normal olduğunu sölediyse eğer sorun yok demktir elevit kullanıyorsanız eğer iştah açtıhını sölediler sizde kullanan arkadaşlar iştahınız açıldımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?